Arkadaşlar selam...
Öncelikle sadece üstüne alınması gerekenler alınsın bazı laflarımı..
diğerleri zaten dürüstlüğüyle kendini belli ediyorlar ..
biz bu köşede tecrübelerimizi,olduğu gibi,ve tarafsız bir şekilde paylaştık..
kimseden maddi ya da manevi bir çıkar beklemeden...
Lütfen doktorunuzu iyi araştırın,herkesin tavsiyesine güvenmeyin..
biliyorum doktor araştırma süreci çok zor,Allah hepinize yardım etsin.......
demothycim sana kesinlikle katılıyorum çok haklısın bu konuda herkese güvenmemek gerek.hatta bazıları var ki daha ameliyat olalı 1- 2 gün olmuş sonucu görmeden reklam yapıyolar. a.s. benim ameliyatım üstünden 7 ay geçti öncelikle doktorum sonra da patronum olan dr. yusuf bey e beni sağlığıma kavuşturduğu için teşekkürü bi borç bilirm .çok da DOĞAL bi burnum oldu. :teytey::teytey:
Bambam öncelikle cok gecmis olsun.Burnun çok güzel olmuş.Ben ameliyatının ne kadara maloldugunu ve ameliyatının nerede gerceklestigini ögrenmek istiyordum.Teşekkür ederim.Saglıklı kalman dilegimle...
Bence senin anlaman gereken 1-2 gün bile olsa burada kimse reklam yapmıyor..sen herkesi kendinle karıştırıyorsun galiba ,
1.bu forum insanların yaşadıklarını iyisiyle kötüsüyle paylaştıkları ve birbirlerini bilgilendirdikleri bir site,sonuç iyiyse o doktora diğer arkadaşlar gidebilir..vs..ama kimse burada salt reklam için yazmıyor...
2.senin burnun nasıl olursa olsun çok güzel bile olsa bu foruma yazman etik ve ahlaki değil..çünkü seninle bu doktor arasında menfaat ilişkisi var , sen her ay bu adamdan maaş alıyorsun..sonuçta..bu senin başını gerçekten hukuki boyutta derde sokabilir...
3.benim anlamadığım sekreter misin yoksa pazarlama elemanı mı..
bence lütfen sadece tecrübeleri paylaşalım...
bambam,
Burnun yüzünle çok uyumlu ve simetri harika.Ama önceki halin nasıldı acaba?Belki de çok bir sorun yoktu.Kemerli miydi, büyük müydü?
demothycim sana kesinlikle katılıyorum çok haklısın bu konuda herkese güvenmemek gerek.hatta bazıları var ki daha ameliyat olalı 1- 2 gün olmuş sonucu görmeden reklam yapıyolar. a.s. benim ameliyatım üstünden 7 ay geçti öncelikle doktorum sonra da patronum olan dr. yusuf bey e beni sağlığıma kavuşturduğu için teşekkürü bi borç bilirm .çok da DOĞAL bi burnum oldu. :teytey::teytey:
benim kastettiğim insanın sen olduğunun farkında olduğundan adım gibi eminim..daha fazla uzatmicam..gerek yok herşey ortada..
ben gerekeni yaptım buradaki arkadaşlarım için..
ben ameliyat olalı 24 gün oldu burnumdan cok memnunum açıkcası.ben dr.serhat tuncer'e ameliyat oldum. morluk olmadı hafif göz altımda sarılık oldu. o da uzun sürmedi geçti çabuk. çok erken olduğu için hala şişlik var burnumda. ama nefesimde sorun yok :) şuandaki halini bile seviyorum. şişlikler indikçe daha ii olacak iisalla. ameliyat olmayı düşünen arkadaşlara fikir olması için 21.günde çektiğimiz fotoyu ekledim. şuanda bu fotodakinden daha iyi görünüyor. daha küçüldü. önceki hali için profilden çekilmiş fotomu bulunca eklicem profilime.bulmak zor olcak pek profilden çektirmezdim de :roflol:
umarım isteyen tüm arkadaşların başarılı geçer korkacak birşey yok sonrasında sadece 1-2 hafta dikkat edip sabretmek gerekiyor.
http://www.kadinlarkulubu.com/picture.php?albumid=1959&pictureid=10297
Canım önden de güzel ama senin doktorun ismi neydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?