Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

demothycim sana kesinlikle katılıyorum çok haklısın bu konuda herkese güvenmemek gerek.hatta bazıları var ki daha ameliyat olalı 1- 2 gün olmuş sonucu görmeden reklam yapıyolar. a.s. benim ameliyatım üstünden 7 ay geçti öncelikle doktorum sonra da patronum olan dr. yusuf bey e beni sağlığıma kavuşturduğu için teşekkürü bi borç bilirm .çok da DOĞAL bi burnum oldu. :teytey::teytey:

Bambam öncelikle cok gecmis olsun.Burnun çok güzel olmuş.Ben ameliyatının ne kadara maloldugunu ve ameliyatının nerede gerceklestigini ögrenmek istiyordum.Teşekkür ederim.Saglıklı kalman dilegimle...

Bence senin anlaman gereken 1-2 gün bile olsa burada kimse reklam yapmıyor..sen herkesi kendinle karıştırıyorsun galiba ,
1.bu forum insanların yaşadıklarını iyisiyle kötüsüyle paylaştıkları ve birbirlerini bilgilendirdikleri bir site,sonuç iyiyse o doktora diğer arkadaşlar gidebilir..vs..ama kimse burada salt reklam için yazmıyor...
2.senin burnun nasıl olursa olsun çok güzel bile olsa bu foruma yazman etik ve ahlaki değil..çünkü seninle bu doktor arasında menfaat ilişkisi var , sen her ay bu adamdan maaş alıyorsun..sonuçta..bu senin başını gerçekten hukuki boyutta derde sokabilir...
3.benim anlamadığım sekreter misin yoksa pazarlama elemanı mı..
bence lütfen sadece tecrübeleri paylaşalım...

Bambam öncelikle cok gecmis olsun.Burnun çok güzel olmuş.Ben ameliyatının ne kadara maloldugunu ve ameliyatının nerede gerceklestigini ögrenmek istiyordum.Teşekkür ederim.Saglıklı kalman dilegimle...

kömür, özelden msg atamıyorum. ayarlarını değiştirirsen özelden yazıcam sana.
ameliyatı isviçre hastanesinde oldum. 3 hastane söylemişti serhat bey. önemli olan tam teşekküllü olmasıymış. bu da öyleymiş. 3 ünden en uygun fiyat çıkacak olanı seçtim. ayrıca yorumun için cok mersi

simgecim bende zaten sadece tecrübelerimi paylaşıyorum amacım reklam yapmak değil. bende kadınlar kulübüne üyeyim ve estetik ameliyatı oldum burda sizlerle tecrübelerimi paylaşmak istedim hepsi bu. zaten doktorumuzun da reklama ihtiyacı yok.

bambam,
Burnun yüzünle çok uyumlu ve simetri harika.Ama önceki halin nasıldı acaba?Belki de çok bir sorun yoktu.Kemerli miydi, büyük müydü?

bambam,
Burnun yüzünle çok uyumlu ve simetri harika.Ama önceki halin nasıldı acaba?Belki de çok bir sorun yoktu.Kemerli miydi, büyük müydü?

:) mutlu oldum cok mersi :1hug: önceki halinin fotosunu eklicem buraya. biraz kemer vardı. daha büyüktü tabi. insanlar genelde yaptırma gerek yok fln diorlardı ama bence gerekiyordu en azından yüzüme göre büyüktü bence.

Eklersen çok seviniriz canım.Bu kadar güzel bir burnun önceki halini insan merak ediyor.Ben önceki halinin de sorunlu olmadığını düşündüm doğrusu.

benim kastettiğim insanın sen olduğunun farkında olduğundan adım gibi eminim..daha fazla uzatmicam..gerek yok herşey ortada..
ben gerekeni yaptım buradaki arkadaşlarım için..

benim kastettiğim insanın sen olduğunun farkında olduğundan adım gibi eminim..daha fazla uzatmicam..gerek yok herşey ortada..
ben gerekeni yaptım buradaki arkadaşlarım için..

demothy,
Bizleri bu konuda bilgilendirdiğin için teşekkürler.Ben de bir ara gerçekten bazı kişilerin yazdıklarından şüphelenmeye başlamıştım.İnsanları reklam amacıyla bu şekilde yönlendirmek hiç etik değil.
Bu durumu öğrenirsek birbirimizle paylaşalım lütfen.

Evet arkadaşlar farkına varmamızı sağladığınız çabalarınız için teşekkürler..
Açıkça söliyim ben reklam var mı yok mu sezemedim.
Olabilir, eğer böyle bir şey varsada çok adice, yoksa da doktorun isminin geçmesi kötü.
Sanırım hiçirimiz cahil değilizdir üzerine atlıycak kadar bi doktorun..evet herkes araştırmalı iyice.

arkadaşlar, görmek isteyenler için önden çekilmiş fotolarımı profilime ekledim :)) yakında eski halini de eklicem :))

http://www.kadinlarkulubu.com/picture.php?albumid=1959&pictureid=10512
http://www.kadinlarkulubu.com/picture.php?albumid=1959&pictureid=10513

Son düzenleme:
Hiiç İzmir'den kimse yok mu Ameliyat olan?
Ben de temmuzda olucam ama kararsızım hala kime olucağıma???????

ya arkadaslar bişi sorcam sıze ... bu ayın sonunda amelıyat olacam ve gercekten cok acayıp bır duygu cunku ıkıncı amelıyatım ve sonucun kotu olması bu sefer cok yıpratabılır benı ...butun aılem seferber oldu benım ıcın ...ılk amelıyatımı kbb cı yaptı ve soyledıgıne gore yanında estetık cerrah da gırmıs ama sısler ındıkten sonra burnumdakı problemler de ortaya cıkmaya basladı ...4. aydan ıtıbaren burun ucu sarktı bruun delıklerı yan profılden cok acık oldu vs ...hepsı doktorun becerıksızlıgınden hatta ısmını de wereyım doc. dr. fatıh bora ... simdi olacagım amlelıyatımı da onep ten nacı celık yapacak bu ayın sonunda ... ılk doktorun yapmıs oldugu becerıksızlıklerı bılgısayar calısmasında duzelttı ve bana yapılanın estetık olmadıgını ole bı kemerı almıs bırakmıs dedı ... benımle cok ılgılendı ve daha once teoman dogan ve barıs cakırlada gorustum barıs cakır da cok anlayıslı guleryuzluydu ve yapmıs oldugu burnlara da baktım gayet ıyıdı fakat bılgısayarda benım ıstedıgım burunu olusturamadı sonucta herkesın kendıne gore bı teknıgı ve hastanında kendıne gore bı yuz yapısı war neyse... sonra annem nacı celıke de gıdelım dedı arastırdım ve ınternette gezmedıgım yer kalmadı ... kendısı hakkında o kadar cok ıyı yorum war kı herkesın hayatını degıstırmıs ... ozellıkle kendı sıtesındekı yorumlar cok ılgı cekıcı acaba kendısı mı yazmıs dıe dusunebılıyor ınsan ...yorum yapanların ıp adreslerı de wardı orda ve hepsı farklıydı ... sızce de ıyı bır doktor dur dımı ? bu hafta ıcınde amelıyat olmnadan nazım cerkesle de goruscem sonucta oda bır tecrube yaptıkları ortada ... allah hepımız ıcın en ıyısını ve hayırlısını versın arkadaslar ... nacı celık hakkında kı dusuncelerınızı beklıyorum ... tesekkur ederım ...

YNC evet doktor kararı vermek çok zor bi durum. Ama ben gözümü karartıcam karar verdim bi doktora ona gidip olucam.. Bu işler böyle, azcık da gözü karartmak gerekiyo demek.
Umarım sende iyi bir sonuç alırsın..
Peki ameliyat için doktorların verdiği fiyatlar nasıl?

selamlar arkadaşlar. 15 temmuzda ameliyatım var. Ufuk BİLKAY' da karar kıldım. Aslında hazirana gün almıştım ama ertelettim. Tarih uzaklaşınca rahatladım sanki. :) Ameliyat olan arkadaşlara sonsuz teşekkürler.Deneyimlerini paylaştıkları için.Cesaretimi onların sayesinde topladım. :1rolleyes:
Sevgili founda, sen kimde karar kıldın İzmirde? ve ne kadar ücret istedi?

barıs cakır hastane dahıl 4000 ytl , nacı celık hastane dahıl 8500 ytl ama ındırımle neredeyse barıs cakırın fıyatına ındırdım :) onep te pazarlıık yapmanız sart yoksa rakamlar astronomık arkadaslar ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…