Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Bilmiyorumki suan trye gelemicez yilbasina dogru falan diye dusunuyorum benim aklima ufuk bilkay yatti ama genede bilmiyorum hic daha duymadim cok kotu yapti burnumu diyeni ama bilemiyorum:çok üzgünüm::çok üzgünüm: Bu arada sebnemcigim, saol da sanmiyorum o senin soledigin doktora olacimi hic daha duymadim ismini :) aklima girmeye kalkma:)

Matar Merhaba;
Fotolarını eklediğin için çok teşekkürler, keşke herkes eklese diyorum.
Öncelikle geçmiş olsun..Diğer fotoları büyütemiyorum ama güzel gözüküyo..hayırlısı olsun:)
Sen kime olmuştun ve ne kadara oldun??

bayanlar merhabalar......size sormak istediğim bişey var....aranızda kemik kırıklığı ve burundaki et nedeniyle ameliyat olan varmı?Bir yakınımın böyle bir sorunu var.Horlama ve nefes durma problemide var....Böyle bir şikayetinden dolayı ameliyat olanınız varsa yardımcı olurmusunuz lütfen...Birde eğer varsa zorunlu estetik gerektirirmi bu ameliyat..Kemik kırıklığı düzeltikdikten sonra bir arkadaşta görmüştüm burnu resmen dudaklarına kadar düşmüştü.Şimdiden teşekkürler

merhabalar benim sorunum sizin bajhsettiğiniz durumdudış kemik kırık ve eğriydi burun için deviasyonu ve et vardı yani yok yoktu beni kbb ci plastik cerraha yönlendirdi ameliyatımı plastik cerrah gerçekleştirdi allah a şükür şeklide çok güzel oldu.darısı her isteyene:1hug:

çok teşekkür ederim Matar...Geçmiş olsun sizede...Güle güle kulanınmı derler ne derler pek bilemedim:)))Peki siz sigorta güvencesiylemi ameliyat oldunuz...yada sigorta böyle bir ameliyatı karşılıyormu????????Çok rahatsızlık duyuyor yakınım sağlık açısındanda görüntü açısındanda inşallah hayırlısıyla oda bu rahatsızlıktan bir an önce kurtulur...

Ay neden canım nası duymassın, zaten aynı yerde çalışıyorlarmış, hem Cüneyt Özek profesör. Yani emin ol iyi bir doktordur.Sen araştırırsın tabi bi.

baharcım bir miktarını sağlık güvencem karşıladı tabi dr un istediği fiyatta var siğorta çok işe yarıyor drlarımız çok güzel iş çıkarı yor cnm ya
fotolarıma baktıysan fark ortaya çıkıyor umarım yakınında sağlığına biran önce kavuşur sağlıklı günler diliyorum herkese:1hug:

Arkadaşlar devletin ödemesi için illaki kbb olmasımı gerekiyo işin içinde. Yani bende oda olur ama ben kbbciye yaptırmak istemiyorum. İzmir'de ismini duyduğum biri yokta o yüzden.
Ege Üniversitesi'nde yaptırıcam da öle devletn ödemesi mümkün olurmuki estetik olursa?

burun ameliyat sonrası tecrübeleriniz lütfen

--------------------------------------------------------------------------------

merhabalar,
bende burun ameliyatımı oldum ve 15 gün geçti üzerinden.ilk 1 hafta silikondan dolayı(tampon biraz zorlanılıyor birde 15 dkdebir buz koymak gerekiyor.birde pek birşey yiyemediğiniz için inceliyorsunuz sorunsuz olarak bir taşla iki kuş misali :)
ben daha önce ameliyat olan arkadalara sormak istiyorum: benim burnumun alt kısmında 3 kesik var yanları küçültmek adına.ve burunu düzgün tutsun diye kıkırdak koyulmuş.ama bana rahatsızlık veriyor şuanda yani sanki burnum içeriden yapışmış kabuklanmış gibi bir hissim var birde daha net nefes alamamaktayım bu normal mi doktoruma sorduğumda normal diyor ama yaşayanlardan bilgi almak beni rahatlatacak
bu safhalarda neler yaşadığınızı anlatırsanız sevinirim.
yeni olacaklara da allah kolaylık versin....
çooook teşekkürler.

Merhaba arkadaşım, geçmiş olsun öncelikle..
Acaba kime , ne kadara oldun?
Fotoğraf koysan diycem ama genelde koymuyorlar..

Bunu genel olarak söylüyorum Lütfen burayı sadece kendimiz için fikir alıp çıkabileceğimiz bi yer gibi düşünmeyelim...
Biraz başkalarınada fikir verelim..

Arkadaşım,
bence sen özel mesaj yardımıyla mail adresini ver ameliyat olmuş arkadaslara çünkü herkes internette sanal bir ortamda ameliyatsız ve ameliyatlı hallerini paylaşmak istemeyebilir;paylaşanlara teskkur ederiz çunku bize fikir vermiş oluyorlar ama istemeyen insanların olması da cok dogal bi durum bence...msn yada mail yoluyla iletişim kurmak bence senin adına daha yararlı olabilir...

Dolcissimo katılıyorum sana haklısın.Zaten ekleyenlere çok teşekkürler..
Ama sadece burunlarının resmini ve doktor isimlerini verebilirler.
Bu çokta zor olmasa gerek..Çekincek bişeyde yok..
Yoksa tabiki yani bütün resmi koymak istememleri, çok normal bişey, bende istemem belki.

doktorum ahmet özdoğan şişlide muayanesi var.hayır herhangi bi şişlik görmüyosunki çünkü burnun sargıda kalıyo sadece göz kapağımın çevresinde morluk vardı oda sanki mor bi kalem sürmüş gibiydihatta doktorum bak sana mor makyaj bile yaptım die takılmıştıtabi sargılar tamamen açılınca şişlik çıkıyo meydana 8 gün sonra tam 1 ay olcak hala şişliklerim var oturmadı daha burnuma ama çok çok çokkkk memnunum

ya korkjulacak hiç bişi yok arkadaşlar bugün 23 gün oldu ameliyat olalı.ne ağrı ne sızı oldu bebek gibi uyudum uyandım ve bitti herşey korkmayın

Ay neden canım nası duymassın, zaten aynı yerde çalışıyorlarmış, hem Cüneyt Özek profesör. Yani emin ol iyi bir doktordur.Sen araştırırsın tabi bi.

evet biliyorum sen duydunmu yoksa fisfisfis ben duymadimda genede emin degilim cuneyt ozek de iyi diye dusunuyorum ama genede karar veremedim bir turlu eger burnum kotu olursa ailemden cekecegim var gittin yaptirdinda bole oldu falan diye sen hangisine yaptiracaksin yada yaptirdin eger yaptirdiysan resimlerini gorebilirmiyim:uhm: sakincasi yoksa :)

Yok bende yaptırmadım daha ailemi ikna edebilirsem olucam temmuzda inş..
Kesin kararlıyım yaptırma konusunda ama hangi doktor bilmiyorum..Bide benim işin içine kbb'de girebilir..
Yaptırırsam emin ol koyucam fotosunu buraya..
Ama şimdilik yook maalesef.
Evet kötü olursa heralde ailemi bırak hayatım kayar:))
Ama olmaz öle bişey inş..ben zaten görmüorum kötü burun bu aralar..

İnş ben de bu ayın 27sinde ameliyat olcam arkadaslar lutfen benim için dua edin...Allah hepimizin yardmcısı olsun...

arkadşalar hiç korkmayın kendinizi olumlu düşüncelerle sarın herşey yoluda gider.:1hug:umarım en ksa zamanda ameliyatlarınızı olur forumda gülücükler yayarsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…