Orası öle ama biraz riske girmek lazım, yani iyi bir doktor olduktuktan sonra risk bile olmaz bence.
Ben millete bakmıyorum, korkmuyorumda ama ailemi nası ikna edicem onu düşünüyorum açıkçası.
Sen ne zaman olmayı planlıyosun Gökkuşağı??
bayanlar merhabalar......size sormak istediğim bişey var....aranızda kemik kırıklığı ve burundaki et nedeniyle ameliyat olan varmı?Bir yakınımın böyle bir sorunu var.Horlama ve nefes durma problemide var....Böyle bir şikayetinden dolayı ameliyat olanınız varsa yardımcı olurmusunuz lütfen...Birde eğer varsa zorunlu estetik gerektirirmi bu ameliyat..Kemik kırıklığı düzeltikdikten sonra bir arkadaşta görmüştüm burnu resmen dudaklarına kadar düşmüştü.Şimdiden teşekkürler
Bilmiyorumki suan trye gelemicez yilbasina dogru falan diye dusunuyorum benim aklima ufuk bilkay yatti ama genede bilmiyorum hic daha duymadim cok kotu yapti burnumu diyeni ama bilemiyorum:çok üzgünüm::çok üzgünüm: Bu arada sebnemcigim, saol da sanmiyorum o senin soledigin doktora olacimi hic daha duymadim ismini :) aklima girmeye kalkma:)
çok teşekkür ederim Matar...Geçmiş olsun sizede...Güle güle kulanınmı derler ne derler pek bilemedim:)))Peki siz sigorta güvencesiylemi ameliyat oldunuz...yada sigorta böyle bir ameliyatı karşılıyormu????????Çok rahatsızlık duyuyor yakınım sağlık açısındanda görüntü açısındanda inşallah hayırlısıyla oda bu rahatsızlıktan bir an önce kurtulur...
burun ameliyat sonrası tecrübeleriniz lütfen
--------------------------------------------------------------------------------
merhabalar,
bende burun ameliyatımı oldum ve 15 gün geçti üzerinden.ilk 1 hafta silikondan dolayı(tampon biraz zorlanılıyor birde 15 dkdebir buz koymak gerekiyor.birde pek birşey yiyemediğiniz için inceliyorsunuz sorunsuz olarak bir taşla iki kuş misali :)
ben daha önce ameliyat olan arkadalara sormak istiyorum: benim burnumun alt kısmında 3 kesik var yanları küçültmek adına.ve burunu düzgün tutsun diye kıkırdak koyulmuş.ama bana rahatsızlık veriyor şuanda yani sanki burnum içeriden yapışmış kabuklanmış gibi bir hissim var birde daha net nefes alamamaktayım bu normal mi doktoruma sorduğumda normal diyor ama yaşayanlardan bilgi almak beni rahatlatacak
bu safhalarda neler yaşadığınızı anlatırsanız sevinirim.
yeni olacaklara da allah kolaylık versin....
çooook teşekkürler.
Merhaba arkadaşım, geçmiş olsun öncelikle..
Acaba kime , ne kadara oldun?
Fotoğraf koysan diycem ama genelde koymuyorlar..
Bunu genel olarak söylüyorum Lütfen burayı sadece kendimiz için fikir alıp çıkabileceğimiz bi yer gibi düşünmeyelim...
Biraz başkalarınada fikir verelim..
Ay neden canım nası duymassın, zaten aynı yerde çalışıyorlarmış, hem Cüneyt Özek profesör. Yani emin ol iyi bir doktordur.Sen araştırırsın tabi bi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?