Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Ben kesinlikle KBB cileri tavsiye ediyorum zira burun herseyden once nefes alma organımız dolayısıyla iyi gorunumlu ancak nefes alma kalitesi bozulan pek cok estetik ameliyat biliyorum.

İyi bir kbb ci kesinlikle hem gorunum hem de fonksiyonel olarak daha iyi sonuc cıkarıyor.

arkadaşlar öncelıkle mrb 9 sene önce 2 metrelık yerden bısıkletle ucusa gectım:) ve burnum yanlş kaynamıs suanda burnumda tumsek var ve hoş bı göruntu deıl yada ben cok fazla takıntılıyım ayrıca banada nefes aldırmıyor konya'da bıldıgınız ıyı bır doktor var mı acaba?sımdıden tşkler..

mrb kızlar ben amelıyat olalı bugun 11.günüm hersey suan ıcın ıyı ama tamponlar varken akan kanlar kabuklanma yaptı bu benı cok rahatsız edıyor doktorum sprey falan vermedı merhem kullanıyorum ama pek ıse yaramıyor pamuklu cubukla temızleyeyım dıyorum sert oldugundan onlada halledemedım kafayı yıyecem ya nefes alamıyorum dogru durust

benim bugün ameliyat gününü saymazsak 4.günüm..çok fazla hapsuruyorum..doktorum deniz suyu kullan temizle dedi ama deniz suyunu sıkıyorum sonra kulak pamuğuyla temilzemye çalışıyorum sadece sarı su geliyor..ben öyle kurumuş kan falan alamıyorum temizleyemiyorum..zaten nefes de alamamıyorum..salı günü doktora gidicem acaba doktor temizler mi..bu arada benim burnumda tampon yok ama yine de nefes alamıyorum..
bu arada bu sızıntı ne zaman bitecek benim ki biraz fazla sanki grip gibiyim..

Son düzenleme:
kızlar bugün 10. günüm alçımı dr un dediği gibi duş sırasında kendim çıkardım yalnız sağ yan tarafta uzunca bir ameliyat ipi kalmış bu kendiliğinden mi düşecek bilen var mı?

kızlar bugün 10. günüm alçımı dr un dediği gibi duş sırasında kendim çıkardım yalnız sağ yan tarafta uzunca bir ameliyat ipi kalmış bu kendiliğinden mi düşecek bilen var mı?

bende ameliyat oldum benım bildiğim alçıyı doktor alır hatta ondan sonra bi bant koyuyo onuda kendileri alıyo çok şaşırdım bence ara sor vakıt kaybetmeden cnm.

Bugün 10. günüm arkadaşlar. Benimki kapalı rinoplastiydi. Birkaç gün önce alçıyı çıkartıp yenisini takmıştı yarın ise tamamen kurtuluyorum bu alçıdan inşallah. Benim anesteziden kaynaklı faranjit oluştuğu için biraz sıkıntılı bir dönemdi. Burnumla alakalı tampon alımı dışında kesinlikle rahatsız edici birşey yoktu ancak faranjit dolayısıyla hiçbirşey yiyip içemiyordum. Şimdi herşey yolunda gibi. :)

bende ameliyat oldum benım bildiğim alçıyı doktor alır hatta ondan sonra bi bant koyuyo onuda kendileri alıyo çok şaşırdım bence ara sor vakıt kaybetmeden cnm.

canım 4. günü tamponlar alınırken dr alçımı çıkarıp yeniledi hatta o esnada eşimle annemi de içeri çağırıp burnumu gösterdi onlar ip falan hatırlamıyoruz diyor başka bi sehirde oturduğumdan dr 10 gün alçıyı kendin çıkarabilirsin gelmene gerek yok demişti o kısımda bir sorun yol ama orda nasıl görmediler onu anlayamıyorum doktoru yarın arayacağım

Ben üç kere burun ameliyatı olmak zorunda kaldım.ilki başaralı geçmedi burun estetiği
yapılmıştı fakat; oldukça kötüydü...daha sonra tekrar girdim,görüntü ve şekil tamamen değişti,
harika bir burun oldu aynı dr.yaptı iki ameliyatımı da ve hiç ağrım olmadı... üçüncü de alerjiden dolayı
burun içi tıkanması konkaların aşırı şişmesinde dolayı burundan nefes alamıyorum.
radyofrekansa girdim fakat işe yaramadı.Ah! ne zormuş anlatamam şimdi tekrar olmak istemiyorum...
bıktım ameliyatlardan ufffff böylede çok zor.ÇOK ZORRRR

Merhaba kızlar;

Bugün ameliyat olalı 5.günüm. Gözaltım da çok fazla morluk olmadı.Ancak gözlerimin altı şuan sapsarı.Bunlar ne zaman gider acaba ya da gidermek için herhangi bir şey yaptınız mı?Ben sürekli krem sürüyorum.Onun dışında şuan alçılı ama burun ucum kalkık top gibi zamanla düzelir mi inme olur mu?

Elanco merhaba, sadece sarilik varsa cok iyi. Bir sey yapmana gerek yok bence, her gun sarilik biraz daha azaliyor. Benim bugun 15. gunum, sariliklar neredeyse bitti. Benim 5. gunde gozlerim sis ve mosmordu, o yuzden senin birkac gune biseyin kalmaz merak etme. Benim dun atelim cikti burnum acayip sisti ama sislikler azaliyormus zamanla...

Canim ben de a5 gun once ameliyat oldum ve benim de bogazim cok kotuydu. Ben taze zencefil ictim icine bir kasik bal koyup ve bogazim simdi gecti bisey kalmadi..tavsiye ederim. Biraz bogazini yakiyor zencefil ama cok iyi geliyor. Ayrica bogazda ve burunda ameliyat sonrasi biriken mukus ve balgami da sokup atiyorzencefil :)

Latino merhaba. Mesajini yazali biraz zaman gecmis ama umarim okursun cevabimi. Bende de konka buyumesi vardi. KBB doktoru ameliyat olman gerek diye soyleyince inanmadim ve 3 farkli KBB doktoru gezdim ve hepsi ayni seyi soyledi. Bende ozellikle burnumun sol kisminda nefes sikintisi son 3 ayda iyice artmisti. Doktorlarin hepsi septumda deviasyon var dedi (sola dogru). Neyse, sonuc olarak ben de ameliyat olmaya karar verdim ama KBB'ye degil de plastik cerrah'a ameliyat olup ne varsa toptan kurtulmak istedim. Bugun ameliyatimin 15. gunu. Dun iki deligim de tamamen acildi ve simdi cok rahat nefes alip veriyorum...Ben cok memnun kaldim. Su an tek derdim estetik de oldugum icin burnum acayip genis ve sis duruyor. Sisliklerin inmesini bekliyorum. Oyle iste :)

öncelikle çok geçmiş olsun sen de eminim benim gibi çok araştırmışsındır ben kime ameliyat olacağıma karar veremiyorum abdülkadir göksel muhameet dilber akın demiralay bana yardımcı olurmusun

öncelikle çok geçmiş olsun sen de eminim benim gibi çok araştırmışsındır ben kime ameliyat olacağıma karar veremiyorum abdülkadir göksel muhameet dilber akın demiralay bana yardımcı olurmusun

Kardelensss ben Ankara'dayim, Serdar Ozturk'e ameliyat oldum. Saydigin doktorlar icin Istanbul'daki arkadaslar yardimci olur eminim. Ben sadece burdaki doktorlari arastirdim. sevgiler.

Çok sağol janez benimde cmrtesi atel çıkacak bakalım nasıl olacak çok heyecanlıyım.Çok şiş top gibi atelin altından da belli zaten((

ben sana kulak burun boğaz hastalıklarını Op. Dr. Abdülkadir Göksel beyi öneriyorum...iyi aksamlar

Kardelensss eger sadece burnunda solunum vs. gibi bir problem varsa ve seklini elletmeyeceksen KBB'a ameliyat olabilirsin rahatlikla. Mesela bir arkadasim Istanbul'da KBB doktoruna burun ameliyati oldu ama sadece solunumla ilgili, sekline dokundurtmadi. Eger disina estetik de dusunuyorsan plastik cerraha ol bence, risk alma. Sonucta KBB doktorlarinin hepsinin plastik cerrahi egitimi yok--var olanlari bulmak lazim. Hatta plastik cerrahlarin da uzmanlik alanlari farklilik gosteriyor...Burun ameliyati konusunda iyi olan bir plastik cerrah zaten burnun icinde solunumla ilgili sorunlari hallediyor. Ben dis kismini da yarptirmak istedim ve su an hem solunum hem de dis gorunusunden memnunum. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…