kızlar bugün 10. günüm alçımı dr un dediği gibi duş sırasında kendim çıkardım yalnız sağ yan tarafta uzunca bir ameliyat ipi kalmış bu kendiliğinden mi düşecek bilen var mı?
bende ameliyat oldum benım bildiğim alçıyı doktor alır hatta ondan sonra bi bant koyuyo onuda kendileri alıyo çok şaşırdım bence ara sor vakıt kaybetmeden cnm.
kızlar bugün 10. günüm alçımı dr un dediği gibi duş sırasında kendim çıkardım yalnız sağ yan tarafta uzunca bir ameliyat ipi kalmış bu kendiliğinden mi düşecek bilen var mı?
Merhaba kızlar;
Bugün ameliyat olalı 5.günüm. Gözaltım da çok fazla morluk olmadı.Ancak gözlerimin altı şuan sapsarı.Bunlar ne zaman gider acaba ya da gidermek için herhangi bir şey yaptınız mı?Ben sürekli krem sürüyorum.Onun dışında şuan alçılı ama burun ucum kalkık top gibi zamanla düzelir mi inme olur mu?
Bugün 10. günüm arkadaşlar. Benimki kapalı rinoplastiydi. Birkaç gün önce alçıyı çıkartıp yenisini takmıştı yarın ise tamamen kurtuluyorum bu alçıdan inşallah. Benim anesteziden kaynaklı faranjit oluştuğu için biraz sıkıntılı bir dönemdi. Burnumla alakalı tampon alımı dışında kesinlikle rahatsız edici birşey yoktu ancak faranjit dolayısıyla hiçbirşey yiyip içemiyordum. Şimdi herşey yolunda gibi. :)
Burnumun içindeki etlerim(konka)alerji sebebiyle şişiyor.Aleriji de ilaç tedavisi
sonrasında radyofrekans yaptırdım.fakat tedavim ne yazıkki sonuçsuz kaldı,hala tıkanıklık
sürüyor ve nefes alamıyorum.Konkalar şiştikçe nefes zorluğu çekiyorum.
Son çare olarak ameliyatta konkalarımı aldırmayı düşünüyorum.Yaptıran VE bu ameliyat ta konkalarınızı
aldıran varmı,memnun kaldınız mı? Sevgili hanımlar yorumlarınızı bekliyorum...
öncelikle çok geçmiş olsun sen de eminim benim gibi çok araştırmışsındır ben kime ameliyat olacağıma karar veremiyorum abdülkadir göksel muhameet dilber akın demiralay bana yardımcı olurmusun
öncelikle çok geçmiş olsun sen de eminim benim gibi çok araştırmışsındır ben kime ameliyat olacağıma karar veremiyorum abdülkadir göksel muhameet dilber akın demiralay bana yardımcı olurmusun
Elanco merhaba, sadece sarilik varsa cok iyi. Bir sey yapmana gerek yok bence, her gun sarilik biraz daha azaliyor. Benim bugun 15. gunum, sariliklar neredeyse bitti. Benim 5. gunde gozlerim sis ve mosmordu, o yuzden senin birkac gune biseyin kalmaz merak etme. Benim dun atelim cikti burnum acayip sisti ama sislikler azaliyormus zamanla...
ben sana kulak burun boğaz hastalıklarını Op. Dr. Abdülkadir Göksel beyi öneriyorum...iyi aksamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?