Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Kızla bugün alçım alındı.Burnum aşırı şiş.Tabi bunu bekliyodum yanlız kaşımın arasında ki şişlikten dolayı simam bakışlarım tamamen değişti.
Ödemler ne zaman azalır özellikle kaş aram...Ödemi azaltıcı herhangi bir sey yaptınız mı? Şuan şekilsiz patates gibi bir burnum var offff....moralim çok bozuk(

evettt canım yaptım ben maydonoz kürü nettende bakabilrsin sabahları aç karnına 1 bardak ılık maydonoz suyu içiyodum ve günde 2 bardak yeşil çay bol bolda su içtim

birde bi sorum olacak arkadaşlar ben 20 günü doldurdum ama halen burnumda tıkanıklık devam ediyor.bu normalmi sizce.benim işyerimde 1 haftada burnunu yaptırıp işe dönen insanlar var benim sürecim uzadımı diye düşünüyorum bazen yada evham yapıyorum

evettt canım normal bende uzun zaman yaşadım şuan 40.günümdeyim nefesim artık tamamen rahatladı ama bundan 2 hafta önceye kadar hala tıkanıktı

valla bende olmakistiyorumda ameliyat korkuyorum biraz burnumda et var alınacak sonra bol kemerli yani ne ararsan var burnumda 17 inçlik tekerlek gibi hahaaa nse burnumu istedigim gibi yapamaz die korkuyom

valla bende olmakistiyorumda ameliyat korkuyorum biraz burnumda et var alınacak sonra bol kemerli yani ne ararsan var burnumda 17 inçlik tekerlek gibi hahaaa nse burnumu istedigim gibi yapamaz die korkuyom

slm semacasema
ben kısa zaman önce ahmet özdoğana revizyon rinoplasti ameliyatı oldum ve şuan sonuçtan hiç memnun değilim lütfen deneyimini paylaşırmısın benimle gerçekten bu dr a operasyon geçiren biriyle konuşmam gerekiyor moralim çok bozuk ameliyattan beri(

öncelikle çok geçmiş olsun sen de eminim benim gibi çok araştırmışsındır ben kime ameliyat olacağıma karar veremiyorum abdülkadir göksel muhameet dilber akın demiralay bana yardımcı olurmusun

merhaba kardelensss
sende çok araştırmışsın ama ben bu doktorları ilk defa duydum
peki karar verdiğin biri oldumu?
ne geniş bir camia,ben hüseyin güner'le görüştüm ve 3 doktordan randevu aldım.
Sonuçları bildiririm sana

Merhabalar :) Şuan burnunuzdan memnun musunuz acaba? Düşmeler oluyor diyorlar o benim en çok çekindiğim şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…