Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

benim doktorum tampom kullanmıyor.su an için tampon yok burnumda.nefes alamamamın nedeni kuruyan kanlarmış kulak cöpü ile temizlenecek demişti.nasıl olacak ne sekilde olacak pek bi fkrim yok aslında

benim doktorum tampom kullanmıyor.su an için tampon yok burnumda.nefes alamamamın nedeni kuruyan kanlarmış kulak cöpü ile temizlenecek demişti.nasıl olacak ne sekilde olacak pek bi fkrim yok aslında

deniz suyu spreyini sık iyice aksın sonra kulak çöpünü badem yağına batırıp temizle ben öyle yapmıştım tıkandıkça yap bunu çok rahatlatıyor

canım gecmiş olsun..hala memnun değil misin burnundan cok merak ettim ve de korktum açıkcası(

öyle bi kaide yok benim arkadaşım 2.ameliyatı 3 ay sonra oldu hatta onun doktoru 3ayı geçsin biraz dediği halde dayanamadı 3.ayın dolduğu gün oldu

kızlar acele etmeyın zamanla dahada benımsıceksınız yeniyse şiştir şuan benımkıde alçıda resimde koydum yarın alınıcak alçı böle beğenmeyenlere çok üzülüyorum ya zor amelıyatar bunlar sürekli uğraşılmıyo ben 6 sene önce olmuştum şimdi yine oldum kim yaptı sızın ameliyatları

benim bora karaali canım. sen kime oldun? nasılsın şimdi?

daha önce kbb ye oldum sonra bin pişman oldum kesinlikle kbb estetik yapmamalı diye düşünüyorum yenıden yaptırmaya karar verdim fatih dağdelen yaptı yenıden yarın alçı alınıcak bekliyorum cnm.

benim doktorum da kbb uzmanı canım plastik cerrah değildi.. ama asıl problemim deviasyon olduğu için plastik cerrah düşünmemiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…