ikincyi olamkk istemiyorummm
allah korusun canım sabret daha bak bende sabrediyorum 6aydan önce belli olmazmış zaten çok değişcek daha. foton varmı
fotom varda 25 sınırını aşamadğım için yükelyemiyomuşumm
selam canım.. o akıntı normal canım. tamponların çıktıktan sonra biraz rahatlarsın ama normal nefes alman biraz zaman alıcak 1 hafta sonra silikon tamponlar çıktıktan sonra rahatlarsın şimdilik bunlar normal canım panik yapma
benim doktorum tampom kullanmıyor.su an için tampon yok burnumda.nefes alamamamın nedeni kuruyan kanlarmış kulak cöpü ile temizlenecek demişti.nasıl olacak ne sekilde olacak pek bi fkrim yok aslında
deniz suyu spreyini sık iyice aksın sonra kulak çöpünü badem yağına batırıp temizle ben öyle yapmıştım tıkandıkça yap bunu çok rahatlatıyor
bak canım ben koydum bak istersen birz önce çektm 1aylık hali yanii.
kulak cöpünü ne kadar sokmam gerekli ya sanki bi yere dayanıyo sesler bile geliyo gibi oluyo :) kulak cöpünü sokmak zarar verirmi ?
kulak cöpünü ne kadar sokmam gerekli ya sanki bi yere dayanıyo sesler bile geliyo gibi oluyo :) kulak cöpünü sokmak zarar verirmi ?
gördüm canım bence gayet iyi duruyo.daha da şiş olduğunu düşünrsen 2.ye gerek kalmıcak bnce..
Bugün 11.günüm tamamen açıldı burnum bantlarımda çıktı ama ben hiç memnun değilim eve geldiğimden berri aynalardan kaçıyorum( keşke olmasaydım benim eski burnum daha güzeldi..aşırı üzgünüm
canım gecmiş olsun..hala memnun değil misin burnundan cok merak ettim ve de korktum açıkcası(
öyle bi kaide yok benim arkadaşım 2.ameliyatı 3 ay sonra oldu hatta onun doktoru 3ayı geçsin biraz dediği halde dayanamadı 3.ayın dolduğu gün oldu
kızlar acele etmeyın zamanla dahada benımsıceksınız yeniyse şiştir şuan benımkıde alçıda resimde koydum yarın alınıcak alçı böle beğenmeyenlere çok üzülüyorum ya zor amelıyatar bunlar sürekli uğraşılmıyo ben 6 sene önce olmuştum şimdi yine oldum kim yaptı sızın ameliyatları
benim bora karaali canım. sen kime oldun? nasılsın şimdi?
daha önce kbb ye oldum sonra bin pişman oldum kesinlikle kbb estetik yapmamalı diye düşünüyorum yenıden yaptırmaya karar verdim fatih dağdelen yaptı yenıden yarın alçı alınıcak bekliyorum cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?