Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

canım herkes böyle diyor ama şuanda ben sanki hep böyle kalıcağına inanıyorum..kavis istemiştim iki kaş arası hiçte kavisli değil dümdüz garip

canımm şuanda şeklini anlayabilmn için biraz erken zamanla şekli değişecek Ama tabi çok çok farklı ve alakasız bir şekil olduğunu düşünüyorsan doktoruna sor bence o seni rahatlatacaktır.. Kendini üzme düzelceğini düşünüyorum ben ..

melekimmm naptın hiç görüşemiyoruz bi ara gelnce haber et de senin topıcte rahat rahat konuşalım.
çok çok geçmiş olsun canım inşallah güzel bi burnun olur...

çok sağol canım benimmm inşallah. şuan onlineim vize haftam çok giremiyorum sen girdğinde özel msj at bana mail gelir girerim

Burnumun içindeki etlerim(konka)alerji sebebiyle şişiyor.Aleriji de ilaç tedavisi
sonrasında radyofrekans yaptırdım.fakat tedavim ne yazıkki sonuçsuz kaldı,hala tıkanıklık
sürüyor ve nefes alamıyorum.Konkalar şiştikçe nefes zorluğu çekiyorum.
Son çare olarak ameliyatta konkalarımı aldırmayı düşünüyorum.Yaptıran VE bu ameliyat ta konkalarınızı
aldıran varmı,memnun kaldınız mı? Sevgili hanımlar yorumlarınızı bekliyorum...

Merhaba ben de burun estetiği geçirdim. 10 Kasım da. Bugün 16 Kasım. Burnun üstündeki alçı ve silikon tamponlar alındı. Burnumu görebilme şansım oldu. Gördüğümü pek beğenmedim. Sol taraf sağ tarafa göre daha içe çöküktü. Ayrıca sol burun deliğim daha açık sağ ise şişkin olduğu için daha küçük görünüyor. Doktorum ameliyat şişlikleri indikten sonra düzeleceğini söyledi. Daha çok az zaman oldu ameliyat olalı ama burnumu böyle asimetrik görünce kafam karıştı. Benim gibi bir durum yaşayıp da düzelen arkadaş var mı acaba?

sana ben cevap vereyım hiç üzülme zaten ilk acıldığında zaten begenmiyosun ve ödemlerin yüzünden yarısı şiş yarısı inik yapışık gibi bi asimetri görüntüsü oluyor benimde başıma geldi ben ilk gördüğümde cok kötüydü begenmedim ama zamanla masajlarla ödemler indikce düzeldi şuan senin burun cok yeni bi kaç ay gectikce farkı görürsün burnun fotolarını cek aradaki farkı daha net göreceksin gecmiş olsun üzülme canım

Bademcik ameliyatı ile beraber nefes alma zorluğu yaşadığımdan ufak bir burun operasyonu ben de geçirdim.. Burnumla alakalı hiç bir şekilde ağrı sızı şikayetim olmadı. Tabi deviasyon vs gibi ameliyatlarda durum nedir bilmiyorum. Onu önümüzdeki haftalarda yaşayıp göreceğim..

Ben Ankara'da Serdar Ozturk'e ameliyat oldum, cok memnunum burnumdan. Kotu tecrube yasamis arkadasima cok uzuldum; plastik cerrahlar iyi doktor olmanin disinda iyi bir kisilikte insanlar olurlarsa hasta ile ameliyat sonrasi diyaloglari daha iyi oluyor tabi. O yuzden ameliyat sonrasinda da doktorla guzel bir iletisimde olmak icin doktorun sakin ve guzel kisiligi de onem kazaniyor. Serdar Bey'den o yonden de cok memnunum, nazar degmesin kendisine.

20 gün önce burun estetiği oldum burnum hala aynı kocaman.alçı ilk çıktığı zaman çok beğenmiştim ama kısa sürdü iştebu geçici bi duurummu benm hiç ümidm yok .

öncelikle slm lar. bende dün ameliyat oldum.morluk ve sişlikler var.burnumdan sarı renkte akıntı oluyo grip olmus gibiyim. acaba neden olabilir.ameliyattan sonra nefes almak ne kadr sürer.

öncelikle slm lar. bende dün ameliyat oldum.morluk ve sişlikler var.burnumdan sarı renkte akıntı oluyo grip olmus gibiyim. acaba neden olabilir.ameliyattan sonra nefes almak ne kadr sürer.

çok geçmiş olsun.morluklar şişlkler 1 hafta içinde geçiyo normal bi durum yani.tamponların çıkınca da nefes alablceksin.

selam canım.. o akıntı normal canım. tamponların çıktıktan sonra biraz rahatlarsın ama normal nefes alman biraz zaman alıcak 1 hafta sonra silikon tamponlar çıktıktan sonra rahatlarsın şimdilik bunlar normal canım panik yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…