canım herkes böyle diyor ama şuanda ben sanki hep böyle kalıcağına inanıyorum..kavis istemiştim iki kaş arası hiçte kavisli değil dümdüz garip
melekimmm naptın hiç görüşemiyoruz bi ara gelnce haber et de senin topıcte rahat rahat konuşalım.
çok çok geçmiş olsun canım inşallah güzel bi burnun olur...
18.günüm burnum hala şiş büyük geliyor sizce normalmi ne kadar süre daha beklemeliyim yoksa böylemi kalıcak?
kızlar dün ameliyat oldum siz hangi burun spreyini kullandınız ne zamn başladınız?
Merhaba ben de burun estetiği geçirdim. 10 Kasım da. Bugün 16 Kasım. Burnun üstündeki alçı ve silikon tamponlar alındı. Burnumu görebilme şansım oldu. Gördüğümü pek beğenmedim. Sol taraf sağ tarafa göre daha içe çöküktü. Ayrıca sol burun deliğim daha açık sağ ise şişkin olduğu için daha küçük görünüyor. Doktorum ameliyat şişlikleri indikten sonra düzeleceğini söyledi. Daha çok az zaman oldu ameliyat olalı ama burnumu böyle asimetrik görünce kafam karıştı. Benim gibi bir durum yaşayıp da düzelen arkadaş var mı acaba?
20 gün önce burun estetiği oldum burnum hala aynı kocaman.alçı ilk çıktığı zaman çok beğenmiştim ama kısa sürdü iştebu geçici bi duurummu benm hiç ümidm yok .
normal sanırım canım benimde 1ay oldu hala beğenmiyorum sabırla bekliyorum eğer 6ay sonunda beğenmezsem ikinci ameliyatı olurum
ikinci ameliyat için en az 1 sene beklemk gerekiyomuş
öncelikle slm lar. bende dün ameliyat oldum.morluk ve sişlikler var.burnumdan sarı renkte akıntı oluyo grip olmus gibiyim. acaba neden olabilir.ameliyattan sonra nefes almak ne kadr sürer.
öncelikle slm lar. bende dün ameliyat oldum.morluk ve sişlikler var.burnumdan sarı renkte akıntı oluyo grip olmus gibiyim. acaba neden olabilir.ameliyattan sonra nefes almak ne kadr sürer.
öyle bi kaide yok benim arkadaşım 2.ameliyatı 3 ay sonra oldu hatta onun doktoru 3ayı geçsin biraz dediği halde dayanamadı 3.ayın dolduğu gün oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?