Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Mrb kızlar şubatta Aylin hanımdan randevu aldım, burun estetiği yaptıracam. çevremden iyi olduğunu öğrendim ama tereddülüyüm böyle bir ameliyatı yaptırmakta, daha önce Aylin hanıma burun estetiği yaptıran var mı aranızda? Bildiklerinizi paylaşır mısınız?

Mrb kızlar Prof. Dr Aylin Bilgin KARABULUT'a daha önce burun estetiği yada başka bir estetik ameliyatı yaptıranınız var mı? Ben yakın çevremde araştırarak Aylin hanıma ulaştım kendisi aynı zamanda İstanbul Üni.' de öğretim görevlisi işinde iyi olduğunu söylüyorlar. Ben burun estetiği yaptırmak için Aylin hanımla bir ön görüşme yaptım. Burun yapım estetik için uygunmuş kapalı ameliyatla gayet başarılı ve doğal bir buruna sahip olabilirmişim. Kendisi bana güven verdi ve şubatta hem muayene hemde ameliyat olmaya karar verdim. Ama böyle ciddi bir ameliyat olmaktanda korkuyorum. Acaba içinizde Aylin hanıma estetik ameliyatı yaptıranınız var mı? Aylin hanımla ilgili bildiklerinizi paylaşır mısınız?

ayy fenalık geldi bu mesajdan. tamam yaptın reklamı anladık Aylin Karabulut diye bir alternatifimiz var. dur hatta araştırayım bak ne güzel merak uyandırdın :) lütfen önüne gelen sayfaya yazma şu mesajı artık..

doktorunuz kimdi acaba??

evet otomatık aynı mesajı kopyala yapıştır bende gördüm çok komik:) bende araştırayım.

bunun için gargara yap cnm antibiyotikle beraber yoksa 2. kutuya ihtiyaç duyarsın. ben 20lik diş çektirdiğimde benim de böyle olmuştu, 2 kutudan sonra gargara kullandım 2 güne geçti...
Verdi canım deli olcam su içerken dahi canım yanıyor yarın 3. Günüm biraz sabirsizim sanırım.

arkadaşlar p.tesi ameliyat olacağım, çok korktuğum için düşünmek bile istemiyorum, çok fazla yazı da okumadım, hatta doktorla enine boyuna konuşmadım bile. herkese de söylemedim, yokmuş gibi davranıyorum yani :)
doktorum Deniz Hancı, deviasyon + konka ameliyatı olacak. kemik de törpülenecek, kırılır mı bilmiyorum yarın doktorla tekrar konuşacağız, soracağım. Velimin doktor arkadaşı, bugün velimle konuştuk tampondan çok korkuyorum dedim, tamponsuz olur dedi, rahatladm. Sonra nette araştırdım sadece estetik ameliyatta tamponsuz olabiliyormuş galiba.
Bu konuda bilgilendirecek biri var mı beni? Endişelenmeye başladım galiba...:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…