Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

SELAM ADAŞIM:) SEN KİME AMELİYAT OLACAKSIN... ARKADAŞLAR BENİM KAFAM ÇOK KARIŞTI YAA... NE YAPSAM KİME GİTSEM?:bbo::çok üzgünüm::bbo::1no2:

merhaba oncelikle gecmis olsun,canim sen hangi doktora amaliyat oldun,bende arastirma asamasindayim,simdiden tesekkurler...

Arkadaşlar birkaç gün sonra Barıs Çakır'dan randevu alıp ameliyat gününü görüşmeye gidecegim.Barış beye ameliyat olan arkadaşlar cevap verirlerse cok sevinirim.Ameliyat olduktan sonra kontroller hangi sIklIkla oluyor?Benim kalacagım yer İstanbul'da Bahcelievler ve İstanbulu pek bilmiyorum.Barış beyin ameliyatını gerceklestirdigi hastanenin adresi nedir acaba?Ulaşım konusu kafamı karıştırıyor birazda.Şimdiden teşekkürler..

canım ben henüz ameliyat olmadım ama barış çakır aklımdaki isimlerden biri. görüşmeye gitmiştim ben.
memorial hastanesinde yapıyor ameliyatlarını. okmeydanında.
umarım sonuçtan çok memnun kalırsın. neydi burnunla ilgili problemin

bahcelievlerin neresinde oturdugunu bilmiyorum ama eger otobusle gideceksen sirinevler incirli den e-5 ten mecidiyekoy arabasina binip okmeydani duraginda inip tekrar minibuse binebilirsin yada oradan yuruyebilirsin 15 dakikani alir en azindan ... zaten okmeydani duraginda indiginde memorial hastensinin yazisi gozukuyo ... mevki olarak perpa nin yaninda kaliyo ...

arkadaşlar geçen pazar günü ben de burnumdan ameliyat oldum dünde tamponlarım çıktı ve dun den başlıyarak okyanus suyu ve badem yağı damlatıyorum burnuma.
tamponlar çıkınca rahatlıkla nefes almıştım ama okyanus suyu ve badem yağından sonra iyice güçleşti nesef almam.
Doktorum günde 3 defa 2 şer kez sıkman yeterli demişti ama bazı sitelerde günde 10 kez sıkmanız gerekli diyor okyanus suyunu.
Bide dün tamponlardan sonra doktorum katı yiyecekleri yiyebilirsin dedi bende yemeye başlayınca burnum ve üst dudağım uyuşmaya başladı bu olağan birşeymi hep sıvı yiyordum 4 gündür...

Adasu kardeşim çok geçmiş olsun... Kime ameliyat oldun sen?

arkadaşlar ben de burnumdaki kemeri aldırmak istiyorum ama çok korkuyorum ,Denizlideyim,bir türlü doktora karar veremedim opr.veya prof.olması nekadar fark ediyor sizce çok tşkrler

merhaba ,
öncelikle geçmiş olsun sana, kendimi rahatsız hissettikçe kullanıyorum.nefes açıcı aslında oky.suyu serinlik veriyor hafif hafif dışarıya üfleme şeklinde burnundan dışarı hafa verirsen sonrasında içerdeki birkmişler dışarı çıkar merak etme 3-4 günde daha iyi olursun.badem yağını ben tampon varken yaptım aslında sonrasında kestim.
burun ucundaki uyuşukluk ve fazlalık hissi bendede var içeride yapılmış ek kıkırdaklardan oluyordur benim doktorumda sabret biraz diyor bende 3,5 hafta oldu ameliyatımın üstünden .benim bile hala hafif sızlamalar oluyor burnumda.

aslında o kadarda önemli değil.ama prof. olması tabi daha iyi olur.ben sana barış çakırı önerebilirim..

Bana yardımcı oldugun için çok tesekkür ederim ync ve ahsenyaren sagolun.Hastanenin Bahcelievlere yakın olmasına sevindim ayrıca. Ahsenyaren benim burnumda nefesle ilgili hiçbir problem yok sadece hafif bir kemik cıkıntısı var.Burnunundan ameliyat olan tüm arkadasların veya olmak isteyenlerin insallah istedigi gibi olur hersey.Bende ameliyat olduktan sonra size bilgi vermeye calısırım :)

Kızlaaar ameliyat olanlaar ya da bu konuda bilgisi olanlaar! ameliyattan ne kadar süre sonra güneş gözlüğü takmaya başlayabiliyoduuuk???

doktorum 3 ay takılmaması çok daha iyi çünkü şişliklerin inmesi önemli.bana da mantıklı gelmişti deri de iz kalabilir diye.yaz aylarında ameliyat olmak çok zor olsa gerek :S ben mayısta olmuştum sıkıntılı geçmişti sıcaklardan dolayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…