ben De Bu Ay Sonunda Olcam Ameliyat Inşallah Hersey Dilediğimiz Gibi Olur...allah Hepimizin Yardımcısı Olsun...
aslına bakarsanız bende temmuzun 11'inde ameliyata giriyorum. çok eskiden burnumu kırdığım için ameliyat olmak zorunda kalmıştım ve genel anestezi altında bile deil lokal anesteziyle olmuştum ne kadar sürdüğünü tam olarak hatırlamıorum ama tahmini 45 dk- 1saat arası falan sürmüştü ve burnumdaki tamponlar tam 10 gün boyunca kaldı ama olayın etkisimi yoksa benim ruh halimdenmiydi pek birşey hissetmemiştim ama tamponlar ve aldığım darbenin etkisiyle gözlerimin altı morarmanın dışında şişmişti şimdi tıb kendini yeniledi artık en fazla 2 gün içerisinde tamponlarınız alınıyor üstelik hava geçiren tamponların olduğu gibi tamponsuz amelyat yapan doktolarda var. ayrıca tampon okadar korkulacak bişi deil merak etmeyn.. şuanda benim merak ettiğim tek bişiy var doktorum tampon koymıycak sanırım ama ben genede olduğunu varsayarak narkozdan tedirginimnarkozun vücuddan atımı istifra oluyla oluyor diye biliyorum bununda tamponlarla beni zorlıycağını düşündümde bu konuda bilgisi olan varsa bana yardımcı olabilirse çok sevinirim. hepinize çok geçmiş olsun[/Q
Selam adaşım...:) Sen kime ameliyat olacaksın... Benim kafam çok karıştı yaa.... Ne yapacağımı bilmiyorum:bbo:
aslına bakarsanız bende temmuzun 11'inde ameliyata giriyorum. çok eskiden burnumu kırdığım için ameliyat olmak zorunda kalmıştım ve genel anestezi altında bile deil lokal anesteziyle olmuştum ne kadar sürdüğünü tam olarak hatırlamıorum ama tahmini 45 dk- 1saat arası falan sürmüştü ve burnumdaki tamponlar tam 10 gün boyunca kaldı ama olayın etkisimi yoksa benim ruh halimdenmiydi pek birşey hissetmemiştim ama tamponlar ve aldığım darbenin etkisiyle gözlerimin altı morarmanın dışında şişmişti şimdi tıb kendini yeniledi artık en fazla 2 gün içerisinde tamponlarınız alınıyor üstelik hava geçiren tamponların olduğu gibi tamponsuz amelyat yapan doktolarda var. ayrıca tampon okadar korkulacak bişi deil merak etmeyn.. şuanda benim merak ettiğim tek bişiy var doktorum tampon koymıycak sanırım ama ben genede olduğunu varsayarak narkozdan tedirginimnarkozun vücuddan atımı istifra oluyla oluyor diye biliyorum bununda tamponlarla beni zorlıycağını düşündümde bu konuda bilgisi olan varsa bana yardımcı olabilirse çok sevinirim. hepinize çok geçmiş olsun
Arkadaşlar birkaç gün sonra Barıs Çakır'dan randevu alıp ameliyat gününü görüşmeye gidecegim.Barış beye ameliyat olan arkadaşlar cevap verirlerse cok sevinirim.Ameliyat olduktan sonra kontroller hangi sIklIkla oluyor?Benim kalacagım yer İstanbul'da Bahcelievler ve İstanbulu pek bilmiyorum.Barış beyin ameliyatını gerceklestirdigi hastanenin adresi nedir acaba?Ulaşım konusu kafamı karıştırıyor birazda.Şimdiden teşekkürler..
arkadaşlar geçen pazar günü ben de burnumdan ameliyat oldum dünde tamponlarım çıktı ve dun den başlıyarak okyanus suyu ve badem yağı damlatıyorum burnuma.
tamponlar çıkınca rahatlıkla nefes almıştım ama okyanus suyu ve badem yağından sonra iyice güçleşti nesef almam.
Doktorum günde 3 defa 2 şer kez sıkman yeterli demişti ama bazı sitelerde günde 10 kez sıkmanız gerekli diyor okyanus suyunu.
Bide dün tamponlardan sonra doktorum katı yiyecekleri yiyebilirsin dedi bende yemeye başlayınca burnum ve üst dudağım uyuşmaya başladı bu olağan birşeymi hep sıvı yiyordum 4 gündür...
Geçmiş olsun canım.Bence doktorunu arayıp sormalısın, daha sağlıklı bilgi alırsın.ankarada Mete Aksoya ya oldum.
merhaba ,arkadaşlar geçen pazar günü ben de burnumdan ameliyat oldum dünde tamponlarım çıktı ve dun den başlıyarak okyanus suyu ve badem yağı damlatıyorum burnuma.
tamponlar çıkınca rahatlıkla nefes almıştım ama okyanus suyu ve badem yağından sonra iyice güçleşti nesef almam.
Doktorum günde 3 defa 2 şer kez sıkman yeterli demişti ama bazı sitelerde günde 10 kez sıkmanız gerekli diyor okyanus suyunu.
Bide dün tamponlardan sonra doktorum katı yiyecekleri yiyebilirsin dedi bende yemeye başlayınca burnum ve üst dudağım uyuşmaya başladı bu olağan birşeymi hep sıvı yiyordum 4 gündür...
ankarada Mete Aksoya ya oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?