bunun için gargara yap cnm antibiyotikle beraber yoksa 2. kutuya ihtiyaç duyarsın. ben 20lik diş çektirdiğimde benim de böyle olmuştu, 2 kutudan sonra gargara kullandım 2 güne geçti...
arkadaşlar p.tesi ameliyat olacağım, çok korktuğum için düşünmek bile istemiyorum, çok fazla yazı da okumadım, hatta doktorla enine boyuna konuşmadım bile. herkese de söylemedim, yokmuş gibi davranıyorum yani :)
doktorum Deniz Hancı, deviasyon + konka ameliyatı olacak. kemik de törpülenecek, kırılır mı bilmiyorum yarın doktorla tekrar konuşacağız, soracağım. Velimin doktor arkadaşı, bugün velimle konuştuk tampondan çok korkuyorum dedim, tamponsuz olur dedi, rahatladm. Sonra nette araştırdım sadece estetik ameliyatta tamponsuz olabiliyormuş galiba.
Bu konuda bilgilendirecek biri var mı beni? Endişelenmeye başladım galiba...:26:
peki ameliyata girerken tüm kıyafetler çıkıyor mu? o soğuk yeşil şey mi giyiliyor? Allahım en zor durum...:18:
hayır hayır korkma.ameliyata girerken külot hariç herşey çıkarılıyor,birtek külot kalıyor.başına takman için bone veriyolar.anesteziyi alır almaz gidiyorsun zaten,uyandığında başka bi alemdeymişsin gibi oluyor:) Daha dört gün önce ameliyat oldum ordan biliyorum,ki bu benim üçüncü ameliyatım.benim de burun etlerim alındı.
peki ameliyata girerken tüm kıyafetler çıkıyor mu? o soğuk yeşil şey mi giyiliyor? Allahım en zor durum...:18:
hayır hayır korkma.ameliyata girerken külot hariç herşey çıkarılıyor,birtek külot kalıyor.başına takman için bone veriyolar.anesteziyi alır almaz gidiyorsun zaten,uyandığında başka bi alemdeymişsin gibi oluyor:) Daha dört gün önce ameliyat oldum ordan biliyorum,ki bu benim üçüncü ameliyatım.benim de burun etlerim alındı.
teşekkür ederim cevaplar için arkadaşlar ama o görüntü gözümün önüne geldikçe ben neredeyse vazgeçeceğim...Benimki lacivertti :) altta çamaşırın kalıyor sadece. Ben ameliyata girerken regliydim. Çamaşırın üzerine ince bi boxer giydim. Doktorlar ve hemşireler çok sıcaktı ameliyatHaneye girerken 4 kapıdan geçtim sedyeyle her kapida biri karşıladı hoşgeldin dediler ben ameliyat öncesi acayip heyecan yapmıştım ameliyata girerken zerre heyecan korku yoktu iğne falan da yapmadılar.
3. ameliyatınızı kime oldunuz acaba? İnşallah bu sefer iyi olur.
Benimki lacivertti :) altta çamaşırın kalıyor sadece. Ben ameliyata girerken regliydim. Çamaşırın üzerine ince bi boxer giydim. Doktorlar ve hemşireler çok sıcaktı ameliyatHaneye girerken 4 kapıdan geçtim sedyeyle her kapida biri karşıladı hoşgeldin dediler ben ameliyat öncesi acayip heyecan yapmıştım ameliyata girerken zerre heyecan korku yoktu iğne falan da yapmadılar.
biliyormusun zehrina,benim kaderim midir nedir hiçbir ameliyatımda doktorlar ve hemşireler sıcak ve ilgili olmadı.kendimi hep önemsiz bi madde gibi hissettim buyüzden ameliyat zamanlarımda...belki tipin sempatikse seni seviyolardır bir anda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?