Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

bunun için gargara yap cnm antibiyotikle beraber yoksa 2. kutuya ihtiyaç duyarsın. ben 20lik diş çektirdiğimde benim de böyle olmuştu, 2 kutudan sonra gargara kullandım 2 güne geçti...

Ne gargarasi canım adı ne normal garagara mi?

Tampondan korkma silikon tampon kullanılıyor genelde alması 2 dk sürmedi benimkini
Ağda yaparken daha çok can yanıyor emin ol:)

peki ameliyata girerken tüm kıyafetler çıkıyor mu? o soğuk yeşil şey mi giyiliyor? Allahım en zor durum...:18:

peki ameliyata girerken tüm kıyafetler çıkıyor mu? o soğuk yeşil şey mi giyiliyor? Allahım en zor durum...:18:

hayır hayır korkma.ameliyata girerken külot hariç herşey çıkarılıyor,birtek külot kalıyor.başına takman için bone veriyolar.anesteziyi alır almaz gidiyorsun zaten,uyandığında başka bi alemdeymişsin gibi oluyor:) Daha dört gün önce ameliyat oldum ordan biliyorum,ki bu benim üçüncü ameliyatım.benim de burun etlerim alındı.

3. ameliyatınızı kime oldunuz acaba? İnşallah bu sefer iyi olur.

Benimki lacivertti :) altta çamaşırın kalıyor sadece. Ben ameliyata girerken regliydim. Çamaşırın üzerine ince bi boxer giydim. Doktorlar ve hemşireler çok sıcaktı ameliyatHaneye girerken 4 kapıdan geçtim sedyeyle her kapida biri karşıladı hoşgeldin dediler ben ameliyat öncesi acayip heyecan yapmıştım ameliyata girerken zerre heyecan korku yoktu iğne falan da yapmadılar.

Ben çok korkuyorum ameliyattan, daha hala araştırma yaptığım halde bazen çok korkuyorum ve ameliyat nasıl olacağım kara kara düşünüyorum. Bir de gün alırsam nasıl geçecek o günler bendeki bu korkuyla bilmiyorum.

teşekkür ederim cevaplar için arkadaşlar ama o görüntü gözümün önüne geldikçe ben neredeyse vazgeçeceğim...

biliyormusun zehrina,benim kaderim midir nedir hiçbir ameliyatımda doktorlar ve hemşireler sıcak ve ilgili olmadı.kendimi hep önemsiz bi madde gibi hissettim buyüzden ameliyat zamanlarımda...belki tipin sempatikse seni seviyolardır bir anda.

Kizlar ameliyat olmaya 2 yil sonunda karar verdim ama cok korkuyordum hep anestezi korkusu gibi seyler bide agrim olmasindan cok korkuyordum bugun ameliyatimin 6.gunu ve me ahrim oldu ne sizim hele tampon diye buyuttukleri hic bisey yokmus hic acimadi bile Ankarada bence tek guvenilir doktor bide hastane ortami cok onemli ameliyathane bile cok guzeldi cok eglencelilerdi hic korkmayin korkulcak bisey yok Ankara icindeysenoz kesinlikle bir gifin konusun

Ben İzmirde ameliyat oldum ve 6. Günüm. Muayene olduğumda randevumu 5 gün sonraya oldum ve kararımı değiştirecek, telaşlanacak hiç vaktim olmadı. Hep sakin kaldım ve doktorumda, hastanedeki çalışanlarda çok sıcak davrandılar. Korkcak, endişelenecek ortamım bile olmadı. Doktorum ameliyattan önce odama gelip tekrar konuştu, ameliyat öncesi bekleme salonuna gelip dosyalarıma baktı moral veren konuşmalar yaptı ve hatta anestezi verilmeden önce başımdaydı yine hafif kaviste yapmak istiyorum sana çok yakışacak dedi. İnan telaşlanacak anım olmadı. Hiç korkma başlıyor ve bir anda bitiyor.

Öyle düşünme bence tatlım ya, sonuçta bu birkaç dakika süren bişey bayilana kadar herşey yani sen pozitif olup birazdan uyuyacagim ve sonra uyandığımda herşey geçmiş olarak düşün. Beyine iyi sinyal yolla.

Kızlar çok sağolun insanı rahatlatıyorsunuz, korkularım sizinle paylaşarak azalıyor :)

Her ne kadar kötü örneklere odaklanıp korksamda iyi düşünüyorum ve iyi olur inşallah ,olumlu olmak lazım ..

Arkadaşlar benim burnumun üst derisi çok ince ve sadece içteki kırılmış kemik ve kemerli yapı düzeltilecek acaba çok morluk olur mu ? Derinin ince olması dez avantaj mı ?

Benim burnum çok kemerli ve ucu da çok uzun. Ama yandan berbat görünüyor. Duvarlara vuran gölgelerimden bile iğreniyorum. 17 yaşındayım. Ameliyat olmaktan çok korkuyorum yardımcı olursanız sevinirim

benim ameliyatım çok rahattı. hala şişliklerim morluklarım devam ediyor tabi. ağrı çok sürmedi. çok korkulacak bir şey değil doktorunuzu iyi seçtikten sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…