Benim burnum çok kemerli ve ucu da çok uzun. Ama yandan berbat görünüyor. Duvarlara vuran gölgelerimden bile iğreniyorum. 17 yaşındayım. Ameliyat olmaktan çok korkuyorum yardımcı olursanız sevinirim
kızlar ben amelıyata grdım genel anestezi ile oldum hiç bsey hssetmedım.cıktıktan sonra cooook şişligim oldu fakat agrı vs yok..tampon da kullanmadı doktorum.tek şikayetım şişlikler.kendımı tanıyamıyorum suan o derecede şişim.umarım kısa surede inerburnumuda cok merak edıorummmmmmmm
Benim burnum çok kemerli ve ucu da çok uzun. Ama yandan berbat görünüyor. Duvarlara vuran gölgelerimden bile iğreniyorum. 17 yaşındayım. Ameliyat olmaktan çok korkuyorum yardımcı olursanız sevinirim
Öncelikle teşekkür ederim arkadaşlar.Ben nefes alamadığım için bilhassa ameliyat olmaya karar verdim sağ tarafımda kemik vardı. Hazır bıçak altına yatmışken estetikte aradan çıksın dedim. Estetik ameliyatı biraz daha uzun sürüyor. Narkoz dan korkmanıza gerek yok damardan iğne yöntemiyle bayıltılıyorsunuz..uyurken de hiçbir şey duyulmuyor.Sadece 2 gün biraz ağrılı geçiyor. Rahatlık için ağrılara katlanmaya değer..Ben özel hastanede oldum ama önemli olan doktorun iyi olması.
slm semacasema
ben kısa zaman önce ahmet özdoğana revizyon rinoplasti ameliyatı oldum ve şuan sonuçtan hiç memnun değilim lütfen deneyimini paylaşırmısın benimle gerçekten bu dr a operasyon geçiren biriyle konuşmam gerekiyor moralim çok bozuk ameliyattan beri(
arkadaşlar bu yorumu yazalı 3 ay oldu burnum artık tamamen iyileşti ancak halen memnun değilim yani 4 ay bekledim ve hicbir degişme olmadı ücüncüyü olmam gerekicek sanırım ameliyattan sonra o kadar moralim bozulduki gidip dr a memnuniyetsizliğimi söylemedim bile cünkü daha iyileşmemiş vs diyeceğini biliyordum ama inanın zaten ne şişme oldu ne morluk bende çünkü zaten hiçbir işlem yapmamıştı belliki sadece nefes alma durumumu düzeltmişti anladıgım kadarıyla yani bence bu bir deviasyon ameliyatıydı estetik değil revizyon degildi bu dr a ameliyat olan birine halen rastlayamadım eğer varsa lütfen bana yardımcı olsun(
offf bu msj sınırı öldürdü benii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?