Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Benim burnum çok kemerli ve ucu da çok uzun. Ama yandan berbat görünüyor. Duvarlara vuran gölgelerimden bile iğreniyorum. 17 yaşındayım. Ameliyat olmaktan çok korkuyorum yardımcı olursanız sevinirim

korkma doğru doktorla işe başla. 27 yaşındayım neden 17 yaşında yaptırmadım diye hayıflanıyorum şimdi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de 8ggun önce rino yaptırdım hiç korktuğum kadar değilmiş. İsteyenler korkup hiç ertelemesin :) ağrı hiç yok sadece hafif bi sızı o da ilk iki gün. Morluğum tek taraftaydı şu ansa geçti hafif bi sarılık kaldı o kadar

kızlar ben amelıyata grdım genel anestezi ile oldum hiç bsey hssetmedım.cıktıktan sonra cooook şişligim oldu fakat agrı vs yok..tampon da kullanmadı doktorum.tek şikayetım şişlikler.kendımı tanıyamıyorum suan o derecede şişim.umarım kısa surede iner burnumuda cok merak edıorummmmmmmm

aaa tampon yoksa rahatsındırr ne güzell ama ilginc neden kulanmadı acabaa??? ahh o şişlikler canım yaaa en büyük sıkıntı o cünkü morluklar vs 1 haftada kayboluo sanki ama o şişliklere biraz zaman vermek lazımm maleseff ha deyince gecmioo

Benim burnum çok kemerli ve ucu da çok uzun. Ama yandan berbat görünüyor. Duvarlara vuran gölgelerimden bile iğreniyorum. 17 yaşındayım. Ameliyat olmaktan çok korkuyorum yardımcı olursanız sevinirim

hiiç korkma, ben de 2o yaşındayım, aileme yük de olmasın diye kendi paramı biriktirdim devlet hastanesinde oldum.henüz 10.günüm :) ama o kemer ya da öndeki eğiklik gidiyo ya, öyle iyi hissediyosun ki kendini.bi hafta sık dişini değecek:)

Arkadaşlar benim bugun 4.günüm.Ameliyat olmaya karar vermek, tabi bu aşamalar çok zor.Bir hafta öncesinden uykularım kaçıyordu napıcam nasıl olacak, dayanabilecekmiyim diye.Ama inanın kendi kendimizi üzüyoruz.Ameliyat olmak için 1 saat öncesinden hastenede oldum, yatış işlemlerinin ardından odama çıktım, hemşire elinde bir önlükle geldi ve damar yolunu açacağım hazırlanın dedi. çok heyecanla üzerimi değiştirdim, iç çamaşır ve çoraplarımın kalabileceğini söyledi.yaklaşık 10 dk bekledikten sonra damardan sakinleştirici yaptılar ve görevli gelerek beni sedyeye yatırdı artık yolculuğum başladı eşime el sallayarak ameliyathaneye getirildim.başımdaki anestezi uzmanı bir yandan konuşurken yaptığı narkozla kendimden geçtim.işte hepsi buraya kadar.inanın korkacak birşey yok.sonrası ise biraz sabır gerektiriyor.

herkese merhaba
1.5 sene evvel Samsun da Dr.Hayati Akbaş'a ameliyat oldum. çok da rahat geçti ve morluklarımda çok hızlı iyileşti. benim 20-25 gün sonrası bir hafta kadar epey problemli ve sancılı geçti ki bu benim hatamdan kaynaklandı (güneşin altında çalışmakdan burun içi yapışma oldu)
iyi ki yaptırmışım. insan sonucu görünce bütüünn çektiği sıkıntıları unutuyor. daha şimdiye kadar 1 kişi bana burnunuz estetikmi diye sormadı bile . şimdiye kadar beklemeseymişim keşke:)

arkadaşlar bu yorumu yazalı 3 ay oldu burnum artık tamamen iyileşti ancak halen memnun değilim yani 4 ay bekledim ve hicbir degişme olmadı ücüncüyü olmam gerekicek sanırım ameliyattan sonra o kadar moralim bozulduki gidip dr a memnuniyetsizliğimi söylemedim bile cünkü daha iyileşmemiş vs diyeceğini biliyordum ama inanın zaten ne şişme oldu ne morluk bende çünkü zaten hiçbir işlem yapmamıştı belliki sadece nefes alma durumumu düzeltmişti anladıgım kadarıyla yani bence bu bir deviasyon ameliyatıydı estetik değil revizyon degildi bu dr a ameliyat olan birine halen rastlayamadım eğer varsa lütfen bana yardımcı olsun(

arkadaslar herkese merhaba.ben de uzun zamandır burnumu yaptırmayı düşünüyorum.geniş bi araştırma sonucunda sadullah karun a karar verdim.nisanda görüşmeye gidecegim.yorumlardan gördügüm kadarıyla doğal burunlar yapıyormuş.sizlerden gelen öneriler var mı?? ayrıca iyileşme süreci de önemli.çalışacagım için sorun yaşamak istemiyorum..

en önemli olay sabır sanırım.yani burnun oturmasını beklemek gerçekten zor olsa gerek.nisan sonun ameliyat olmayı düşünüyorum(doğrusu daha adanada doktor araştırmasındayım ama) ve beni en çok sonrasındaki bekleme aşaması korkutuyor :44:

senin adına üzüldüm umarım en yakın zamanda istediğin buruna kavuşursun... peki 2. sini de aynı doktora mı oldun?bu dediğin hangi doktor ismini verebilirmisin bazı doktor isimleri engelli yazamıyoruz galiba ama sen baş harflerini versen anlarız azçok:)))

10 gun sonra ameliyat olucam tam tarih net diil ama bir iki gun oynarsa oynar.yarin anestezi icin uygun muyum diye bazi testler yaptiracagim,kan sekeri vs...cok heyecanliyim ve korkuyorum elimde diillll

Ben dr.hüseyin güner'e burun ameliyatı oldum.başkentte yaşıyorum ama araştırmalarım bana doğru tercihin istanbul 'da olduğunu gösterdi ve dr.hüseyin güner'e muayene olmak için yola çıktım.muayeneye gittiğim ilk andan ameliyat sonrasına kadar içinde bulunduğum ortam ,doktordan çalışanlara kadar insanların size yansıttığı güleryüz ve pozitif enerji,doğru yerde olduğumu zaten kanıtlar nitelikteydi.bir estetik cerrah herşeyden önce ameliyat sonrasında size vereceği memnuniyet garantisini ilk andan itibaren hastasına hissettirebilmelidir. Dr.hüseyin güner bunu hastasına daha ilk andan yansıtabilen belkide tek cerrah.en basiti muayenenin ücretsiz olması kalitesini ve bir şeyleri başardığının göstergesi tabi dediğim gibi bu en basiti.yaşamak lazım..en önemlisi beni ankaradan istanbula götüren dr.hüseyin güner'in kullandığı teknolojidir.kaba eğri burnumla zaten dr.hüseyin güner'den başkası başa çıkamazdı.burun derisini lazerle inceltebilmesi,kemiğe lazerle müdahale edebilmesi zaten ameliyatın başarısının garantisidir..ezberleri bozan burun estetiğinin kitabını yeniden yazan dr.hüseyin güner sayesinde ben ameliyat sonrasında tek bir ağrı kesici bile almadım evet tek bir ağrı kesici bile almadım. Ne ağrı, ne şişlik dediğim gibi ameliyat olup olmadığımı bile anlayamadım uyandığımda..bazı şeyler buranın doğru yer olduğunu kanıtlıyor demiştim şunuda eklemeliyim benim istanbul'a ameliyat için gittiğimde kalacak bir yerim yoktu ama mükemmel bir estetik cerrah olan dr.hüseyin güner herşeyden önce mükemmel bir insandı ve benim hastanede kalmamı ve rahat edebilmem için her türlü imkanı bana sağladı.zaten öyle istirahat etmenize de gerek yok ameliyattan bir kaç saat sonra yemeğimi yedim ve taburcu olabilecek duruma geldim.ameliyattan sonra uyandığımda burnumdan nefes alabiliyordum.ne ağrım vardı ,ne şişlik, ne morluk..unutmayın yapacağınız tek bir hata yani yanlış cerrah seçimi sizi ömür boyu duyacağınız bir pişmanlık duygusuna götürecektir..ben bunları yaşamaktan çok korkuyordum ve bu yüzden dr.hüseyin güner'e gittim ve şimdi ona ve ekibine minnettarım ve sonsuz şükranlarımı sunuyorum hepsine.tekrarlıyorum benim burnum normalden çok daha eğri ve çok kabaydı..bu yazıyı okuyan ve şikayetlerinin benimkinden daha az olduğunu düşündüğüm sizlere diyorum ki; burnunuzu istediğiniz görünüme sokmak dr.hüseyin güner için çok kolay, sadece her zaman yaptığı klasik bir iştir.dr.hüseyin güner'in kullandığı teknoloji dünyada sayılı cerrahların elindedir.lütfen, sizlere ömür boyu pişmalık yaşatacak işlere imza atmayın ve yalan yanlış bilgilerle gözünü para bürümüş estetik cerrahlara kendinizi emanet etmeyin.saygılar

Ben dr.hüseyin güner'e burun ameliyatı oldum.başkentte yaşıyorum ama araştırmalarım bana doğru tercihin istanbul 'da olduğunu gösterdi ve dr.hüseyin güner'e muayene olmak için yola çıktım.muayeneye gittiğim ilk andan ameliyat sonrasına kadar içinde bulunduğum ortam ,doktordan çalışanlara kadar insanların size yansıttığı güleryüz ve pozitif enerji,doğru yerde olduğumu zaten kanıtlar nitelikteydi.bir estetik cerrah herşeyden önce ameliyat sonrasında size vereceği memnuniyet garantisini ilk andan itibaren hastasına hissettirebilmelidir. Dr.hüseyin güner bunu hastasına daha ilk andan yansıtabilen belkide tek cerrah.en basiti muayenenin ücretsiz olması kalitesini ve bir şeyleri başardığının göstergesi tabi dediğim gibi bu en basiti.yaşamak lazım..en önemlisi beni ankaradan istanbula götüren dr.hüseyin güner'in kullandığı teknolojidir.kaba eğri burnumla zaten dr.hüseyin güner'den başkası başa çıkamazdı.burun derisini lazerle inceltebilmesi,kemiğe lazerle müdahale edebilmesi zaten ameliyatın başarısının garantisidir..ezberleri bozan burun estetiğinin kitabını yeniden yazan dr.hüseyin güner sayesinde ben ameliyat sonrasında tek bir ağrı kesici bile almadım evet tek bir ağrı kesici bile almadım. Ne ağrı, ne şişlik dediğim gibi ameliyat olup olmadığımı bile anlayamadım uyandığımda..bazı şeyler buranın doğru yer olduğunu kanıtlıyor demiştim şunuda eklemeliyim benim istanbul'a ameliyat için gittiğimde kalacak bir yerim yoktu ama mükemmel bir estetik cerrah olan dr.hüseyin güner herşeyden önce mükemmel bir insandı ve benim hastanede kalmamı ve rahat edebilmem için her türlü imkanı bana sağladı.zaten öyle istirahat etmenize de gerek yok ameliyattan bir kaç saat sonra yemeğimi yedim ve taburcu olabilecek duruma geldim.ameliyattan sonra uyandığımda burnumdan nefes alabiliyordum.ne ağrım vardı ,ne şişlik, ne morluk..unutmayın yapacağınız tek bir hata yani yanlış cerrah seçimi sizi ömür boyu duyacağınız bir pişmanlık duygusuna götürecektir..ben bunları yaşamaktan çok korkuyordum ve bu yüzden dr.hüseyin güner'e gittim ve şimdi ona ve ekibine minnettarım ve sonsuz şükranlarımı sunuyorum hepsine.tekrarlıyorum benim burnum normalden çok daha eğri ve çok kabaydı..bu yazıyı okuyan ve şikayetlerinin benimkinden daha az olduğunu düşündüğüm sizlere diyorum ki; burnunuzu istediğiniz görünüme sokmak dr.hüseyin güner için çok kolay, sadece her zaman yaptığı klasik bir iştir.dr.hüseyin güner'in kullandığı teknoloji dünyada sayılı cerrahların elindedir.lütfen, sizlere ömür boyu pişmalık yaşatacak işlere imza atmayın ve yalan yanlış bilgilerle gözünü para bürümüş estetik cerrahlara kendinizi emanet etmeyin.saygılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…