Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Ben dr.hüseyin güner'e burun ameliyatı oldum.başkentte yaşıyorum ama araştırmalarım bana doğru tercihin istanbul 'da olduğunu gösterdi ve dr.hüseyin güner'e muayene olmak için yola çıktım.muayeneye gittiğim ilk andan ameliyat sonrasına kadar içinde bulunduğum ortam ,doktordan çalışanlara kadar insanların size yansıttığı güleryüz ve pozitif enerji,doğru yerde olduğumu zaten kanıtlar nitelikteydi.bir estetik cerrah herşeyden önce ameliyat sonrasında size vereceği memnuniyet garantisini ilk andan itibaren hastasına hissettirebilmelidir. Dr.hüseyin güner bunu hastasına daha ilk andan yansıtabilen belkide tek cerrah.en basiti muayenenin ücretsiz olması kalitesini ve bir şeyleri başardığının göstergesi tabi dediğim gibi bu en basiti.yaşamak lazım..en önemlisi beni ankaradan istanbula götüren dr.hüseyin güner'in kullandığı teknolojidir.kaba eğri burnumla zaten dr.hüseyin güner'den başkası başa çıkamazdı.burun derisini lazerle inceltebilmesi,kemiğe lazerle müdahale edebilmesi zaten ameliyatın başarısının garantisidir..ezberleri bozan burun estetiğinin kitabını yeniden yazan dr.hüseyin güner sayesinde ben ameliyat sonrasında tek bir ağrı kesici bile almadım evet tek bir ağrı kesici bile almadım. Ne ağrı, ne şişlik dediğim gibi ameliyat olup olmadığımı bile anlayamadım uyandığımda..bazı şeyler buranın doğru yer olduğunu kanıtlıyor demiştim şunuda eklemeliyim benim istanbul'a ameliyat için gittiğimde kalacak bir yerim yoktu ama mükemmel bir estetik cerrah olan dr.hüseyin güner herşeyden önce mükemmel bir insandı ve benim hastanede kalmamı ve rahat edebilmem için her türlü imkanı bana sağladı.zaten öyle istirahat etmenize de gerek yok ameliyattan bir kaç saat sonra yemeğimi yedim ve taburcu olabilecek duruma geldim.ameliyattan sonra uyandığımda burnumdan nefes alabiliyordum.ne ağrım vardı ,ne şişlik, ne morluk..unutmayın yapacağınız tek bir hata yani yanlış cerrah seçimi sizi ömür boyu duyacağınız bir pişmanlık duygusuna götürecektir..ben bunları yaşamaktan çok korkuyordum ve bu yüzden dr.hüseyin güner'e gittim ve şimdi ona ve ekibine minnettarım ve sonsuz şükranlarımı sunuyorum hepsine.tekrarlıyorum benim burnum normalden çok daha eğri ve çok kabaydı..bu yazıyı okuyan ve şikayetlerinin benimkinden daha az olduğunu düşündüğüm sizlere diyorum ki; burnunuzu istediğiniz görünüme sokmak dr.hüseyin güner için çok kolay, sadece her zaman yaptığı klasik bir iştir.dr.hüseyin güner'in kullandığı teknoloji dünyada sayılı cerrahların elindedir.lütfen, sizlere ömür boyu pişmalık yaşatacak işlere imza atmayın ve yalan yanlış bilgilerle gözünü para bürümüş estetik cerrahlara kendinizi emanet etmeyin.saygılar

ben size Abdülkadir Göksel i önerebilirim,kendisi istanbul da kbb uzmanı,ben ikinci burun estetiğimi kendisine oldum .İlkinde çok sorunlar yaşadım.Şu anda Göksel Bey e ameliyat olalı bir sene oldu.Cok memnunum,hala kontrollerim devam etmekte.Ameliyattan korkulacak birşey yok,zaten Göksel Bey silikonlu tampon kullanıyor ve kısa süre içinde tamponları çıkartıyor .Tamponlar çıkarkende ağrı sızı acı hissetmiyorsunuz.Süreç gatey rahat geçiyor.
Profilimden resimlerime bakabilirsiniz,

Bayanlar ılk amelıyatım hüsranla bıttı. O kadar cıle çektim . Açık amelıyat oldum . Ama su an ne nefes alabılıyorum nede kalkık bır burnum var. Dr burnumun kemıgını bıle kırmamış. Günah bu burna kıyamadım kırmaya dıyor. Su an kırılmadan yapılan burun amelıyatları varmış. Bununla ılgılı tecrubesı olan varmı? Tesekkurler

Başlığı duzelttım . Aslında bu konuyla ılgılı yenı bır forum acılabılır ama açmayı bılmıyorum. Çünkü böyle bırsey varsa cok büyük devrım demektır. Burun kemıgını kırdırmak sorun degıl . Kıldırdıktan sonra yaşananlar sorun. Çökmeler veya çıkıntılar olması , kırılan kısımda yüzde yüz yamukluk duzeltıldıgı ıcın dısarda görülmese de ıc kısımda stepin oluşması cok kötü. Morluk ve sıslıklerden gectık kalıcı hasarlar eskı burunları aratıyor olması kötü

Dr beyın Facebook U yok sanıyorum baktım görmemedim. Facebook ta açık sayfası olanlar daha cok güven veriyor cunku

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba,
Foruma daha yeni üye oldum. Burun ameliyatı hakkında yaşadıklarımı paylaşıp ameliyat olacaklara ışık tutmak istiyoru. Toplamda 2 kez burun ameliyatı oldum. İlk ameliyatımı 2007 yılında, 2. ameliyatımı nisan 2013'te oldum. İlk ameliyatım ikinciye nazaran daha kolay geçti. fakat ilk ameliyatımda yaklasık 12 saat boyunca kustum bunun 3 saatı falan kan kusmakla gectı gercekten cok kotuydu ama genede ılk amelıyatım cok daha kolaydı. gelelım revızyon amelıyatıma :) ameliıayt uzernden 2 hafta gectı suanda hersey normale dondu fakat ilk hafta kabus gibiydı ınsanın burunu sargılıyken aynı zamanda 2 kulagınında sargılı olması koyuyor ınsna :) + bır de benm ıstegm uzerıne oldugum cene amelıyatı agrımı 5 e katlams oldu. burun amelıyatı olacaklara tavsıyem ılk dr larını cok buyuk tıtzlıkle secmelerı benım gıbı hataya dusup hıc arastrmadan ılk amelıyatı olup sorasnda zor bır amelıyat gecırmek zornda kalmasn kmse

eezg çok geçmiş olsun canım. inşallah herşey istediğin gibi olmuştur, bütün bu sıkıntılarını unutursun. Bazı hastalarda kusma oluyor evet. bende olmamıştı çok şükür. merak ediyorum neden oluyo acaba diye. Ameliyattan önceki 6 saat içinde herhangi birşey yiyip içmiş miydin?

eezg; çok haklısın burun estetiğinde ya da başka ameliyatlarda doktor seçimi çok önemli.
ben de iki kere burun estetiği oldum.İlkini 2011 temmuz ayında oldum,ancak iki ay gibi kısa sürede burnumun gövdesinde çökme oldu.
ben de aynı zamanda deviasyon sorunuda vardı ilk doktorum deviasyonumuda almamış,ilk doktorum plastik cerrahtı.
Sonra 2012 mart ayında ikinci burun estetiğimi oldum,doktorum kbb uzmanıydı bende de ilk doktor burnumun üzerine türk lokumu yerleştirmiş sonra vucut bunu kabul etmemiş ve çökme olmuş bu nedenle ikinci doktorum kulağımdan yağ dokusu alıp burnumun gövdesine yerleştirmiş,ağrım oldu kulaktan dolayı ama çekilmeyecek bir ağrı değildi,kusma vs olmadı çok şükür ancak revizyon ameliyatlarının iyileşme süreci ilk ameliyatlara göre daha farklı.Şu anda bir sene oldu sonuçtan çok memnunum hem nefes almamda sakınca yok hem de şeklinden çok memnunum,
doktor seçimi gerçekten çok önemli

merhaba eezg bende burun ameliyatı olmayı düşünüyorum ama dr konusunda kafam gercekten cok karısık onur erola muayne oldum ama tam içime sindi de diyemem ameliyattan sonra burunda düşme oluyormus bu konu beni korkutuyor cunku ıkınci kez ameliyat olmak istemem doğrusu bununla beraber cene ameliyatı da olacagım ama dediğim gibi güvenilir işini iyi bilen bir doktor arıyorum

Merhaba
Hangi sehirdesin bilmiyorum ama ben istanbul'da Abdulkadir Goksel'e hem burun hem cene ameliyati oldum. 1 yildan fazla oldu ve sonuctan cok memnunum. Profilimden resimlerime bakabilirsin. Doktorumu gozum kapali tavsiye ederim :)

ben maalesef iki kere burun estetiği oldum,ikincisini Op dr Abdülkadir Göksel e oldum,sonuçtan çok memnunum ,bir seneyi geçti,kendisi kbb uzmanı,yüzüme yakışan doğal,ve nefes alabildiğim bir burnum var,tavsiye edebilirim,profilimden resimlerime bakabilirsiniz

Kızlar burnum 3 haftalık oldu. Bel ağrım olduğu için kapalı havuzda yüzmek istiyorum ama ne zaman başlayabilirim bilmiyorum bi fikriniz var mı?
Bi de ben yan yatıp uyuyorum. Eşit derecede yatmaya çalışıyorum sağa ve sola. Bi sıkıntı olur mu szce?

arkadaşlar size tavsiyem eğer çok çok kötü bir burnunuz yoksa ameliyat olmayın. burun insanın yüzünü o kadar değiştiriyor ki anlatamam tamam şimdi güzel bir burnum olabilir ama yüz ifadem çok değişti. çok iyi oldu diyemiyorum değdi mi değmedi bence

Benımle aynı durumdaymışsın . Ben 3 ay sonra tekrar yüzmeye başladım . Dalma , atlama hareketlerı yapmadım . Kemık kırılmamıstı fakat ucuna kıkırdak eklendi . Bırde denizde yüzmek ısteyınce ölü denızı tercıh ettım neden dersen dalgadan korktum :) havuzda sorun yok .

Bugün doktoruma sordum canım. Havuzda yüzebilirsin ama atlamak yok dedi :) ben de sevindim. 3 haftadan sonra yüzebiliyomuşuz...

aynen katılıyorum sana öyle değiştiriorki eski burnunuzu özler oluyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…