Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

sendemi pişmansın ben keşke yaptırmasaydım diyorum. pişman oldum

Bende üç hafta önce ameliyat oldum ama çok memnunum çok kötü bir burnum olmadığı halde doktoruma çok güvendiğim için yaptırdım iyi ki de yaptırmışım diyorum doktor gerçekten çok önemli burnunuz kötüyse revizyon ameliyatı olabilirsiniz iyi bi doktora (

burnum kötü değil ama ben bir türlü alışamadım.yüzüme uygun değil sanki. siz kime ameliyat olmuştunuz

ne kadar süre oldu ki yaptıralı ? Ben şuan için pişman değilim daha 22. günüm ama burun ucu şişliği inmeyecek diye okadar korkuyorum ki... Hemde ben okadar kendimi ayarlayarak amelıyat oldum ki ama bu korkumu aşamıyorum işte..

5 ay oldu. benimde burnumun ucu hala şiş ama benim sorunum burnumun kötü olması değil burnum gayet güzel fakat eski doğal halim gibi değil. burun ameliyatı olan kimi görsem aynı şeyi düşünüyorum bi yapaylık var hoş değil eğer sen aynaya baktığında burnundan memnunsan kafaya takma şanslısın...

Son düzenleme:
burnum kötü değil ama ben bir türlü alışamadım.yüzüme uygun değil sanki. siz kime ameliyat olmuştunuz

Canım ben izmir de ege üniversitesinde doç. Dr. Yiğit özer tiftikçioğluna ameliyat oldum arkadaşım aynı durumdaydı bi de yurt dışında ameliyat olmuştu iki defa burda tekrar yaptırdı yiğit beye hiç bi sıkıntıda yaşamadı çok güzel oldu sen ameliyat olalı ne kadar oldu izmirdeysen yardımcı olabilirim doktorum paracı biri de değil uygun fiyata yapıyo

hemde çokk pişmanım eski burnum benimdi ne yamukluğu vardı nede kemeri sadece burnum büyüktü.. kemik,et vede sinüsler temizlendi doktor burnuda küçültelim dedi ben üstüne basa basa sordum simam değişmesin aynı burnum olsun falan ama okadar değiştimki hiç mutlu değilim daha yeni diyolar arkadaşlarım değişecek zamanla falan ama ne kadar eski simamı geri getirebilirki çok pişmanım

sanırım aynı konudan dertliyiz. sizinde benim gibi çok kötü bir burnunuz yoktu ve bir gazla ameliyat olmaya karar verdiniz. ben ameliyat olalı 5 ay oldu fakat sadece şişlikler indi. simam ve burun değişmedi.

sanırım aynı konudan dertliyiz. sizinde benim gibi çok kötü bir burnunuz yoktu ve bir gazla ameliyat olmaya karar verdiniz. ben ameliyat olalı 5 ay oldu fakat sadece şişlikler indi. simam ve burun değişmedi.

evet kötü bi burun yoktu sadece biraz büyüktü şimdi garip bişi oldu 2. ayıma yeni girdim siz benden tecrübelisiniz dahada değişirmi şişlikler inince dudağım falan eski haline gelirmi önceden gözlerim çekik dururdu şimdi o bile farkedio göz yapın bile değişti diyo ailem:S

ikinci ayınızsa burnunuz biraz daha iner ama fazla değişeceğini sanmıyorum beğenen ilk açıldığı anda beğeniyo zaten bütün yüzü etkileyen göz yapısının bozulması. ben ilk açıldığında da beğenmemiştim şimdide beğenmiyorum ama umarım sizinki istediğiniz gibi olur.

merak ettiğim birşey var. bazı estetik burunlar nasıl desem çok doğal ama ufacık olabiliyor.bazıları ufak ama böyle kalıp gibi duruyor,ya da mandalla sıkılmış gibi. bunun sebebi kalın derili etli burun mu yoksa doktor becerisi mi ?:44:

merhaba kızlar ben yeni geldim aranıza , estetik olmayı düşünüyorum şimdiye kadar bi kaç görüşmem oldu fakat doktorda kararsızım son olarak Sadullah beye muayene olacağım ama ama ama

anladım canım demekki ya revizyon olucam yada bu şekilde ömür tüketicem daha güzel olayım derken yaşadığım duruma bak ben ilk açıldığında ağlamaktan helak oldum halada ağlıyorum ama artık herşey için çok geç

ameliyatımı emre ilhan yaptı çok memnun kaldım tavsiye ederim profil sayfamdan öncesi sonrası resimlerime bakabilirsin :))

önce bi altı ay bekle ama revizyon olursan haber ver belki bende düşünürüm.

O kadar pişmanım o kadar pişmanım ki...ameliyatımın üstünden üç yıl geçti hala kendime gelemedim ve hala ilk günki kadar pişmanım.Nereden oldum nerden çıktı hiç anlamıyorum.O güzelim,masum yüzümü öyle özlüyorum ki...Bir burun insanın tipini bu kadar mı kaydırır...

kim yapti ameliyatinizi? neden pisman oldunuz? fotograf koyabilirmisiniz?

Cnm benim caresi varsa uzulme ben 3 acik op.oldum son ikisinde acildigi gun agladim agladimm aylarca agladim:) sonra baktm goz alti torbaciklarim iki kat olmus o an durdum:) tekrar bir doktora guvenip ameliyat olmak cok zor biliyorum ama arastir bu iste cok iyi cok basarili doktorlar var ellerinden geleni yaparlar.3 yil olmus artik rev.da olabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…