Bugün doktoruma sordum canım. Havuzda yüzebilirsin ama atlamak yok dedi :) ben de sevindim. 3 haftadan sonra yüzebiliyomuşuz...
aynen katılıyorum sana öyle değiştiriorki eski burnunuzu özler oluyorsunuz
sendemi pişmansınben keşke yaptırmasaydım diyorum. pişman oldum
Bende üç hafta önce ameliyat oldum ama çok memnunum çok kötü bir burnum olmadığı halde doktoruma çok güvendiğim için yaptırdım iyi ki de yaptırmışım diyorum doktor gerçekten çok önemli burnunuz kötüyse revizyon ameliyatı olabilirsiniz iyi bi doktora(
ne kadar süre oldu ki yaptıralı ? Ben şuan için pişman değilim daha 22. günüm ama burun ucu şişliği inmeyecek diye okadar korkuyorum ki... Hemde ben okadar kendimi ayarlayarak amelıyat oldum ki ama bu korkumu aşamıyorum işte..
burnum kötü değil ama ben bir türlü alışamadım.yüzüme uygun değil sanki. siz kime ameliyat olmuştunuz
hemde çokk pişmanım eski burnum benimdi ne yamukluğu vardı nede kemeri sadece burnum büyüktü.. kemik,et vede sinüsler temizlendi doktor burnuda küçültelim dedi ben üstüne basa basa sordum simam değişmesin aynı burnum olsun falan ama okadar değiştimki hiç mutlu değilim daha yeni diyolar arkadaşlarım değişecek zamanla falan ama ne kadar eski simamı geri getirebilirkiçok pişmanım
sanırım aynı konudan dertliyiz. sizinde benim gibi çok kötü bir burnunuz yoktu ve bir gazla ameliyat olmaya karar verdiniz. ben ameliyat olalı 5 ay oldu fakat sadece şişlikler indi. simam ve burun değişmedi.
evet kötü bi burun yoktu sadece biraz büyüktü şimdi garip bişi oldu2. ayıma yeni girdim siz benden tecrübelisiniz dahada değişirmi şişlikler inince dudağım falan eski haline gelirmi önceden gözlerim çekik dururdu şimdi o bile farkedio göz yapın bile değişti diyo ailem:S
ikinci ayınızsa burnunuz biraz daha iner ama fazla değişeceğini sanmıyorum beğenen ilk açıldığı anda beğeniyo zaten bütün yüzü etkileyen göz yapısının bozulması. ben ilk açıldığında da beğenmemiştim şimdide beğenmiyorum ama umarım sizinki istediğiniz gibi olur.
anladım canım demekki ya revizyon olucam yada bu şekilde ömür tüketicem daha güzel olayım derken yaşadığım duruma bakben ilk açıldığında ağlamaktan helak oldum halada ağlıyorum ama artık herşey için çok geç
O kadar pişmanım o kadar pişmanım ki...ameliyatımın üstünden üç yıl geçti hala kendime gelemedim ve hala ilk günki kadar pişmanım.Nereden oldum nerden çıktı hiç anlamıyorum.O güzelim,masum yüzümü öyle özlüyorum ki...Bir burun insanın tipini bu kadar mı kaydırır...
Cnm benim caresi varsa uzulme ben 3 acik op.oldum son ikisinde acildigi gun agladim agladimm aylarca agladim:) sonra baktm goz alti torbaciklarim iki kat olmus o an durdum:) tekrar bir doktora guvenip ameliyat olmak cok zor biliyorum ama arastir bu iste cok iyi cok basarili doktorlar var ellerinden geleni yaparlar.3 yil olmus artik rev.da olabilirsinO kadar pişmanım o kadar pişmanım ki...ameliyatımın üstünden üç yıl geçti hala kendime gelemedim ve hala ilk günki kadar pişmanım.Nereden oldum nerden çıktı hiç anlamıyorum.O güzelim,masum yüzümü öyle özlüyorum ki...Bir burun insanın tipini bu kadar mı kaydırır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?