Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Bu benim ikinci ameliyatımdı.üçüncü kez kemikle oynanması halinde ben pek doğal bir şey olacağını sanmıyorum.Şimdi kötü,o zaman iyice bir kötü olabilir.Sizin revizyonunuzu kim yaptı?

Bu benim ikinci ameliyatımdı.üçüncü kez kemikle oynanması halinde ben pek doğal bir şey olacağını sanmıyorum.Şimdi kötü,o zaman iyice bir kötü olabilir.Sizin revizyonunuzu kim yaptı?
Ikisi de acik ameliyat mi? Cok buyuk deismler olabiliyor gayet dogalda olabiliyor..farkli hekimlerden gorus aldin mi ne yapilabilir konusunda..son ameliyatimi Emre ilhan yapti 2.ye nazaran basarili bence daha ii olabilirdi olmadi yardimci olmak istedi ama iletisimimiz saglikli deildi anlasamadik o yuzden baska bir hekimden yardm istedim..acikcasi ben korkuorm artk 3 acik ameliyat benim umudm yok mesela ama uzulmuorm sen de uzulme daha umut vardir senin icin:)

cevabiniz icin tesekkur ederim. sanirim doktorlarla konusup direk onlardan sitmeliyim fotograflari. sizd hakli olark koymak istemiosunuz :)

herkesin girip baktığı bir siteye koymaya çekiniyorum,yoksa normalde tek tek insanlara göstermeye çekinmem.Hani msnden falan gösterdiğim oldu mesela,ama buraya fotoğraf koymaya çekiniyorum tanıdıklar falan da girip bakabilir sonuçta,rezil olurum:)

Canım lütfen üzülme. Neresinden şikayetçisin? Sadece burnunun fotosunu koyabilirsin benim gibi.

ben burun direğimden şikayetçiyim,bariz bir S şekli var ya nasıl bir ameliyat ben anlamadım.Eskiden hadi bir yana doğru meğilliydi kemik şimdi ise meyli epey bir coştu her yana doğru:)eski hali kat kat daha simetrikti yani,bu haliyle karşılaştırınca epey kusursuz bile denebilir.Bir de burun ucuma doğru kemer gibi bir çıkıntı var resmen kuş gagası gibi.Ve ucu da aşağı doğru sarkık duruyor

Canım benim ilki açık ikincisi kapalı ameliyattı.Açıkçası açık ameliyatta kusurların daha iyi düzeltildiğine inanıyorum.

Fataldanger. Bazılarımız çok takıntılı ve mükemmeliyetçi olabiliyor. Ameliyatım sonrası ben de öyle olduğuma emin oldum. Ama şimdi diyorum ki orjinali de zaten yamukmuş, delikler farklıymış bilmiyomuşum. Doktorum söyledi bana. Şimdi ise dörtdörtlük simektik kusursuz bi burun beklemek bence hata olur. Aşırı derecede inceleyip bakarsak hem orijinal hem de ameliyatlı burunlarda tonlarca kusur bulabiliriz. Az önce bi arkadaşın fotolarına baktım burdan. Revizyon olmuş hala beğenmiyor. Ama en kötü fotolarında bile revizyon olmayı gerektirecek bi durum yokmuş. İlk ameliyatı bile çok güzel olmuş ama kendisi takıyor işte. Tabi senin fotolarını görmedim. Ama bu gözle de değerlendirmek lazım. Kimse ilk bakışta hatayı görmüyosa güzel bi burun demektir bence :) istersen fotolarını gönderebilirsin: origamiracle @ gmail

Canım benim ilki açık ikincisi kapalı ameliyattı.Açıkçası açık ameliyatta kusurların daha iyi düzeltildiğine inanıyorum.
bende oyle dusunurdum acik teknikle daha kontrollu olur diye ama 3 acik her ameliyatta ayri bir kusur cikinca kapali olssymis keske diorm en azndn deri saglam kalirdi.yani demek istediim acikta olsa kusur hata olabiliyor..birde ben Baris Cakirin yaptigi kapali revizyonlari gordukten sonra isi bilenin ikisinde de ayni sonuc alabilceini dusunuorm..nefret ettim acik ameliyattan iyilesme sureci sislik morluk e bakiyorsun extra problemler fln cikiyor neyse aklima geldikce sinirleniorm:) benim fikrim hala sansin var arastir doktorlarla birebir gorus icine sineni mantikli geleni degerlendir.

origacım valla benimki mükemmelliyetçilik falan değil.Tamam katılıyorum bu ameliyatı olmadan önce mükemmeliyetçiydim,çünkü azıcık bızıcık bir sorun olan burnuma taktım da bu revizyonu oldum.Şimdi ise eski mükemeliyetçi bakışımı bıraktım,sadece normal bir burun olsa dua etcem.Ama işte insanlar anlamıyor,mükemeliyetçilik takıntılılık diyor.Yüzünün ortasında hem estetik olduğu çok belli hem de tuhaf şekilli bir burun olsa sen de böyle olurdun...

fataldanger, senin oyle yazdigini gorunce uzuldum insallah bir sekilde istedigin buruna kavusursun, gerekse bir ameliyat daha? Ve de biraz korktum acikcasi insallah pisman olmam bende..

doktorunuz kimdi?

Canım özel mesaj yazamıyorum ben henüz. Hiç önemli değil anlıyorum ben seni. Çünkü şu anda ben de memnun değilim. Aradan zaman geçtiğinde de memnuniyetsizliğim devam ederse senin hissettiklerini hissedicem. Ben zaten sen mükemmeliyetçisin basit şeylere takıyosun demek istememiştim ki. Fotolarını bile görmedim. Bazen böyle şeylere takabiliyoruz demek istemiştim. Gerçekten başarısız da olabilir insanlar boş yere revizyon olmuyolar di mi :) herşeyin biçaresi var sakın üzülme lütfen. Çok güzel revizyon ameliyatı yapan doktorlar var. Çok da doğal duruyo. Nolursun sıkma canını.

çok teşekkür ederim,çok iyi bir insansın.Umarım bir süre sonra sen de ben gibi olmazsın,hiç istemem bunu.Zaman geçtikçe ,şekli oturdukça sevmeye başlarsın belki de öyle değil mi?

Neler hissetdigini cok iyi anliyorum, ayni seyleri bende yasadim. Ama sakin umutsuzluga kapilma, artik herseye bi cagre bulunuyor. En önemlisi dogru bi secim, o yüzden cok iyi arasdirman lazim. Ve cok zor olsa bile, acele etme, zaman gecdikce burnundaki sorunlari daha iyi anlayip daha düzgün bi sekilde doktora anlatabilmeyi ögreniceksin. Ben sorunsuz burnumu ameliyat etdim, ne kemik vardi nede baska bi görüntü bozuklugu. Simdi bedeli okadar agarki.. Doktor arasdiriyorum, gelecek ay Türkiyedeyim. Orada olmassa Amerikayi bile göze aldim. Herseyin hayirlisi :)

Son düzenleme:

Canım revizyon ameliyatında izmirde ege ünv yiğit özer tiftikçioğlunu kesinlikle tavsiye ederim bende estetik oldum ona şükür çok memnunum arkadaşım avusturalyadan geldi 3. Ameliyatını oldu bi çok doktor burnun çöker dedi ama yiğit bey çökmeden yaptı çok da memnun kaldı bende onu gördükten sonra kararımı verdim kötü bi burnum yoktu benim 3 hafta oldu arkadaşımın bir senesi doldu hiç bi sorunu da yok ameliyattan 15 gün sonra tekrar döndü onun resimleri de var benim profilimde :)

Şimdi de o eski halime dönebilmek için ameliyat olmak istiyorum çok tuhaf işte..

fataldanger ,ben bugünden iki sene önce burun ameliyatı olmaya karar verdim,36 yaşındaydım,burnum kötümüydü? yooo idare ederdi ama ben daha küçük ve kemeri olmasın istiyordum,hep burun estetiği olmak isredim ancak herkes '' karakteristik bir burnun var '' deyip beni vazgeçirtirlerdi..( burunla nasıl karakteristik olunuyorsa :) sonra ben artık kararımı verdim ve fiatı daha uygun olan ama tanınmış bir doktora plastik cerrahtı ilk ameliyatımı oldum.( arada tanıdık vardı ondan fiatı uygundu) yazın temmuz ayında ameliyat oldum yaz kış farketmiyor ben o anlamda bir sıkıntı yaşamamıştım,Neyse ameliyattan iki ay geçmişti ki burnumun gövdesinden çökme oldu,deviasyonum alınmamış ve estetik açıdan ben burnumu beğenmemiştim,fazlasıyla doğaldı:)))
Sonra ilk ameliyat olmadan öncede ismini duyduğum ancak fiatttan dolayı tercih edemediğim doktorum Göksel bey ile yollarımız kesişti,
ve 8 ay sonra ben tekrar burun estetiği oldum,burnumu şu anda çok beğeniyorum,bir sene oldu,doğal ( ama güzel doğal ) yüzüme yakışan tam istediğim gibi bir burnum var,deliklerim havada değil,burnumun ucu pinokyo gibi değil,doğal güzel bir burun,nefeste alabiliyorum,ikincisinde istediğim gibi bir burnum oldu,allah korusun burnuma birşey olacak diye korkuyorum çünkü zahmetli ameliyat :)
doğru doktor çok önemli,ben forumda dikkat ediyorum haklı olarak fiat odaklı insanlar değerlendiriyor ama olaya fiat açısından bakmayın,burnunuz yüzünüzün tam ortasında ve sağlık açısından da çok önemli bir organ,
canım sana da geçmiş olsun ,en azından daha tecrübelisin ne istediğini ya da şöyle diyeyim doğru doktoru ilk görüşmede tahlil edebilirsin,
hayatın kendisi tuhaf:)))

merhaba kızlar,
ben 3 gün sonra ameliyat olacam ve korkudan son bir haftadır her gece rüyamda hastanede geziyorum
acıbadem hastanesinde Dr.Naser dadaşzade yapacak operasyonu.Genel olarak tüm hastaları memnun. ama ben hala sorularla doluyum ve vazgeçmek üzereyim.
burnumun sağ tarafı tamamen kapalı ve sag taraftan nefes alamıyorum. doktor bu kısmı açarken görüntüsünüde düzeltmeyi önerdi, o an orda kabul ettim ve iki kere de doktor ile görüşmeye gittim görüntüsü için ama ameliyata 3 gun kala vazgeçmek istiyorum.
Naser bey'e yaptıranlar benim için yorumlarını yazarmısınız lütfen?
kokrkak bi ördek gibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…