kim yapti ameliyatinizi? neden pisman oldunuz? fotograf koyabilirmisiniz?
Cnm benim caresi varsa uzulme ben 3 acik op.oldum son ikisinde acildigi gun agladim agladimm aylarca agladim:) sonra baktm goz alti torbaciklarim iki kat olmus o an durdum:) tekrar bir doktora guvenip ameliyat olmak cok zor biliyorum ama arastir bu iste cok iyi cok basarili doktorlar var ellerinden geleni yaparlar.3 yil olmus artik rev.da olabilirsin
ferruh bingül ve kürşad dural yaptı benim ameliyatımı.fotoğraf koymaya çekiniyorum siteye
Ikisi de acik ameliyat mi? Cok buyuk deismler olabiliyor gayet dogalda olabiliyor..farkli hekimlerden gorus aldin mi ne yapilabilir konusunda..son ameliyatimi Emre ilhan yapti 2.ye nazaran basarili bence daha ii olabilirdi olmadi yardimci olmak istedi ama iletisimimiz saglikli deildi anlasamadik o yuzden baska bir hekimden yardm istedim..acikcasi ben korkuorm artk 3 acik ameliyat benim umudm yok mesela ama uzulmuorm sen de uzulme daha umut vardir senin icin:)Bu benim ikinci ameliyatımdı.üçüncü kez kemikle oynanması halinde ben pek doğal bir şey olacağını sanmıyorum.Şimdi kötü,o zaman iyice bir kötü olabilir.Sizin revizyonunuzu kim yaptı?
ferruh bingül ve kürşad dural yaptı benim ameliyatımı.fotoğraf koymaya çekiniyorum siteye
cevabiniz icin tesekkur ederim. sanirim doktorlarla konusup direk onlardan sitmeliyim fotograflari. sizd hakli olark koymak istemiosunuz :)
Canım lütfen üzülme. Neresinden şikayetçisin? Sadece burnunun fotosunu koyabilirsin benim gibi.
Ikisi de acik ameliyat mi? Cok buyuk deismler olabiliyor gayet dogalda olabiliyor..farkli hekimlerden gorus aldin mi ne yapilabilir konusunda..son ameliyatimi Emre ilhan yapti 2.ye nazaran basarili bence daha ii olabilirdi olmadi yardimci olmak istedi ama iletisimimiz saglikli deildi anlasamadik o yuzden baska bir hekimden yardm istedim..acikcasi ben korkuorm artk 3 acik ameliyat benim umudm yok mesela ama uzulmuorm sen de uzulme daha umut vardir senin icin:)
ben burun direğimden şikayetçiyim,bariz bir S şekli var ya nasıl bir ameliyat ben anlamadım.Eskiden hadi bir yana doğru meğilliydi kemik şimdi ise meyli epey bir coştu her yana doğru:)eski hali kat kat daha simetrikti yani,bu haliyle karşılaştırınca epey kusursuz bile denebilir.Bir de burun ucuma doğru kemer gibi bir çıkıntı var resmen kuş gagası gibi.Ve ucu da aşağı doğru sarkık duruyor
bende oyle dusunurdum acik teknikle daha kontrollu olur diye ama 3 acik her ameliyatta ayri bir kusur cikinca kapali olssymis keske diorm en azndn deri saglam kalirdi.yani demek istediim acikta olsa kusur hata olabiliyor..birde ben Baris Cakirin yaptigi kapali revizyonlari gordukten sonra isi bilenin ikisinde de ayni sonuc alabilceini dusunuorm..nefret ettim acik ameliyattan iyilesme sureci sislik morluk e bakiyorsun extra problemler fln cikiyor neyse aklima geldikce sinirleniorm:) benim fikrim hala sansin var arastir doktorlarla birebir gorus icine sineni mantikli geleni degerlendir.Canım benim ilki açık ikincisi kapalı ameliyattı.Açıkçası açık ameliyatta kusurların daha iyi düzeltildiğine inanıyorum.
Fataldanger. Bazılarımız çok takıntılı ve mükemmeliyetçi olabiliyor. Ameliyatım sonrası ben de öyle olduğuma emin oldum. Ama şimdi diyorum ki orjinali de zaten yamukmuş, delikler farklıymış bilmiyomuşum. Doktorum söyledi bana. Şimdi ise dörtdörtlük simektik kusursuz bi burun beklemek bence hata olur. Aşırı derecede inceleyip bakarsak hem orijinal hem de ameliyatlı burunlarda tonlarca kusur bulabiliriz. Az önce bi arkadaşın fotolarına baktım burdan. Revizyon olmuş hala beğenmiyor. Ama en kötü fotolarında bile revizyon olmayı gerektirecek bi durum yokmuş. İlk ameliyatı bile çok güzel olmuş ama kendisi takıyor işte. Tabi senin fotolarını görmedim. Ama bu gözle de değerlendirmek lazım. Kimse ilk bakışta hatayı görmüyosa güzel bi burun demektir bence :) istersen fotolarını gönderebilirsin: origamiracle @ gmail
origacım valla benimki mükemmelliyetçilik falan değil.Tamam katılıyorum bu ameliyatı olmadan önce mükemmeliyetçiydim,çünkü azıcık bızıcık bir sorun olan burnuma taktım da bu revizyonu oldum.Şimdi ise eski mükemeliyetçi bakışımı bıraktım,sadece normal bir burun olsa dua etcem.Ama işte insanlar anlamıyor,mükemeliyetçilik takıntılılık diyor.Yüzünün ortasında hem estetik olduğu çok belli hem de tuhaf şekilli bir burun olsa sen de böyle olurdun...
origacım valla benimki mükemmelliyetçilik falan değil.Tamam katılıyorum bu ameliyatı olmadan önce mükemmeliyetçiydim,çünkü azıcık bızıcık bir sorun olan burnuma taktım da bu revizyonu oldum.Şimdi ise eski mükemeliyetçi bakışımı bıraktım,sadece normal bir burun olsa dua etcem.Ama işte insanlar anlamıyor,mükemeliyetçilik takıntılılık diyor.Yüzünün ortasında hem estetik olduğu çok belli hem de tuhaf şekilli bir burun olsa sen de böyle olurdun...
Canım özel mesaj yazamıyorum ben henüz. Hiç önemli değil anlıyorum ben seni. Çünkü şu anda ben de memnun değilim. Aradan zaman geçtiğinde de memnuniyetsizliğim devam ederse senin hissettiklerini hissedicem. Ben zaten sen mükemmeliyetçisin basit şeylere takıyosun demek istememiştim ki. Fotolarını bile görmedim. Bazen böyle şeylere takabiliyoruz demek istemiştim. Gerçekten başarısız da olabilir insanlar boş yere revizyon olmuyolar di mi :) herşeyin biçaresi var sakın üzülme lütfen. Çok güzel revizyon ameliyatı yapan doktorlar var. Çok da doğal duruyo. Nolursun sıkma canını.origacım valla benimki mükemmelliyetçilik falan değil.Tamam katılıyorum bu ameliyatı olmadan önce mükemmeliyetçiydim,çünkü azıcık bızıcık bir sorun olan burnuma taktım da bu revizyonu oldum.Şimdi ise eski mükemeliyetçi bakışımı bıraktım,sadece normal bir burun olsa dua etcem.Ama işte insanlar anlamıyor,mükemeliyetçilik takıntılılık diyor.Yüzünün ortasında hem estetik olduğu çok belli hem de tuhaf şekilli bir burun olsa sen de böyle olurdun...
Neler hissetdigini cok iyi anliyorum, ayni seyleri bende yasadim. Ama sakin umutsuzluga kapilma, artik herseye bi cagre bulunuyor. En önemlisi dogru bi secim, o yüzden cok iyi arasdirman lazim. Ve cok zor olsa bile, acele etme, zaman gecdikce burnundaki sorunlari daha iyi anlayip daha düzgün bi sekilde doktora anlatabilmeyi ögreniceksin. Ben sorunsuz burnumu ameliyat etdim, ne kemik vardi nede baska bi görüntü bozuklugu. Simdi bedeli okadar agarki.. Doktor arasdiriyorum, gelecek ay Türkiyedeyim. Orada olmassa Amerikayi bile göze aldim. Herseyin hayirlisi :)
Şimdi de o eski halime dönebilmek için ameliyat olmak istiyorum çok tuhaf işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?