yaşasın o zaman :) teşekkürler rahatlattınız. 6 hazirandı 5ine çekildi.
cuma günü demek.dilediğince bir buruna kavuşup çabucak dönersin inşallah :)
benim tam emin değilim ama1.5 yıl oldu
memnunum hala bir sıkıntı yok.
eğer burnunuzla ilgili çekinceleriniz varsa , size kendinizi kötü hissettiriyorsa ve makul beklentileriniz varsa bence ameliyat olun.
yaşam kaliteniz gerçekten değişiyor.
önemli olan iç güzelliği evet de dışı güzel olmayanın içini kimse merak etmiyor kendimizi kandırmayalım
dünyaya bir kere geliniyor. onda da güzel ve görünüşüyle mutlu hissetmek herkesin hakkı. hele de kadınsanız.
kolay gele ...
burun ameliyatında sonda takılır mı arkadaslar ?
bana takılmamıştı sonda. ameliyata gidip gelmem 2 saat sürmüştü toplam. bildiğim kadarıyla takılmıyor kimseye.
arkadaşlar regl iken ameliyat olunur mu? 6 haziranda ameliyatım, reglim çok düzensiz 2 ay olacak daha yok. ameliyat gününü bulacak meret
yaşasın o zaman :) teşekkürler rahatlattınız. 6 hazirandı 5ine çekildi.
cuma günü demek.dilediğince bir buruna kavuşup çabucak dönersin inşallah :)
hadi hayırlısı ben ameliyat oldum darısı senini başına dilediğin gibi olsun herşey
şekli hakkında fikrim yok hala çok şiş burnum
Kızlar alçım bugün çıktı ama burnumun üzerinde hala alçı varmış gibi hissediyorum bir ağırlık ve baskı söz konusu.Sanki sağa sola bakarken burnum kayıp düşecek gibi hissediyorumBu durum nezaman geçecek tecrübeli arkadaşlardan cevap bekliyorum
sen handi doktora yaptrdınn :) bi de ne kadara yaptrdın çok ağrın oldu mu
arkdaşlar 15 nisan 2013 de amlyat oldum 5 saat sürn amelyatımın basarılı gctiği söylendi gözümü actğmda hiç ağrım sızım yoktu sadece buz gözlüğüm amlyathanede kldğndan gözlüğüm asağıda kaldı diyordum :d gayet kendimde uyandım :d odama cıktğmda ailem beni bekliyordu 0 ağrım vardı 2-3 gün ağrım oldu evdeydim ztn ilaçlar hafifletti ama braz bas dönmem oldu ama hiç korktğm gibi değildi yani titreyerek grdğim amlyattan cıkarken ayna istiyordum 1 ayı gecti şiş ama görüntü iyi gibi ayrıca estetik değildi sırf sağlık srunumda vardı o sebepten 5 saat sürdü :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?