Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Kızlar tekrar soruyorum

Alçım dün çıktı ama burnumun üzerinde hala alçı varmış gibi hissediyorum bir ağırlık ve baskı söz konusu.Sanki sağa sola dönerken burnum kayıp düşecek gibi hissediyorum Bu durum nezaman geçecek tecrübeli arkadaşlardan cevap bekliyorum.
Birde forumda ameliyat olan herkesin alçı çıktıktan sonra burnum sanki iki katı büyüdü, çok şiş aynalara bakmak istemiyorum diyorlar.Ama benim maşallah burnum gayet normal duruyor hiçte şiş gibi değil yoksa bendemi bir anormallik var? Yoksa bu şiş halide benmi farketmiyorum Profilimden resimlere bakabilirsiniz

Ben 15 yıl önce yaptırmıştım.
Belki ozaman tıp ilerlememişmiydi acaba şimdiki gibi....
Hem çok zor geçti, hem ameliyat anında istenmeyen sorunlar oluştu dediler.
Hem burnum eskisinden çok daha büyük :)
başlangıçta bu şişlik dediler, 1 ay kadar sürermiş filan.
Ama 15 yıldır inmedi şiş :)
Zamanla alıştım bununla yaşamaya, daha ozamanlar çok gençtim, gençlik işte, kafaya çok takmışım :)
Artık kendimle ve burnumla barışık biriyim.

benim tam emin değilim ama 1.5 yıl oldu
memnunum hala bir sıkıntı yok.
eğer burnunuzla ilgili çekinceleriniz varsa , size kendinizi kötü hissettiriyorsa ve makul beklentileriniz varsa bence ameliyat olun.
yaşam kaliteniz gerçekten değişiyor.
önemli olan iç güzelliği evet de dışı güzel olmayanın içini kimse merak etmiyor kendimizi kandırmayalım
dünyaya bir kere geliniyor. onda da güzel ve görünüşüyle mutlu hissetmek herkesin hakkı. hele de kadınsanız.
kolay gele ...

Kimdi Doktorun ?
Nerede kime ameliyat oldun acaba ?

yaşasın o zaman :) teşekkürler rahatlattınız. 6 hazirandı 5ine çekildi.

cuma günü demek.dilediğince bir buruna kavuşup çabucak dönersin inşallah :)

hadi hayırlısı ben ameliyat oldum darısı senini başına dilediğin gibi olsun herşey

şekli hakkında fikrim yok hala çok şiş burnum

sen handi doktora yaptrdınn :) bi de ne kadara yaptrdın çok ağrın oldu mu

arkdaşlar 15 nisan 2013 de amlyat oldum 5 saat sürn amelyatımın basarılı gctiği söylendi gözümü actğmda hiç ağrım sızım yoktu sadece buz gözlüğüm amlyathanede kldğndan gözlüğüm asağıda kaldı diyordum gayet kendimde uyandım odama cıktğmda ailem beni bekliyordu 0 ağrım vardı 2-3 gün ağrım oldu evdeydim ztn ilaçlar hafifletti ama braz bas dönmem oldu ama hiç korktğm gibi değildi yani titreyerek grdğim amlyattan cıkarken ayna istiyordum 1 ayı gecti şiş ama görüntü iyi gibi ayrıca estetik değildi sırf sağlık srunumda vardı o sebepten 5 saat sürdü :)

simdi nasıl bende olalı bır ay oldu ama hala cok sıs hıc ınmeyecekmıs gıbı sureklı masaj yapıyorum ..kontrole gıttıgımde doktor hıc masaj yapmamıssın dıyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…