Neden işten ayrılıyorsunki cnm anladığım kadarıyla 1 hafta sonra işe başlanabiliyor sanırım.galiba en doğrusu işten ayrılıp bunu gerçekleştirmek olcak
Benim bugün tam 1 hafta oldu yarın dikişleri aldıracağım burnumun üzerindeki özel alçıda alınacak sanırım benim bir ağrım sızım olmadı çok şükür. Biraz göz altım morardı ve 2.gün hafif şişmişti şu an hiçbiri yok.Deniz suyunu kullanıyorum genizinize geldiği için tadı kesinlikle iğrençAma şu an alçılıda olsa burnum çok hoş gözüküyor iyi ki yaptırmışım diyorum yani :)
Neden işten ayrılıyorsunki cnm anladığım kadarıyla 1 hafta sonra işe başlanabiliyor sanırım.
benimkisi 2 haftada düzelmişti.okka gibiçok güzel bir burnum olduuuuuu
merhaba. bende ameliyat için randevumu aldım ama topralanmak için 2 haftam olacak. 2 hafta yeterlı mı sizce ?
salı günü bende ameliyat olyorum.allahım korkuyorum.son 3 gün...
arkdaşlar 15 nisan 2013 de amlyat oldum 5 saat sürn amelyatımın basarılı gctiği söylendi gözümü actğmda hiç ağrım sızım yoktu sadece buz gözlüğüm amlyathanede kldğndan gözlüğüm asağıda kaldı diyordumgayet kendimde uyandım odama cıktğmda ailem beni bekliyordu 0 ağrım vardı 2-3 gün ağrım oldu evdeydim ztn ilaçlar hafifletti ama braz bas dönmem oldu ama hiç korktğm gibi değildi yani titreyerek grdğim amlyattan cıkarken ayna istiyordum 1 ayı gecti şiş ama görüntü iyi gibi ayrıca estetik değildi sırf sağlık srunumda vardı o sebepten 5 saat sürdü :)
bndeee salı günü ameliyat oluoruuumm gün saya saya bi hal oldum :) anesteziden sonra kusmaktan korkuorum bndebaşka hiç bi korkum yok
Yetmeyebilir iki hafta.ameliyattan ameliyata değişir
tamı tamına 7 buçuk saat sonra ameliyatım var ağlamak istiyorum yaa şimdiye kadar heyecan fln yoktu gecenin bu saatinde korkasım tuttu :'( umarım herkes istediği gibi bi buruna kavuşur ben de burayı okuyarak yüreklenmeye çalişiyorum :)))
hangi doktorda ameliyat olcan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?