Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

(eskiyi özlemek)ne düşündürücü ne etkilileyici bir cümle.bu kadarmı kötü geçti amliyatınız sizin adınıza çok üzüldüm anlatamam .hiçbir zamnmı kendi burnumuz gibi olmuycak.ne zamn hissedilir ameliyattan sonra .

sizin adınıza çok sevindim.umarım bende iyki yaptırmışımm ohh be derim:)

Neden işten ayrılıyorsunki cnm anladığım kadarıyla 1 hafta sonra işe başlanabiliyor sanırım.

yanii 10 güne toparlanıp normal hayatına dönebiliyomussun ama benim kaygım sonrasındaki prsikoloji aynı ortama girip eleştiri olursa bunu taşıyamıcak olmak

Istemeye mi :)) ay çok heyecanlı.bence onu üç hafta yapın riske atma.her burun şişliği iki haftaya düzelmeyebilir

baya uzun sürmüş seninki :) herkese sordum sana da sorayım kusma oldu mu sende bnde salı gnü olcam ama kusmaktan korkuorm

bndeee salı günü ameliyat oluoruuumm gün saya saya bi hal oldum :) anesteziden sonra kusmaktan korkuorum bnde başka hiç bi korkum yok

Hadi bakalım bende pazartesi oluyorum ve kalp krizi gecirmek üzereyim, hiç korkmaz etkilenmezdim ne oldu bilmiyorum yaklaştıkça stresten uyuyamıyorum da. Paylaşalım tecrubelerimizi bari aynı dönemde olacağız.

Şimdiki halinden memnunum ama daha güzel olacakmis gibime geliyor.telefondan fotoğraf yüklemeyi beceremiyorum pc.ye geçince atacağım.ilk günler zor oluyor ben çok pismanlik duymuştum.arkadaşımın ömrünü yedim.niye oldum keşke olmayaydim diye.ama şimdi çok memnunum.doktora estetik olduğu belli olmasın demiştim aynen öyle oldu. tamponlu zamanım zor geçti uyuyamadim hiç.açılıyken yüzüm gözüm şişken bile dışarı çıkardı arkadaşım beni, moral olarak cok iyi geldi.bide Bandaj çıktıktan sonra moral olarak çöktüm.çok kötüydü görüntü.o halde bile dışarı çıkardı arkadaşım.özellikle akşam saatlerinde.bu süreçte sana destek olacak biri olursa çok iyi olur

Ilk gün çok kötüydü.avatar gibiydim.yamuk yamuk bi burun üstelik şiş.ama bi günde bile okadar düzeliyor ki anlatamam.sabır şart yani

Benim de patates gibi burnum.burnumla alnimin birkestigi yer ve burun ucum nasil sis anlatamam.zaten cok sisip cok morarmistim ameliyat sonrasi.sanirim bu sislikler epey zor gidecek.zira yuzumde gozumde hala morluklarim var.

tamı tamına 7 buçuk saat sonra ameliyatım var ağlamak istiyorum yaa şimdiye kadar heyecan fln yoktu gecenin bu saatinde korkasım tuttu :'( umarım herkes istediği gibi bi buruna kavuşur ben de burayı okuyarak yüreklenmeye çalişiyorum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…