Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

simdi nasıl bende olalı bır ay oldu ama hala cok sıs hıc ınmeyecekmıs gıbı sureklı masaj yapıyorum ..kontrole gıttıgımde doktor hıc masaj yapmamıssın dıyo..

acıkcası ben masaj yapmaya devam ediyorum sabah akşam 5-10 dk arasında yapıyorum sisiyo ama cok asırı değil
ama ben doktorum tarafında uyarıldım masajını aksatma diye ve ayrıca 6 ay şişlik olucak en düşük 6 en uzun süre 2 yıl bu zaman içinde ancak oturcak burunum dr mun söylediğine göre sadece yapısal herkeste farklı olabilir

Kızlar ben ameliyat olalı üç hafta oldu.hala çok şiş burnum.sağ taraf daha da şiş ve mor hafif de çıkıntı var burun kökünde.doktorum bana mesaj yapmamı söylemedi.sorduğum da illa da gerekli değil dedi.siz nasıl masaj yapıyorsun.teknik olarak yani

ben canavara dönmüştüm ama hızla iyileşiyorsunuz korkulcak bişi yok tampon hiç acımıyor çıktığını hissetmiyorsun

merhaba. bende ameliyat için randevumu aldım ama topralanmak için 2 haftam olacak. 2 hafta yeterlı mı sizce ?

merhaba. doktorunuz muhakkak söylemiştir deri yapınız incemı kalınmıydı ?

Bence yeterli değil.hele ki kemerli bi burnun varsa onu aldırırsan burun kökünde ki şişlik daha geç geçiyor

kızlar merhaba 2 ay sonra burun estetiği ameliyatı olucam bende kısmetse.Şuan çalışıyorum estetik öncesi işten ayrılmayı düşünüyorum şöyleki sonrasında aynı ortama girmeye çekiniyorum biraz eleştri olur etkilenirim vs diye birde lakayt insanlar var çalıştığım ortamda dalga konusu bile olabilir o yüzden sonrasındaki süreç yıpratıcı olur diye korkuyorum. Bugün müdürlerimle paylaştım işten çıkmak istediğimi vs. tabii gerekçemin ameliyat olduğunu söylemedim :) ne desem bir yolunu buldular çıkmamı pek istemiyolar bende kararsız kaldım yaa o zamana kadar ne olur bilmiyorum ama çalışan arkadaşlar için nasıl geçti bu süreç merak ediyorumm

Valla benim çevremde ki çok dikkatli insanlar fark edebildi ancak.dayım falan fark etmedi düşünün.oysa büyük bi değişim oldu.aynı ortamda olacaksaniz bile en az bir ay izin lazım.bence eğer öyle bi ortam olursa işten ayrılın.olmadan değil

kızlar 3 haziranda ameliyat oldum.11'inde kalıp çıktı.dün de bandajı çıkarttım. 11 gün oldu.burnum sola doğru eğri ve kemerliydi.profillerden burun mükemmel duruyor fakat önden baktığımda sağ taraf şiş sol taraf daha çökük durumda.sanki 1-2milim yamukluk var gibi. normal mi yoksa doktoru aramam gerek mi panik olmalı mıyım napmalıyım :))))

geçmiş olsun canım benim inşallah istediğin burna kavuşursun forumda ki yazıları takip ettiğim için yazma gereği duydum tecrübe sahibi değilim ama daha çok erken diye düşünüyorum ameliyattan 3 ay sonra bile sabah farklı akşam farklı olan burunlar varmış yani normal diyorlar bi nebzede olsa için rahatlasın yüreğini ferah tut..

Kesinlikle sana katılıyrum arkadaşım.herkeste bi aynı laf :önemli olan iç güzellik. ama genede herseye ragmen herkesin istediği burna kavuşması dileğiyle..

Ne güzel anlatmışsınız yaşadıklarınızı.bende herkes gibi korkuyorum ama umarım sonucu bütün bu çekilen çileye değer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…