Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Alçim dün çikti,bugün 11. Günüm,önden yamuk aşiri şiş bir burnum var ,hep böyle kalmaz dimi???

Ay ne mutlu sana, dun oldum bende saat oglen 12 de, iki saat surdu oyle uzunda surmedi ama mosorum suan tarifi çok zor inan, nasıl birşey çıkacak ortaya çok merak ediyorum. Şuan berbat vaziyetteyim ama. Benim mensturasyon dönemime denk geldiği için bu kadar şişip morardığımı söyledi. Annem yanımda benimde suan o biraz rahatlatıyor eşimse halime guluyor :) Dur fotoğraf ekleyeyim birazdan unutmazsam.

üzülme canim zamanla geçecek bu şişler :)
kendikendime moral vereyim dedim.

yerim senin kendi kendine moralini :))) benim de 14. günüm. hala yanağımda gözkapaklarımda ve çenemde morluklar var.hatta yanaklarımdaki morluklar yeşil sarı bir tuhaflar..ben de makyajla kapatıp dışarı çıktım bugün..burnum önden yamuk sağ taraf çok şiş hala.alnımın burun ile birleştiği yer de inanılmaz şiş.. sabredeceğiz ne yapalım. bu şişlikler hemen inmiyor maalesef..

geçmiş olsun tatlım.inşallah buruncuklarımız istediğimiz gibi olur..

Alçim dün çikti,bugün 11. Günüm,önden yamuk aşiri şiş bir burnum var ,hep böyle kalmaz dimi???

çok gecmiş olsn biliyorum herkesin dediğini tekrarlicam ama en azndan 2 ay bekle şimdiden üzülme öyle ben de yeni ameliyat oldm ve gözüme o kadar garip görünüyo ki bizim için beklemekten başka care yok bekleyip görecez ama öyle hemencecik bozma moralini :))

:)) çok teşekkür ederim, beni anlatmişsin sanki,ayni yerler ayni şişlik ve morluklar...umarim hepimizin dilediği gibi bir burnu olur :)

Ben belki doğru yorum yapamayacağım benimde 2. gunum :) Okuduklarımdan edindiğim bilgilere göre bir 10 ila 20 drece kadar iniyormus, bu bilgi göz önüne alınırsa da benimki dümdüz olacak ki ben hiç öyle istemiyorum aslında.

geçmiş olsun, çok sevindim senin adına. nasıl nerede oldun ameliyatı? rahat mısın?

geçmiş olsun, çok sevindim senin adına. nasıl nerede oldun ameliyatı? rahat mısın?

Çok teşekkür ederim yenide seni gördüğüme çok sevindim :) Evet oldum çok şükür ama ben Aydın'da oldum. Bugun ıkıncı gunum hala çok sıkıntım var mosmorum şişim ve nasıl olduğunu çok merak ediyorum. Ama sonunda bitti diye de biraz rahatladım. Sen nasılsın neler yapıyorsun?

nouvellelune canım çok geçmiş olsun çooooookkkkk sevindim senin adına inşallah herşey gönlünce olur istediğin gibi bir burnuşa sahip olursunn güzel yorumların için gerçekten çook teşekkür ederim çok çok mutlu oldum seninde fotolarını bekliyoruz biraz zaman geçtikten sonra sende güzel burnuşunla foto atarsın inşallah yardımcı olabiliceğim sormak istediğin bir şey olursa yazarsın canım çok öpüyorum seni byy:))

Çoook teşekkür ederim nazziko, amin amin bu halden guzel hale gecebilecekmiyim inan hiçbilmiyorum guzel ve çirkindeki aslan gibiyim Bugun sag gözümde şişmiş olarak uyandım tam bir faciayım yani :) Ben senin burnunu çok beğendim ki, keşke benimkide bitince senin ki gibi yakışsa, keşke. Evet korkutmak için koyacağım fotoları bak söz dinlemezseniz böyle olursunuz diye :)

umarım öyle olur yaa hani eskiden oynadığımız yanakları şiş burun ucu minicik havada duran trol bebekler vardı yaa hafif tebessüm edince nası benziyorum onlara yaa tırstım kendimden ufaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…