Sakin ol zor bi süreç ama güzel olacak hersey :)
Şimdiki halinden memnunum ama daha güzel olacakmis gibime geliyor.telefondan fotoğraf yüklemeyi beceremiyorum pc.ye geçince atacağım.ilk günler zor oluyor ben çok pismanlik duymuştum.arkadaşımın ömrünü yedim.niye oldum keşke olmayaydim diye.ama şimdi çok memnunum.doktora estetik olduğu belli olmasın demiştim aynen öyle oldu. tamponlu zamanım zor geçti uyuyamadim hiç.açılıyken yüzüm gözüm şişken bile dışarı çıkardı arkadaşım beni, moral olarak cok iyi geldi.bide Bandaj çıktıktan sonra moral olarak çöktüm.çok kötüydü görüntü.o halde bile dışarı çıkardı arkadaşım.özellikle akşam saatlerinde.bu süreçte sana destek olacak biri olursa çok iyi olur
Alçim dün çikti,bugün 11. Günüm,önden yamuk aşiri şiş bir burnum var ,hep böyle kalmaz dimi???
Geçmiş olsun tatlım
üzülme canim zamanla geçecek bu şişler :)
kendikendime moral vereyim dedim.
Ay ne mutlu sana, dun oldum bende saat oglen 12 de, iki saat surdu oyle uzunda surmedi ama mosorum suan tarifi çok zor inan, nasıl birşey çıkacak ortaya çok merak ediyorum. Şuan berbat vaziyetteyim ama. Benim mensturasyon dönemime denk geldiği için bu kadar şişip morardığımı söyledi. Annem yanımda benimde suan o biraz rahatlatıyor eşimse halime guluyor :) Dur fotoğraf ekleyeyim birazdan unutmazsam.
Alçim dün çikti,bugün 11. Günüm,önden yamuk aşiri şiş bir burnum var ,hep böyle kalmaz dimi???
yerim senin kendi kendine moralini :))) benim de 14. günüm. hala yanağımda gözkapaklarımda ve çenemde morluklar var.hatta yanaklarımdaki morluklar yeşil sarı bir tuhaflar..ben de makyajla kapatıp dışarı çıktım bugün..burnum önden yamuk sağ taraf çok şiş hala.alnımın burun ile birleştiği yer de inanılmaz şiş.. sabredeceğiz ne yapalım. bu şişlikler hemen inmiyor maalesef..
geçmiş olsun tatlım.inşallah buruncuklarımız istediğimiz gibi olur..
bişe sormam lazım yaa burun ucum biraz havada duruyor tmm bu gün 2. günüm ama yüreğim pır pır atıyor ya inmezse havada kalırsa diye :)) bi yamukluk fln yok düzgün görünüyor ama istediğimden baya havada zamanla iner dğil mi ??
Ben belki doğru yorum yapamayacağım benimde 2. gunum :) Okuduklarımdan edindiğim bilgilere göre bir 10 ila 20 drece kadar iniyormus, bu bilgi göz önüne alınırsa da benimki dümdüz olacak ki ben hiç öyle istemiyorum aslında.
geçmiş olsun, çok sevindim senin adına. nasıl nerede oldun ameliyatı? rahat mısın?
Çok teşekkür ederim yenide seni gördüğüme çok sevindim :) Evet oldum çok şükür ama ben Aydın'da oldum. Bugun ıkıncı gunum hala çok sıkıntım var mosmorum şişim ve nasıl olduğunu çok merak ediyorum. Ama sonunda bitti diye de biraz rahatladım. Sen nasılsın neler yapıyorsun?
nouvellelune canım çok geçmiş olsun çooooookkkkk sevindim senin adına inşallah herşey gönlünce olur istediğin gibi bir burnuşa sahip olursunn güzel yorumların için gerçekten çook teşekkür ederim çok çok mutlu oldum seninde fotolarını bekliyoruz biraz zaman geçtikten sonra sende güzel burnuşunla foto atarsın inşallah yardımcı olabiliceğim sormak istediğin bir şey olursa yazarsın canım çok öpüyorum seni byy:))
Ben belki doğru yorum yapamayacağım benimde 2. gunum :) Okuduklarımdan edindiğim bilgilere göre bir 10 ila 20 drece kadar iniyormus, bu bilgi göz önüne alınırsa da benimki dümdüz olacak ki ben hiç öyle istemiyorum aslında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?