- 2 Haziran 2010
- 389
- 92
- 318
kızlar bu gün 3. günüm ve hala burnum kanıyor ama sızıntı şeklinde şakır şakır değil bu normal bişey mi acepp ??
umarım öyle olur yaa hani eskiden oynadığımız yanakları şiş burun ucu minicik havada duran trol bebekler vardı yaa hafif tebessüm edince nası benziyorum onlara yaa tırstım kendimden ufaktan
Ben cevap vereyim hemen normal mi bilmiyorum ama benimde hafif hafif kan sızıntısı var. Sumkurmeye bağlıyordum aslında ama yapmadığımda da hafif hafif oluyor. Benimde 3. gunum.
evet evet kurur gibi oluyor hiç beklemediğim anda pıt pıt diye damlıyor demekk ki normal yaa ikimizde de oluyorsa sorun yok bu arada cevap verdiğiniz için çok sağolun yaa yeni üye sayılırım bu siteyi keşfetmesem korkudan kafayı yerdim heralde
:))) Ya niye böyle olduk cidden benim de çok fena, bambaşka tuhaf insanlar olduk :S Gerçi değsin bu kadar cektiğimiz sıkıntılara da, başka birşey istemiyorum..
Ne demek :) İkimizde aynı gundeymişiz çok buyuk sans ıkımız içinde bence, paylaşırız sıkıntılarımızı hafiflerler :) Sen kime oldun ameliyatını ? Ben yeni uye değilim ama ameliyat kararını buradan okuyup öğrenerek verdim diyebilirim.
ben bi anda karar verdim şıp diye oldm canım adanadayım ersal kaya 'ya oldm her ne kadar burda cok duyulmasa da doktorum tecrübeli yani sevdim ben evet evet bi sıkıntın olunca hemen paylaş cevap vermeye çalişirim elimden geldiğince :))bu arada siteyi yeni öğrendiğim için sanırım hep ayrık ayrık mesaj gönderiyorum
Bende dr a kontrole gittim 10 gun sonrasına gun alarak 17 sinde öğlen ameliyatımı oldum bitti. Olabilir her dr un adı duyulacak diye birşey yok benim dr umda tanınmış bir dr dur ama reelde, sanal alemde adını duymadım. Burnumun aşağıya inip duz kalma ihtimali yuksek ama sanırımBen bir kalkıklık olsun istemiştim, dr umun verdiği kalkıklık indiği zaman duz tutmaya yetecek kadar bir kalkıklık gibi geldi bana, ama çok teşekkür ederim guzel yorumun için :) Mesajlarında da bi gariplik yok.
resmen aynı anda aynı şeyleri yaşamışız ben de kardesimin sınavı yüzünden 17sine kalmıştm :)) aynen ben doktorumu secmekte zorluk yaşamadım bide öğrenci olduğum için bütçem de kısıtlıydı elimdeki paranın yeteceği en tecrübeli insana gittim ama şöyle bişe var senn burnunla benim burnumun kalkıklığı nerdeyse yakın ve doktorum çok hafif kalkık olacak demişti istgersen senn için foto atabilirim karşılaştırırsın en azndan
çok heyecanlıyım ben de ağustosta amel.olacam benim burnum yayvan yani geniş duruyo.zencilerde olur ya böyle burnu olup da ameliyat olan var mı aranızda arkadaşlar
Kesinlikle :)) Ay keşke kalkıklığı olsa benimde bir miktar çok memnun olacağım.. Senin fotoğrafına baktım yorumda da yazmıştım gerçi, senin duz baktığında burun deliklerin görünüyor, bence doğru olan bu, benimkinde ise görünmüyor. Ama kişiden kişiye değişir mi iniş açısı onu hiç bilmiyorum. Neyse bekleyip göreceğiz artık :) İğrenç bir soru sorayım bende sana bu arada, sen de hafif sumkuruyormusun yoksa bu cinslik bi benim mi şahsıma munhasır?
işte benim istediğim burun da düz bi burundu doktora özellikle burun deliklerim görünmesin kalkık olmasın dememe ragmen demek böylesini uygun gördü yada zamanla şişliklerim innce düzelecek bilemicem :/ aslında ben de sana sorucam sorucam daha ilk zamanlarda iğrençleşmiim kk halkı ne pislik kız çıktı bu demesin diye sormadımevet tamponlar bende hala çıkmadı ama ufak bi delik var evde sürekli hırlıyorum hırk hırk sesler çıkarıyorum sonuçta temiz olması lazım içinin
Hepinize hokka burunlar kızlar.ayrıca kavis oturunca kalkik olmasa bile öyle duruyor ben söyleyim belki biraz için rahatlar.benimde çünkü düz bakınca burun delikleri görünmüyor ama yandan hafif kalkik bi burnum var
Dr ların tampon konusunda farklı düşünce tarzlarımı vardır nedir, aslında doğru tekdir, kişinin sağlık durumuna göre bazen bir iki gun oynamalı bu kadar değil. Bak benim ertesi gun alındı tamponlarım seninki ise hala duruyormus. Belkide fazla zorlayamasınlar diye tamponlu bırakıyordur bırakanlar, ben her spreyden sonra hafif hafif sumkurup atmaya çalışıyorum o gripmisimde burnum dolu kalmış hissini. Sana da bravo valla iyi yine tampondan yapabiliyorsun bu işi. Nasılsın indi mi şişliklerin? Benimkiler dun elmacık kemiklerimdeydi bugun dişlerimin hizasına indiler iyice tuhaflaştım. Morluklarda hafifledi sanki biraz.
Hepinize hokka burunlar kızlar.ayrıca kavis oturunca kalkik olmasa bile öyle duruyor ben söyleyim belki biraz için rahatlar.benimde çünkü düz bakınca burun delikleri görünmüyor ama yandan hafif kalkik bi burnum var
bnece değecek yaa az önce baktm senn fotolarına da benziyor az biraz burunlarımız sennkinin ucunu da çok beğendim ki daha 3. günümüzde olduğumuzu da unutmamak lazm her ne kadar trolle benzesem de inanıyorum değeceğine :)
Tamponların burunda kalma süresi her doktora göre değişkenlik gösteriyor gerçekten de. Ameliyat tekniklerine, tarzlarına, yapılan işleme göre değişiyor herhalde. Örneğin benim 5. gün alındı tampon ve alçı. O gün gelsin diye günleri, saatleri saydın resmen :) Gerçi burnumu bantlardan yine göremiyorum ama sabır sabır sabır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?