Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

hmm anladım ben ne olur ne olmaz düz yatiim bari uyarı için teşekkür ettim :))

Önemli değil.yani düzeldikten sonra tekrar şişince bide tek göz.insanın canı sıkılıyor.üstelik görüntü de hiç hoş değil :)

Dun itibariyle yani 5. gunde alçım alındı :)) Ama doktorum sağolsun öyle bantladı ki alçı bu kadar yuzumu kaplamamıştı :)) Neyse eşime ısrarlarımla alçı ve bant arası boşlukta birkaç fotoğraf çektirdim. Benim inceleme sansım olmadı. Yandan guzel ama onden kemik olan yer hala aynı duruyor ve aşırı şiş. Bakalım sizler neler düşüneceksiniz? Fotoğrafları hemen ekliyorum.

çok geçmiş olsun

bence iner çünkü daha çok yeni 1 2 ay gecmiş olanlar bile hala şiş diyor ki bizim daha çok yeni 1 2 ay sonra hala orantısızlık varsa o zaman doktorunla paylaşırsın ama şimdi çok çok erken :)) mesela benim bu gün alçım değiştirildi o arada gördm nası oldu diye o kadar garip göründüki gözüme ama dediğim gibi korkmak için çok erken beraber bekleyip görcez :))))

Pek farkeden olmadı aslında halbuki çok da kemerliydi burnum ama :) Doktorum sağolsun çok doğal yaptı belki ondandır, söyleyince anlıyordular sadece. tabi şişlik vardı belki ondan da anlamamış olabilirler, yavaş yavaş sönünce şişlikler zaten gözleri alışmış oluyordu :) Yani ben problem yaşamadım hiç o konuda, inşallah sen de yaşamazsın :)

umarım yaa çünkü en çok korktuğum şey bu ne iğne ne ameliyattan korkmam ama benim şu an bile çok ufak sanki burnumun yarısını almışlar gibi sizce zamanla düzelir mi çok korkuyorum yaa :/

öyle bi şişlık değil ama dikişten kaynaklı dikişlerin etrafı ödemli küçük bir et ben gibi mikrop kaptırmamıssın dedı kendısı ama bılemıyorum amelıyatta hiç birsey yokmus ahh delıkler mahvettı beni

yok canım göze batıcak kadar değil yavaş yavaş inmeye başladı zaten kapalı yapamam bende isterdim ama burun delıklerınle oynamam gerekiyo dedı umarım sorun olmaz bantlı suan güzel gibi :) bakalım sonuç ne şekilde olucak

bantın çıkarıldığında haberdar et beni tmm mı en azndan bu süreci beraber aşalım çevremde kimse burun ameliyatına dair hiçbişe bilmediği için size sığındım kızlar aynı şekilde ben de bütün sorularınıza cevap vermeye çalişirim :))

elbette canım cuma gün büyük ihtimalle çıkarılacak 2 tane dikişim var delıklerde onlarda aynı gün alınır muhtemelen haber vericem :)

Kızlar bugun bantlarmda çıktı ve fotoğraflarını çekip sizin için yükledim :) Eski, 2, 5 ve 10 . gun fotoğrafları var. Dileyenler bakabilir, yalnız özel albümde, bakmak isteyenler arkadaşlık isteği göndersin lütfen.

Normalde kemerli durmayan ama gülünce kemeri çıkan bir burun hayal edin ameliyat olmak gerekir mi??
Ha biraz da yamuksanırım gerekir... Kendim sordum kendim cevapladım off kararsızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…