Normalde kemerli durmayan ama gülünce kemeri çıkan bir burun hayal edin ameliyat olmak gerekir mi??
Ha biraz da yamuksanırım gerekir... Kendim sordum kendim cevapladim off kararsızım
Normalde kemerli durmayan ama gülünce kemeri çıkan bir burun hayal edin ameliyat olmak gerekir mi??
Ha biraz da yamuksanırım gerekir... Kendim sordum kendim cevapladım off kararsızım
Ha biraz da yamuksanırım gerekir... Kendim sordum kendim cevapladım off kararsızım
Sozin tavsiye edeceginiz baska doktor?
Salı günü oldum ameliyatımı ilk gün ne morluk ne şişlik sevinmiştim ne güzel... Dün bir başladı şişmeye damağım bile şişti.Morluk yok hala...yarın tamponlar alıncak rahatlarım umarım biraz.Var mı benim gibi damağı bile şişen ?
Geçmiş olsun, hadi kurtulmuşssun :) Benim damağım filan şişmemişti, yada şiştiyse de o kadar sıkıntı arasında onu farketmemişimdir bile. Geçiyor hepsi hiç metak etme en fazla 10 gun, benim kolumdaki damar yolu izi morluğu bile daha duruyor o kadar hasssastır vucudum, bende bile yuz şişlikleri 10 gune geçti senin de gecer merak etme. Bazı kişilerin sonradan şişiyor onu biliyorum ama yine de süreç değişmiyor benzer şekilde 6-7 gunde iner kurtulursun.
arkadaslar burnunun içine bakıp ta bi deliğin nerdeyse kapalı denecek kadar açık olduğunu gören var mı yalnız burun deliklerinden bahsetmiyorum burnun içinden bahsediyorum yoksa bu düzelen bişe mi
yavrucum içerde işlem yapıldı dolayısıyla şişlik olması normal..benimde asıl sol tarafımdan işlem yapıldığından alttan bakınca sanki kapalı gibi duruyor bazen. gün içerisinde değişiklik gösteriyor ama.nefes alırken de farkedebiliyorum şişliği.daha az hava geliyor gibi oluyor. o zaman hemen fısfıslıyorum deniz suyumu ardından bepantenimi sürüyorum bir süre sonra normale dönüyor...
Sevgili quennbe
Bunu sorguluyorsan zaten sorun var demektir burnunda. Nefes problemin de varsa hic dusunme bence :)
bence cok sorun yoksa hiç bulaşma çünkü hem ciddi miktarda para döküyosun hem de psikolojinin çok sağlam olması lazım yani ameliyat olunca güzel olucam diye bi garanti yok çünkü ama burnunu kendine yakıştıramıyosan tabiki yaptır :))
Bu senin kendini nasıl gördüğünle alakalı.Bana gerekli gelir,başkasına gereksiz.Sen aynaya baktığında nasıl mutlu olacaksan,ona karar ver:)
işte hem yakıştırıyorum hem yakıştırmıyorum çok aradayım:))bazen güzel geliyo gözüme ama güldüğüm fotolarda profilden biraz kemer oluyo ona gıcığım:)
arkadaslar burnunun içine bakıp ta bi deliğin nerdeyse kapalı denecek kadar açık olduğunu gören var mı yalnız burun deliklerinden bahsetmiyorum burnun içinden bahsediyorum yoksa bu düzelen bişe mi
canım noldu ya endişelenme hemen doktoruna sordun mu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?