Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Normalde kemerli durmayan ama gülünce kemeri çıkan bir burun hayal edin ameliyat olmak gerekir mi??
Ha biraz da yamuksanırım gerekir... Kendim sordum kendim cevapladim off kararsızım

Sevgili quennbe

Bunu sorguluyorsan zaten sorun var demektir burnunda. Nefes problemin de varsa hic dusunme bence :)

Normalde kemerli durmayan ama gülünce kemeri çıkan bir burun hayal edin ameliyat olmak gerekir mi??
Ha biraz da yamuksanırım gerekir... Kendim sordum kendim cevapladım off kararsızım

bence cok sorun yoksa hiç bulaşma çünkü hem ciddi miktarda para döküyosun hem de psikolojinin çok sağlam olması lazım yani ameliyat olunca güzel olucam diye bi garanti yok çünkü ama burnunu kendine yakıştıramıyosan tabiki yaptır :))

Salı günü oldum ameliyatımı ilk gün ne morluk ne şişlik sevinmiştim ne güzel... Dün bir başladı şişmeye damağım bile şişti.Morluk yok hala...yarın tamponlar alıncak rahatlarım umarım biraz.Var mı benim gibi damağı bile şişen ?

Ha biraz da yamuksanırım gerekir... Kendim sordum kendim cevapladım off kararsızım

Bu senin kendini nasıl gördüğünle alakalı.Bana gerekli gelir,başkasına gereksiz.Sen aynaya baktığında nasıl mutlu olacaksan,ona karar ver:)

Sozin tavsiye edeceginiz baska doktor?

Oturduğun yerde iyi bir doktor bulma ihtimalin varsa onu değerlendir bence nacizane, tabi İstanbul dışında oturuyorsan :) Rahata o kadar ihtiyaç duyuyor ki insan, ev rahatına. İstanbuldaysan da tabi Muhammet Dilber bence en iyi alternatiflerinden biri.

Geçmiş olsun, hadi kurtulmuşssun :) Benim damağım filan şişmemişti, yada şiştiyse de o kadar sıkıntı arasında onu farketmemişimdir bile. Geçiyor hepsi hiç metak etme en fazla 10 gun, benim kolumdaki damar yolu izi morluğu bile daha duruyor o kadar hasssastır vucudum, bende bile yuz şişlikleri 10 gune geçti senin de gecer merak etme. Bazı kişilerin sonradan şişiyor onu biliyorum ama yine de süreç değişmiyor benzer şekilde 6-7 gunde iner kurtulursun.

Benim de kolumda iz yaptı o beyaz tenli misin ?
Umarım geçer canım yane geçeceğini biliyorum ama sanki çok uzun sürecekmiş gibi geliyor.

arkadaslar burnunun içine bakıp ta bi deliğin nerdeyse kapalı denecek kadar açık olduğunu gören var mı yalnız burun deliklerinden bahsetmiyorum burnun içinden bahsediyorum yoksa bu düzelen bişe mi

arkadaslar burnunun içine bakıp ta bi deliğin nerdeyse kapalı denecek kadar açık olduğunu gören var mı yalnız burun deliklerinden bahsetmiyorum burnun içinden bahsediyorum yoksa bu düzelen bişe mi

yavrucum içerde işlem yapıldı dolayısıyla şişlik olması normal..benimde asıl sol tarafımdan işlem yapıldığından alttan bakınca sanki kapalı gibi duruyor bazen. gün içerisinde değişiklik gösteriyor ama.nefes alırken de farkedebiliyorum şişliği.daha az hava geliyor gibi oluyor. o zaman hemen fısfıslıyorum deniz suyumu ardından bepantenimi sürüyorum bir süre sonra normale dönüyor...

bu arada 24.günüm ..alnımın ortası hala çok şiş ve acıyor zaman zaman bastırdığımda..normal mi...ne zaman inecek bu şişlik acaba

hıııı ben burnun içinde de şişlik olucağını hiç hesaba katmadım gecici bişeyse sorun yok o zaman insan burnuna sınek konsa tırsıyo ameliyattan sonra naapiim alın ortası en gec iyileşen yerlermiş ben bi kızda tam 2 ay sonra normale döndüğünü gördüm demek herkesin bünyesine göre değişiyo :))

Sevgili quennbe

Bunu sorguluyorsan zaten sorun var demektir burnunda. Nefes problemin de varsa hic dusunme bence :)

Evet nefes problemi görüntünün önüne geçmiş durumda hatta biraz yamukluktan sanırım, et şişmesi olduğunu söylemişti bir kbb ci bu estetiği gerektirir mi ki acaba

işte hem yakıştırıyorum hem yakıştırmıyorum çok aradayım:))bazen güzel geliyo gözüme ama güldüğüm fotolarda profilden biraz kemer oluyo ona gıcığım:)

işte hem yakıştırıyorum hem yakıştırmıyorum çok aradayım:))bazen güzel geliyo gözüme ama güldüğüm fotolarda profilden biraz kemer oluyo ona gıcığım:)

o zaman içinde kalmasındansa yaptır gitsin yoksa hep yaptırsamıydım diye kendini yersin ama senden ricam gercekten doktorunu iyi arastır benim halime düşme doktorumla çok yakın değiliz hiçbir sorumu soramıyorum bu da haliyle beni paranoyak yapıyor :/

canım noldu ya endişelenme hemen doktoruna sordun mu??

ya bilmiyorum aramakla aramamak arasında kaldım sen de biliosn çok ta samimi bi insan dğl gibi bide burun içiyle ilgili sorunları başka doktor hallediyor pek yardımcı olacağını sanmıorum acaba ben mi çok inceliyorum diyorum ama resmen burnumdaki iki duvar birbirine girmiş yani kabuk tıkanıklığı fln da deil burdaki tecrübeli arkadaslardan da pek giren olmadı valla bilmiyorum naapcağımı belki sadece şişliktir :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…