- 2 Haziran 2010
- 389
- 92
- 318
Benim de kolumda iz yaptı o beyaz tenli misin ?
Umarım geçer canım yane geçeceğini biliyorum ama sanki çok uzun sürecekmiş gibi geliyor.
ya bilmiyorum aramakla aramamak arasında kaldım sen de biliosn çok ta samimi bi insan dğl gibi bide burun içiyle ilgili sorunları başka doktor hallediyor pek yardımcı olacağını sanmıorum acaba ben mi çok inceliyorum diyorum ama resmen burnumdaki iki duvar birbirine girmiş yani kabuk tıkanıklığı fln da deil burdaki tecrübeli arkadaslardan da pek giren olmadı valla bilmiyorum naapcağımı belki sadece şişliktir :/
o zaman içinde kalmasındansa yaptır gitsin yoksa hep yaptırsamıydım diye kendini yersin ama senden ricam gercekten doktorunu iyi arastır benim halime düşme doktorumla çok yakın değiliz hiçbir sorumu soramıyorum bu da haliyle beni paranoyak yapıyor :/
Salı günü oldum ameliyatımı ilk gün ne morluk ne şişlik sevinmiştim ne güzel... Dün bir başladı şişmeye damağım bile şişti.Morluk yok hala...yarın tamponlar alıncak rahatlarım umarım biraz.Var mı benim gibi damağı bile şişen ?
Kızlar bugun bantlarmda çıktı ve fotoğraflarını çekip sizin için yükledim :) Eski, 2, 5 ve 10 . gun fotoğrafları var. Dileyenler bakabilir, yalnız özel albümde, bakmak isteyenler arkadaşlık isteği göndersin lütfen.
ohoo doktorum hazır bile:))gel seni benim doktoruma götüreyim dünya tatlısıdır:)göğüslerimi yapmıştı. Neden soramıyorsun ya sert bir mizacı mı var, sorman gereken şeyler doludur...
canım öyle hemen umutsuzluğa kapılma belki olası bşydir geçer. eğer bu hafta doktora gitmiyceksen bi ara derim hem için rahatlar belkide erken gelmeni söyler inş bişey yoktur
zaten yarın aricam noolursa olsun .bence bütün bunlar benim kuruntum da bakma işte insan o kadar zahmet çekince en ufak pürüz bile çıkmasın istiyor :)))
doktorun kim canım merak ettim ?? ne güzel doktorun hazır bile ahhh accık daha param olsaydı da gideydim emin ellere doktorumun pek konuskan olduğunu söyleyemem maalesef ameliyattan önce önemli dğl ben işine bakarım arkadas diodum da aradaki sıcaklık cidden önemliymiş :)
Cemil Tugay canım. Evet haklısın o sıcaklık önemli zaten hassas oluyoruz insan birsürü şey sormak istiyor merak ediyor, senin doktorun kim istediğin gibi olmadı mı sonuç
anlıyorum canım bnde senin yerinde olsam öyle isterdim istiyorumda zatensen ara doktorunu canım hiç çekinme için rahatlar en azından
Bir düşün bakalım "İyi ki ameliyat olmuşum burnum çok güzel oldu","(eski fotoğraflara bakınca) Eski halimle kıyaslarsam süper olmuş" diyor musun kendi kendine? Yani sen halinden memnunsan diğer hiç kimsenin ne düşündüğü seni ilgilendirmesin, sonuçta burunu taşıyacak olan sensin dimi :) Kimseye aldırma sen burnunla mutluysan gerisini boşver :)umarım yaa çünkü en çok korktuğum şey bu ne iğne ne ameliyattan korkmam ama benim şu an bile çok ufak sanki burnumun yarısını almışlar gibi sizce zamanla düzelir mi çok korkuyorum yaa :/
Bir düşün bakalım "İyi ki ameliyat olmuşum burnum çok güzel oldu","(eski fotoğraflara bakınca) Eski halimle kıyaslarsam süper olmuş" diyor musun kendi kendine? Yani sen halinden memnunsan diğer hiç kimsenin ne düşündüğü seni ilgilendirmesin, sonuçta burunu taşıyacak olan sensin dimi :) Kimseye aldırma sen burnunla mutluysan gerisini boşver :)
canım benim kesinlikle memnunum veya değilim gibi bi durumum yok kafan karışmasın da sadece daha alçı çıkmadığı için deliriyorum yarın çıkacak zaten sonraki dönemde sana daha sağlıklı bilgi verebilirim yarın doktoruma herşeyi soracam zaten
bazı kişiler özel mesaj atmış ama hala ben özel mesaj atamadıgımdan buradan yazıorum.muhammet beyden memnun kalıp kalmadıgımı sormuşsunuz arkadaşlar.gayet memnunum.burnum çok güzel oldu.herkese tavsiye ederim.
nereden okudum bu konuları, memnun olduğum burnumdan soğudum, bende de var o çıkıntıdan. sağ tarafta var, solda hafif girinti var hatta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?