Sende mi :))) Bazen diyorum abartıyorum ufak tek kusurlar olabilir eskisinden iyimi iyi, öyle düşün. Ardından pişman olup diyorum bir insan yapamayacağı işe soyunmamalı, para veriliyorsa guzel olsun içine sinsin diye veriliyor, aynı kusurlarla devam etmek bir de üstüne ameliyat sıkıntısını çekmek için değil. Senin revizyon düşünüyormusun aynı doktora?
Sende mi :))) Bazen diyorum abartıyorum ufak tek kusurlar olabilir eskisinden iyimi iyi, öyle düşün. Ardından pişman olup diyorum bir insan yapamayacağı işe soyunmamalı, para veriliyorsa guzel olsun içine sinsin diye veriliyor, aynı kusurlarla devam etmek bir de üstüne ameliyat sıkıntısını çekmek için değil. Senin revizyon düşünüyormusun aynı doktora?
Bir yıl sonra revizyon yaptı zaten. Doktor ucunu beğenmemişti, biraz uzun buluyordu. Ben de kemerdeki kısmı gösterdim özellikle, kemerden çıkan kemikler iki yıl saklanıyordu. onlarla girintiyi doldurur diye. Benikinci ameliyatta ne yapıldı anlamadım. Genel olarak eskiye göre bayram gibi, doğal oldu, Fotoğrafımı gördün, farkı biliyorsun.Kimse de çıkıntı ya da oyukluk fark etmiyor, ama fotoğrafa sağdan poz verirsem Ucu uzuyor Buraları da okuyunca sanırım düşünmeye başladım.. Biraz da nefes sıkıntım Var. Sanırım yeniden görüşmeye gideceğim. Ben başka doktorlara da görünmek istiyorum ama bakalım...
9. günüm ve alnım çok tuhaf şişti töbe bismillah tuhaf bişey oldum ben:)
Yüz şişlikleri ne zaman iner ?
geçmiş olsun öncelikle damak hikayesi bende şöyle oldu doktorum burnumu aşaya çekiyo diye üst dudakta bir köprü vardır onu kesti ve haliyle damakla birlikte dişlerim bile şişti:)
arkadaşlar çarşamba günü ameliat oldum alçı alında fakat dikişler bu salı alınacak banyo yapmayı doktora sormayı unuttum dikişler ile soğuk duş almanın bir zararı olur mu dikişlere bilen varsa çok acil cevap verirse çok sevinirim..
kızlar bişey sormak istiyorum size 2. haftada burnunun görüntüsünden nefret edip de aylar geçtikçe hoşuna giden ve pişmanlık duymayan var mı aranızda. benim burnum 2 haftalık ve nefret ediyorum burnumdan aynaya bile bakamıyorum. yakınlarım şişlikten dolayı öyle diyorlar ama ben şişlik indikten sonrada çok bişey değişeceğini düşünmüyorum çünkü burnun yapısı hemen hemen belli oluyo ve yüzüme yakıştırmıyorum off ameliyat öncesi tasarım fotolarında çok güzel duruyordu halbuki...
canım sen kime olmuştun ameliyatını :26:
bence çok erken konuşuyorsun şişerden şekil bile belli olmuyor. kontrole gitmedin mi doktorun gerekli açıklamayı yapar.
aynı zamanda senin isteğin doğrultusunda yapılmadı mı burnun. tasarımlar sadece nasıl duracağı konusunda bizlere fikir verir. bire bir aynısını beklemek doğru olmaz tabi. senin beğenmediğin kısım nedir ki burnunda canım:26:
hıfzı velidedeoğluna oldum ankara onepte. daha dün kontroldeydim doktorum herşeyi açıklıyor sabırlı olmamı istiyor ama bilemiyorum ben çok karamsarım. burun güzel ama ucu hoşuma gitmiyor
tecrübeli arkadaşlar cevap verin lütfen.. ameliyat sonrası sizde de cilt problemleri oldu mu? burnumun üstünde küçük minik sivilceler var.aynen alnımda da..ergenliğimde bile böyle kötü olmamıştı cildim..normal mi acaba nedir ne değildir bir bakıverin gari...
Yapma ya iki yıl saklanıyormuymus o kemikler hayret banada birşey demedi doktorum hatta neden verdi onu bile anlamadım :S. Biliyorum aslnda guzel senin burnun kesinlikle eskiye göre çok çok guzel ama daha guzel olabilirmiydi, evet. Ama bende çıkıntı ve oyukluk görmedim, kesinlikle görmedim çok da net hatırlıyorum. Bende eger sıkıntılı bir şekilde kalırsa ikinciyi düşünürüm, ama kesinlikle ay çok mukemmel bir burnum olsun vs diye değil. Ben bunca sıkıntıyı bunun için mi çektim, boşuna mı estetikli oldum diye olurum. İnşallah gerek de kalmaz
tecrübeli arkadaşlar cevap verin lütfen.. ameliyat sonrası sizde de cilt problemleri oldu mu? burnumun üstünde küçük minik sivilceler var.aynen alnımda da..ergenliğimde bile böyle kötü olmamıştı cildim..normal mi acaba nedir ne değildir bir bakıverin gari...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?