Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Canım eski burnun da çok sorunlu değilmiş bence.Ama şimdiki burnun güzelliğine güzellik ve ayrı bir hava katmış.Resimlerini eklediğin için teşekkürler.

Burnunun sadece hafif kemeri mi alındı canım.Biraz anlatır mısın?

cnm cok teşekkür ederim guzel yorumun için :1hug:
burnumun kemeri ve yan kemikleri duzeltildi. önceden üst kısmı daha kalındı. ucu da hafif aşağı doğruydu biraz onu da toparladı doktorum. bir de deviasyonum vardı benim , nefesim sorunluydu. deviasyon da düzeldi. burnumun içinde fazladan etler vardı nefesimi zorluyordu onlar da alındı. yani ne var ne yoksa yapıldı
açık teknikle oldu ameliyatım. burun kanatlarımda değişiklik olmadı. doktorum gerek olmayacağını söyledi. ben de zaten çok minik bir burun istemiyordum açıkcası yüzüm çok değişmesin diye. doğal durması önemli sonuçta.

Ben bir sey cok merak ediyorum burun estetigi olanlar cevapliyabilirse cok sevinirim :) amaliyatta narkoz verildigi icin baya bi sonrasinda istifa (kusma) ediliyormus ve buda bana aci verir gibi geliyo kesin olarak istifa ediliyormu yoksa kisiden kisiye degisiyormu?

cnm ben kusmadım hiç. kişiden kişiye değişiyor demekki. annem karaciğer ameliyatı olmuştu narkozdan ameliyattan sonra kusmuştu o mesela.

bende aynı sorunu düşünüyordum.bende de kusma felan olmadı.mide bulantısı dahi yoktu. gerçi midemde bişi yoktu ki kusma olsun :) ameliyattan 12 saat önce yeme içmeyi kesmiştim ben.boş mide ile gireyim diye.kişiden kişiye elbette değişiyordur ama ameliyatın öncesinde yiyip içme de çok etkiliyordur.

kızlar benim ameliyat sonrsası kafama takılan soru buydu.kustuğumu hatırlamıyorum acaba diyorum kendimde değilkenmi kustum ne? acaba burun ameliyatı olan arkadaşlar kusanlarınız oldumu?

evet canım bende kusmuştum ama bu çok normal hem anestezi alıyorsun hemde kan yutuyorsun

bende aynen 12 saat öncesinde birşey yemedim doktor söylemişti ve kusmadım. bulantı da olmadı.

aynen kızlar ameliyat öncesi akşamı bile yemek yedirmedi kardeşim ameliyatıma oda giricekti ne olur ne olmaz yeme deimişti bambamın dediği gibi bulantıda olmamıştı demek insandan insana değişen bir olay:1hug:

Ameliyattan sonraki 4 günüm arkadaşlar. Morluklarım ve şişliklerim hemşirelerin dediğine göre çok olmadı ama yine de vardı, gören korkuyodu diyim :) burun ameliyatı korkulduğu kadar zor olmayabilir ama sonuçta zor bi ameliyat arkadaşlar, özellikle ameliyat sonrası dönem ve hele ki benim gibi burundan nefes alıp vermeye alışıksanız.. ağızdan nefes alıp vermek, gece bu şekilde uyumak, yemek yiyememek, gülememek, diş fırçalayamamak falan bunlar zor geldi bana. 4. günümdeyim hala buz torbalarıyla geziyorum. ilk iki gün morluk ve şişilik olmasın diyeydi, sonraki iki gün hararet yüzünden. buzlarla rahatlayabiliyorum ancak. zamanla geçecek tabi bunlar ama ameliyat olmaya karar verdiyseniz lütfen bunları unutmayın. herkes bana korktuğun gibi olmayacak dediği için hazırlıksız yakalandım ben, en azından sadece 1-2 gün çekerim sanıyodum ama 1 hafta bu şekildeymiş.. salı günü silikon tabaka ve alçım çıkacak, sabırsızlıkla bekliyorum.. ama bi de şöyle bi durum var, alçının içinden bile küçüldüğünü ve ucunun kalktığını görebiliyorum bu harika bişey :) umarım şişlikler indikten sonra istediğim gibi bi burna kavuşurum..

bewitched çektiğin sıkıntılara değecektir eminim. çok geçmiş olsun. umarım bir an önce iyileşir fotolarını eklersin :)))
merakla bekliyoruz

gizem cnm gayet güzel ve doğal duruyor yine karar senin

Saol cnm. Senin burnun da gayet hos olmus :) Ne kadar zaman önce ameliyat olmustun? Burnunda zamanla gözle görülür degisiklikler oldumu

güzel olmuş canım. hayırlısı olsun. şimdiki hali nasıl burnunun. ne gibi bir problemin var

Benimde aklima yatti gibi. Ilk basta biraz garipsedim ama bi kaç defa bakinca alisiyo insanin gözü :)

Simdiki hali aslnda yine fazla büyük falan degil. Ama hafif kemerli ve ucu assigiya dogru oldugundan rahatsiz ediyordu beni. Hem görüntü hemde saglik açisindan..

tşkr ederim cnm darısı sana buğün benim 40.günüm evet cnm gözle görünür değişm oldu şekli oturuyor ilk zamanlar şiş ti 6 ayda tam oturduğunu söylüyor arkadaşlar:)şimdiki hali bile çok güzel yeni fotolarımı eklicem açtığım başlığa cnm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…