sonunda eski burnumla olan fotolarımı profilime ekledim :)
merak edenler için link budur:
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=2151
bu linktede yeni halimle olan bikaç fotom var:
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=1959
Canım eski burnun da çok sorunlu değilmiş bence.Ama şimdiki burnun güzelliğine güzellik ve ayrı bir hava katmış.Resimlerini eklediğin için teşekkürler.
Burnunun sadece hafif kemeri mi alındı canım.Biraz anlatır mısın?
Ben bir sey cok merak ediyorum burun estetigi olanlar cevapliyabilirse cok sevinirim :) amaliyatta narkoz verildigi icin baya bi sonrasinda istifa (kusma) ediliyormus ve buda bana aci verir gibi geliyo kesin olarak istifa ediliyormu yoksa kisiden kisiye degisiyormu?
Ben bir sey cok merak ediyorum burun estetigi olanlar cevapliyabilirse cok sevinirim :) amaliyatta narkoz verildigi icin baya bi sonrasinda istifa (kusma) ediliyormus ve buda bana aci verir gibi geliyo kesin olarak istifa ediliyormu yoksa kisiden kisiye degisiyormu?
bende aynı sorunu düşünüyordum.bende de kusma felan olmadı.mide bulantısı dahi yoktu. gerçi midemde bişi yoktu ki kusma olsun :) ameliyattan 12 saat önce yeme içmeyi kesmiştim ben.boş mide ile gireyim diye.kişiden kişiye elbette değişiyordur ama ameliyatın öncesinde yiyip içme de çok etkiliyordur.
Baris Bey'e yolladigim resmin üzerinde çalisma yapmis saolsun fikir vermesi açisindan..
Kizlar bu burun nasil sizce?
kızlar benim burnum nasıl olmuş konu açtım eski ve yeni burnum başlığında
Baris Bey'e yolladigim resmin üzerinde çalisma yapmis saolsun fikir vermesi açisindan..
Kizlar bu burun nasil sizce?
Canım bulamıyorum ben....benneyaptımki
gizem cnm gayet güzel ve doğal duruyor yine karar senin
güzel olmuş canım. hayırlısı olsun. şimdiki hali nasıl burnunun. ne gibi bir problemin var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?