Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Burun deliklerimden biri çok az açıkmış. Bunu benim dişçim farketti bir film sayesinde. Doktora gittim şimdi ameliyat olmasan da ileride kesin olursun dedi. Sizce olmalı mıyım? Korkuyorum

Burun deliklerimden biri çok az açıkmış. Bunu benim dişçim farketti bir film sayesinde. Doktora gittim şimdi ameliyat olmasan da ileride kesin olursun dedi. Sizce olmalı mıyım? Korkuyorum
Sağlık sorununuz varsa erkenden olun derim.ne kadar geç olursanız yaşa bağlı olarak o kadar geç iyileşiyor yara. Septoplasti olur sanırım sadece sonrasında çok rahat nefes alıyor olacaksınız bence ertelemeyin derim :)

Teşekkürler. Sanırım olacağım. Çünkü özellikle sabahları çok rahatsız ediyor.

Kızlar anestezi kısmında sorun yaşayanlarınız varmı? Canınız yandı mı anestezi verilirken ya da uyuşukluk hissi gibi birşey oldu mu ne hissettiniz? Korkum geçmiyorrrrr

Kızlar anestezi falan hikaye de ilk hafta gerçekten zor geçiyor ya .. Yanı çektiğim baş ağrısını mide bulantısını bir ben bir Allah biliyor ..burnumda hafif sızlıyor. Doğruya doğru şimdi herkeste aynı olmayabilir ama benim burun ameliyatlarım genelde ağrılı geçiyor ilk haftası.

Pazartesi günü burun estetiği oldum doğuştan gelen nefes alma eğrilikte vardı.3. Günüm ne cektiğimi bir ben bir Allah bilir uyuyamıyorum hiç oturarak uyumak cok zor.Karnım ağrıyor başım burnumda baskı cok ağrı yok aslında ama anesteziyi atamadım sanırım..O kadar kötüyüm ki gecmicek mi bu bana yardım edin lütfennnn ((

Canım aynı gün olmuşuz ameliyatı.. Bende senin gibiyim dayan 1-2 güne geçecek agrılarımız.

Kızlar anestezi kısmında sorun yaşayanlarınız varmı? Canınız yandı mı anestezi verilirken ya da uyuşukluk hissi gibi birşey oldu mu ne hissettiniz? Korkum geçmiyorrrrr
Yani ben olmadım ameliyat ama anestezi kısmında sorun yaşayan hiç kimse görmedim. Umarım siz de yaşamazsınız.

İlk 2 gün 2 yastıkla yatılacak dendi, ben yatamam yüksek yastıkta.
Öyle bir yatılıyor ki, mışıl mışıl
Morluk & şişlik olur dendi,3.ncü gün gözümü açamadım şişlikten.
Buz koy kaldır buz koy kaldır görme yetimi yitireceğim zannettim, hamd olsun.
Kulak ağrısı, diş ağrısı olurmuş, ben de olursa ne olur halim, zaten sıkıntı var, ne beter ağrıdır bilirim dedim, çok hafif bir baş ağrısı ve burunda hafif sızı hissi oldu.
Tampon çıkarken acı yok demişti buradan bir arkadaşım, benim acıdı. Burun içi temizliği yapılamadı. Burnumun içi hala yaralıymış,yarın küçük bandajım alınıyor, burun içim temizleniyor, inşallah acımaz.
Bugün nefes alabildiğimi farkettim, bir an için durdum, aldım verdim aldım verdim, gözlerim doldu, allahım nefes almakta varmış dedim. Bu öyle bişey ki çekmeyen bilmez, kalbim sıkışıyordu artık son zamanlarda, günden güne daha rahat nefes alacağım inşallahhhhh.
Şimdi hep beraber al nefes verrrrr al nefes verrrrr ( ebru şallı)
Not: operasyon sonrası 1 saatte yakın tir tir titredim (soğuktan). Odama getirdiklerinde ilk içimden geçen şey : allahım ben ne yaptım, lütfen bu bir rüya olsun.
Şimdi, iyi ki yapmışım, yarın nihayet komple bir duş alabileceğim, ilk yapacağım şükür namazı kılmak....

Eklentiler

• 20160829_191606-1.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 175
Sanırm benimde ameliyat olma ihtimalim var. 3 yıl önce aldığım bi darbeden dolayı burnumda hafif bi şişlik mi eğrilik mi ne bişey vardı.. Bu aralar ona takmaya başladım, doktora gittim. Büyük ihtimal kırık dedi tomografi çekilecek. Ona göre bakıcam. Korkuyorum biraz bakalım ne olacak..

Çok mutlu oldum dolu dolu nefes alabildiğinize :) gerçekten sırf o duygu için ameliyat olunur diyorum ben de. Ben ilk tampon çıktığında ilk nefesimi almış çok garip olmuştum fazla hava gelince korkmuş nefes almamıştım burnumdan 1-2 saat :) sonradan alıştım açık burnuma Burnunuz çok hoş duruyor maşallah. zor kısmı atlattınız sayılır yavaş yavaş geçiyor herşey ne kadar güzel :)

Canım aynı gün olmuşuz ameliyatı.. Bende senin gibiyim dayan 1-2 güne geçecek agrılarımız.

İnşallah cnm bugün biraz daha iiyiyim en azında 4 5 saat uyudum.Atel baskı yapıyor sanırım burun aşşagı iniyor.Sen nasılsın bugün??İyi olacak inşallah sabırr sonu güzel olucakkk

biyerde okumuştum neresi hatırlamıyorum kahveyle narkoz ters etki yapıyormuş sanırım kahve içtiğinizde daha kolay atıyormuşsunuz narkozu bi araştırın derim :)

Nerde okudun cnm bunu bende midem daha kötü olmasın diye içmiyorum kahveyi.Yani aslında cok severm cnmda istiyo.Narkozu kustum midem mafoldu.Kahve olayı dogrumu ya içsem miii

İnşallah cnm bugün biraz daha iiyiyim en azında 4 5 saat uyudum.Atel baskı yapıyor sanırım burun aşşagı iniyor.Sen nasılsın bugün??İyi olacak inşallah sabırr sonu güzel olucakkk
Aynen canimbende ilk defa doğru düzgün bu gece uyudum.. Atel ve tampon çok baskı yapıp sıkıyor burnumu yarın kurtulacağım kısmetse hafifleyecek burnum.

Nerde okudun cnm bunu bende midem daha kötü olmasın diye içmiyorum kahveyi.Yani aslında cok severm cnmda istiyo.Narkozu kustum midem mafoldu.Kahve olayı dogrumu ya içsem miii
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/burun-ameliyati-10-gunum.951845/ şu konuda kız tecrübelerini yazmış narkoz yazıp aratın eğer hepsini okuyamıyosanız biraz uzun bi yazıymış. sonlara doğru nescfe içmekten bahsediyor orda görmüştüm ne kadar doğru bilmiyorum. yine de doktora sormak lazım kahve içmede sorun olcağını sanmıyorum ama siz yine de sorun içinize sinmediyse

Aynen canimbende ilk defa doğru düzgün bu gece uyudum.. Atel ve tampon çok baskı yapıp sıkıyor burnumu yarın kurtulacağım kısmetse hafifleyecek burnum.

Aa nine güzel ya bnm taa çarşamba günü hem tampon hem atel alıncak başka bişi konmicak neden bnmki o kadar uzun ya cok baskı yapıyo off senib ne güzel hemen alcaklar hafiflicekkk.Anlamadım bnmki niye bu kadar uzun süreli

Canım her doktor farklı süre bekletiyor bilmiyorum ki çarşambaya kadar sabredemezdim herhalde..

Canım her doktor farklı süre bekletiyor bilmiyorum ki çarşambaya kadar sabredemezdim herhalde..

Ya evet farklı ama ben nası dayanıcam vallahi acaip baskı yapıyor psikolojimi en cok etkileyen bu bi cıksa rahatlıcam biliyorumSana bant fln koydumu cıkarınca ya da bişi bana hiçbişi koymıcam dedi acab ondanmı bu kadar uzun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…