inşallah ameliyatın çok iyi geçer aspartam. umarım sonucunda harika bir burna kavuşursun.
bol şans
ameliyatı hangi hastanede olacaksın ve ne kadar ödeyeceksin acaba öğrenebilir miyim. Fatih bey sadece karşıda mı yapıyor ameliyatları
Herkese merhaba,
Bu haftasonu Fatih Dağdelen'e burun ameliyatı oluyorum arkadaşlar.Umarım herşey yolunda gider ve ameliyat sonrası güzel haberlerimi sizlerle paylaşabilirim.
Canım, hiç merak etme Fatih Dağdelen hakkındaki yorumlar çok iyi, gerçi ben Serhat Tuncer'e yaptırmayı düşünüyorum ama senin burnun da güzel olacaktır eminim. Ne kadara yapacak ameliyatı ay çok heyecanlıııa.s. Ben de eylül sonu düşünüyorum
arkadaşlar yarın alçılarım çıkıyor:)
banyo işini nasıl yaptınız?yuzume degmeden vucudumu yıkıyorum ama olmuyor rahat edemiyorum
ync,yarın 1 hafta olacak.. sen nasılsın oldun mu ameliyat?inşallah hersey diledğimz gbi olur...
Bende bu ay Barış Çakır' a ameliyat olacagım.Bir gecede hastanede kalıcam .Heyecanlanmaya basladım azıcık :) insallah ameliyat sonucum çok iyi olur.Ameliyat günü hastanede kalırken yanınızda ne götürdünüz kızlar?nelere ihtiyac oluyor?
Hepinize sevgiler....
herneyse inan senin adına çok mutlu oldum. bende yavaş yavaş ameliyat stresi başladığı için ameliyat olup da mutlu olanları görünce nasıl mutlu oluyorum anlatamam.
bende kesinlikle seninle aynı fikirdeyim. kemerli burunlarda ameliyat sonrası görüntü çok daha dikkat çekici oluyor. iyi yönde yani. ben kendi fotoğrafımda yapılan çalışmada çok fazla bir fark göremiyorum açıkçası. ama foto 2 boyutlu tabi ki. sonuçta gözle görülen farklı. inşallah benim ameliyatımda çok iyi geçer. inşallah benim burnumda yüzüme çok yakışır. inşallah benim burnumda süper olur. aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ne zaman ameliyatın cnm burunamelyatından sonra insan yeniden doğmuş gibi sen de aynı seyleri düşüneceksin cnm ameliyattan önce ki gün çok dua et cnm stresini atar sıkıntıdan kurtularsun ben yatamam diyordum ama çok rahat hazırlandım ameliyat gününe güle eğlene girdim yattım masaya hiç korkmadım zaten hemen konuşturuyorlar ve narkozu veriyorlar korkmaya zaman bile bulamıyorsun bi bakmışsın mışıl mışıl uyuyup kalkmışsın bile:dance:işallah istediğinden daha güzel sonuçlar alırsın
Meraba arkadaşlar.Yarın Naci Çelik'e burun ameliyatı olucam.Narkozdan sonrasını merak ediyorum.Nasılgeldiniz kendinize?Benim için dua edin.
Meraba arkadaşlar.Yarın Naci Çelik'e burun ameliyatı olucam.Narkozdan sonrasını merak ediyorum.Nasılgeldiniz kendinize?Benim için dua edin.
Arkadaşlar, az önce de batlarımı çıkardım biraz erken olsa da... Burnum acaip şiş. Özellikle de yanları. Önden bakınca çok garip görünüyorum. Yanda bir sorun yok tabi...
Az önce biraz araştırma yaptım, burunda ne kadar çok iş yapılmışsa o kadar şişermiş. Benim de yukarı doğru deviasyon varmış çok, acaba o yüzden mi yukarı kısm daha çok şiş? Şimdi de bunun geçmesini beklemem lazım...İnşallah çok sürmez. Ama kalın derililerde daha uzun sürüyomuş. Bi de tabi derinin yeni yapı için küçülmesi de çok zaman alıyomuş.
Ne uzun yolmuş bu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?