Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Çok teşekkür ederim ahsenyaren...
Fatih Bey bütün ameliyatlarını Kozyatağı Central Hospital'da yapıyor bildiğim kadarıyla.Ben de orada olacağım.3500 YTL ödeyeceğim.

Herkese merhaba,
Bu haftasonu Fatih Dağdelen'e burun ameliyatı oluyorum arkadaşlar.Umarım herşey yolunda gider ve ameliyat sonrası güzel haberlerimi sizlerle paylaşabilirim.

Canım, hiç merak etme Fatih Dağdelen hakkındaki yorumlar çok iyi, gerçi ben Serhat Tuncer'e yaptırmayı düşünüyorum ama senin burnun da güzel olacaktır eminim. Ne kadara yapacak ameliyatı ay çok heyecanlıııa.s. Ben de eylül sonu düşünüyorum

Saol canım,inşallah Allah pişman etmez ve dediğin gibi çok güzel bir burnum olur ...
3500 YTL 'e yapacak ameliyatımı,hastane masrafı dahil.

Bende bu ay Barış Çakır' a ameliyat olacagım.Bir gecede hastanede kalıcam .Heyecanlanmaya basladım azıcık :) insallah ameliyat sonucum çok iyi olur.Ameliyat günü hastanede kalırken yanınızda ne götürdünüz kızlar?nelere ihtiyac oluyor?
Hepinize sevgiler....

merhaba kömür
barış çakır çok iyi bir doktor değil mi.araştırmalarım bunu gösteriyor.bende barış çakıra yaptırmayı düşünüyorum.

Merhaba Gökçe,
Türkiyedeki estetik cerrahlarının hepsi çok başarılı.Ben Barış beyle görüstüm ve ameliyat sonrası resimleri görünce ona olmaya karar verdim.İnsallah diger arkadaşlar gibi başarılı bir ameliyat geçiririm.Ameliyat olmaya karar verdiysen görüşmende fayda var fikir açısından.Benide cok fena ameliyat heyecanı sardı :)Birde şu sıcaklar olmasa ..

arkadaşlar yarın alçılarım çıkıyor:)
banyo işini nasıl yaptınız?yuzume degmeden vucudumu yıkıyorum ama olmuyor rahat edemiyorum
ync,yarın 1 hafta olacak.. sen nasılsın oldun mu ameliyat?inşallah hersey diledğimz gbi olur...

Son düzenleme:
Merhabalar, yeni sayilirim forumda. Ben de burnumdan rahatsizim biraz, kemigi buyuk degil ama burnumun ucu tostoparlak ve guldugumde iyice asagi dusuyo, rahat edemiyorum gulerken Mesajlari biraz okumaya calistim ama sanirim ulkemizde baya buyuk sorun bu burun ki binlerce mesaj var:) Benim merak ettigim sadece burun ucuna mudahele nasil yapiliyo, kemikle oynanmasindan daha mi farkli? Bilen arkadaslar, ya da burnunun ucunu yaptirmis olanlar cevap yazabilirse cok sevinirim.

Iyi gunler

cnm geçmiş olsun zor günleri arkada bırakmışsın ben ameliyat olduktan sonra vücumu yıkıyordum hergün saçım sırt üstü yatıp annem yıkıyordu mecbur burnumu ıslatmamam gerekiyordu alçı alındıktan sonra bantlı kaldım bir hafta daha dr ıslatmamamı söylemişti yüzümü sargı bezini sabunluyup siliyordum bant alındıktan sonra banyoya rahat rahat girdim.işalah burnun çok güzel olur.vücudunda oksijen dolar işallah cnm

cnm hiç endişen olmasın dr larımız çok güzel iş çıkarıyorlar boşuna yıllarını insanlara feda etmediler hiç heyecanlanma hiç bir ağrı sızı hissetmiyorsun güzel güzel uyuyup herşey bittikten sonra güzel güzel uyanıyorsun.ameliyat günü anem bişeyler hazırlamıştı hepsi gereksizdi eşofman ve havlu yeterli bence zaten sabah erkenden taburcu ediyorlar.cnm bide yemek yiyemiceksin bir kaçgün sürekli sıvı tüketeceksin onun için pipet al bir kaç tane çok rahat oluyorlar aklıma şimdilik bunlar geliyor :)

ne zaman ameliyatın cnm burunamelyatından sonra insan yeniden doğmuş gibi sen de aynı seyleri düşüneceksin cnm ameliyattan önce ki gün çok dua et cnm stresini atar sıkıntıdan kurtularsun ben yatamam diyordum ama çok rahat hazırlandım ameliyat gününe güle eğlene girdim yattım masaya hiç korkmadım zaten hemen konuşturuyorlar ve narkozu veriyorlar korkmaya zaman bile bulamıyorsun bi bakmışsın mışıl mışıl uyuyup kalkmışsın bile:dance:işallah istediğinden daha güzel sonuçlar alırsın

Matar cok tesekkür ederim canım,sagolasın.Hazırlıklara başlarım ben simdiden :) Temizlik mendileri ve selpaklarımıda kuşandımmı Allah Allah nidalarıyla ameliyatıma girecegim insallah :)
Sevgiler...

benim daha 2 ayım var. ama korkusu şimdiden başladı. ya güzel olmazsa diye. ya pişman olursam diye çok korkmaya başladım.
güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım. inşallah ben de sizler gibi ameliyat sonucundan memnun bir şekilde yaşadıklarımı paylaşırım burada:1hug:

Arkadaşlar, az önce de batlarımı çıkardım biraz erken olsa da... Burnum acaip şiş. Özellikle de yanları. Önden bakınca çok garip görünüyorum. Yanda bir sorun yok tabi...
Az önce biraz araştırma yaptım, burunda ne kadar çok iş yapılmışsa o kadar şişermiş. Benim de yukarı doğru deviasyon varmış çok, acaba o yüzden mi yukarı kısm daha çok şiş? Şimdi de bunun geçmesini beklemem lazım... İnşallah çok sürmez. Ama kalın derililerde daha uzun sürüyomuş. Bi de tabi derinin yeni yapı için küçülmesi de çok zaman alıyomuş.
Ne uzun yolmuş bu...

Meraba arkadaşlar.Yarın Naci Çelik'e burun ameliyatı olucam.Narkozdan sonrasını merak ediyorum.Nasılgeldiniz kendinize?Benim için dua edin.

Ameliyat bitince seni uyandırıyorlar zaten. Ben mesela hiç uyanmak istememiştim çok uyuyasım vardı, ama hemşire sürekli ismimi bağırdığı için uyanmak zorunda kaldım. bi kere cevap verince onlar da seni rahat bırakıp odana çıkarıyolar. sonra da zaten uyuyorsun narkozun etkisinden. hiç merak etme çok rahat bu yüzden. sonra yavaş yavaş daha az uyuyorsun. ama yine de eve gelince de bikaç gün normalden fazla uyumak istiyorsun yorgunluk oluyor.
Bende bulantı kusma hiç olmadı çok şükür, inşallah sende de olmaz.
Anestezi uzmanı ameliyattan önce gelip sorular sormuştu ve kendini tanıtmıştı. O zaman demişti ki seni uyutacağız, ameliyat bitince de uyandıracağız. benim anladığım ameliyat bitince başka bişey verip uyandırdıkları oldu.yani uyanmanı beklemek yerine uyandırıyolar sanırım. televizyonda da böyle görmüştüm bi kere.
İnşallah herşey yolunda gider ve buradan bize iyi haberlerini verirsin!

canım birşey sormak istiyorum sana. sen ameliayt olalı kaç gün oldu. benim de derim kalın . o yüzden sordum. çok korkuyorum şiş bir burunla işe dönmek zorunda kalmaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…