Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

cnm bende üyeyim arkadaşımızın fotolarını göremedim foto albüm bölümünde yok sanırım bir sürü foto var ama bulmadımkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

Şimdi gördüm ne hikmetse..Arkadaşım yandan da olsa (tam belli değil)çok güzel gözüküosun..Geçmiş olsun tekrar...
Eski halinide görebilseydik keşke..

Şimdi gördüm, aslında önceden de görmüştüm de sen oldunu bilemedim..
Şekli falan çok iyi olmuş, umarım benimde böle olur, başka şey istemem valla..
Gerçi önden hali nasıl gözüküo? bu daha önemli sanırım..Ama o da güzeldir eminim..
Tekrar geçmiş olsun canım.

yaw kızlar ben bulamadım nerdeeee yaw çatlıcam üyeyimi görmessemtatlicadiarzu

hayır muayene ücreti yok :) hiç bir görüşeme de almıyor

hayır muayene ücreti yok :) hiç bir görüşeme de almıyor

Serhat Tuncer'le görüşme ayarlayacağım hemen. Gerçi Eylül gibi yaptırmaya karar verdim. Çünkü bir haftalık izin bu iş için yeterli değil sanırım. İş yerine bantlarla ve tıkalı bir burunla gelmek zor olmalı. Sen ne kadar izin almıştın?

a.s. cnm site bazen acılmıyor sana detaylı cevap atamadım pardon özelden msg atıcam sana cnm. burdan da yaziyim.
eylül hatta belki ekim bence daha iyi cok sıcakken havalar dertli olabilir bantlarla ve ödemle dolaşmak. ben 3 hafta gitmedim işe cnm. 2 hafta doktor rapor yazdı 1 haftada kendi iznimi kullandım..
serhat beyle şimdiden görüş derim ben. ben de ilk görüşmemi önceden yapmıştım. hem seklini fln görüşürsünüz. fiyat verir aşağı yukarı. sonra tekrar gittiğinde aklına takılanlar olabilir o sürede sorarsın. ben mesela ilk görüşmede kavis isteyip istemediğimden emin deildim. resimde yaptığı çalışmayı düşündüm karar verdim. önceden gitmem ii oldu bu açıdan düşünmeye zmn kaldı hem de ameliyat günü için karar verirsin eğer içine sinerse. ben 1 gece hastanede yattım tüm masraflar dahil 4500 ytl. isviçre hastanesinde oldu ameliyatım. 3 hastane söylüyor serhat bey ben isviçreyi tercih ettim. .

Selam arkadaşlar, dün alçım açıldı, burnumu gördüm sonunda! Çok beğendim. Neyse ki bunu da atlattık. Yalnız doktorum burnumu tekrar bantladı ve cumartesine kadar da böyle kalacağım..
Bu arada 2 hafta masaj verdi.
Simam baya bi değişti, bu kadar beklemiyordum. Sanırım burun baya bi büyük ve kemerliyse ameliyat sonrası sima baya bi değişiyor. Buna hazırlıklı olmak lazım.

herneyse inan senin adına çok mutlu oldum. bende yavaş yavaş ameliyat stresi başladığı için ameliyat olup da mutlu olanları görünce nasıl mutlu oluyorum anlatamam.
bende kesinlikle seninle aynı fikirdeyim. kemerli burunlarda ameliyat sonrası görüntü çok daha dikkat çekici oluyor. iyi yönde yani. ben kendi fotoğrafımda yapılan çalışmada çok fazla bir fark göremiyorum açıkçası. ama foto 2 boyutlu tabi ki. sonuçta gözle görülen farklı. inşallah benim ameliyatımda çok iyi geçer. inşallah benim burnumda yüzüme çok yakışır. inşallah benim burnumda süper olur. aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

:1hug: cnm gerçekten cok sevindim :teytey: atlattın sen de :içelim: cok geçmiş olsun tekrar endişelerinden kurtulmuşsundur iice. şimdi bile beğendiysen zaten cok guzel oldu demektir. cünkü daha doğallaşıcak ve inicekk. ohhhh ne guzel darısı tüm isteyenlerin basınaa
haklısın kemerli burunlarda sima biraz değişebiliyor ama bu iyi yönde oluyor bence daha orantılı ve daha duzgun görünüyor yüz artık bana da burnum önden baya duzgun geliyor hatta bu kdr duzgun olabileceğini ben bile hayal etmemiştim :icecream:

cnmmm aminnnnn diiim önce ben de senin için ööle de olacak iisalla. yerimseniben
kesinlikle fotoğraftakinden cok daha güzel oluyor. bir de fotoda tabi önden nasıl olacak göremiyoruz o yüzden alçı alınınca çok şaşırmıştım görünce kemerin olduğu yer artık cok duzgun görünüordu.
stres yapmamaya çalış guzel olacak iisalla :1hug:

Canım çok saol, bana moral verdin. Doktor 2 hafta rapor veriyorsa çok iyi. Bir hafta iznim de var fazladan. 3 hafta alırım. Ama dediğin gibi şimdiden randevu alacağım.

Aminn!! İnşallah.

Çok teşekkürler arkadaşlar!! Ayrıca günlerce nörotizmimi de çektiğiniz için:)

Hiç korkma Ahsenyaren gördüğün gibi başarısız ameliyat yok gibi artık... Senin için de iyi olmuştur bu süreç, iyice hazır hissediyosundur artık..

evet başka bir doktorda yandan görmüştüm değişimi ama önden görmek çok farklı. Şimdi açıkçası biraz çekiniyorum insanların bana alışması zaman alacak diye. Bisüre beni böyle görmeleri gerekecek. Ama öncelikle ben. Benim de alışmam gerekecek..

Ama atlattım ya önemli olan bu!

Darısı ameliyat olmak isteyen tüm arkadaşların başına!

Herkese merhaba,
Bu haftasonu Fatih Dağdelen'e burun ameliyatı oluyorum arkadaşlar.Umarım herşey yolunda gider ve ameliyat sonrası güzel haberlerimi sizlerle paylaşabilirim.

inşallah ameliyatın çok iyi geçer aspartam. umarım sonucunda harika bir burna kavuşursun.

bol şans

ameliyatı hangi hastanede olacaksın ve ne kadar ödeyeceksin acaba öğrenebilir miyim. Fatih bey sadece karşıda mı yapıyor ameliyatları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…