Bende öle düşünüyorum ama bölesi daha ekonomik olucak benim için:) Gerçekten iyi bir doktormuş da.
Yani uzaktan yürüyemezmi, doktorun kontroller falan yapması gerekiyor mu illa yüzyüze?
Yoksa burdan da sorabilirim ben rahatlıkla sıkıntılarımı..
Nur ben ist.a gitmiycem. Zonguldak'ta Orhan Babuccu doçent..Ona olabilirim. Aslında çok tanındık bir doktor olmadığı için tereddütteyim fakat teyzem ve burdan bi arkdaşa sordum ki çok iyi bir doktor olduğunu söylediler. Olan arkdştan da fotolarını istedim daha göremedim ama yakın zamanda görmeyi umuyorum.
İzmir'den zonguldak :) baya bi arasıda var yani..
Bakalım aslında bana farketmez 2 haftada kalabilirim. Devamlıda irtibat kurabilirim de aynen bende uzaktan zor olacağını düşünüyorum..
Bakalım hayırlısı..
Arkadaşlar bende temmuzda olmak istiyorum fakat annemin iddialarına göre temmuzda ameliyat falan olmazmış, doktorların yapmıycanı sölüyo..
Yeni olmuş yada olacak arkdşlr böle bişeyle karşılaştınız mı? Yani temmuzda olmak istesem doktor kabul eder mi??
Ben Prof. Fethi Orak'a oldum.
Bugün tam 2 hafta oldu ama bantlarımı bugün açtım daha. Zaten alçıyı açınca hemen şişiyo ya, o yuzden de bant koyuluyo sonra...
Senin iznin ne kadar ki? Şiş olsa da bişey olmaz, nasıl olsa inicek, çok takma bence...
Ben de 3 hafta almıştım izin, iyiki de almışım diyorum şimdi.. 2 hafta da yeter aslında ama bence kişiye göre ve burunda yapılıcak işe göre de farklılık gösteriyo bu işler. Bende mesela çok iş yapıldı..
kızlar albüme önden çekilmiş fotoğrafımıda ekledim görmek isteyenler bakabilir..
yalnız online olup görebilirsiniz çünkü albüm üyelere açık sadece...
online olmama rağmen göremedim fotoğraflarınıbenneyaptımki
bu arada bişi soracam izmirde kbb uzmanı Enis Alpin Güneri hakkında bilgisi olan ameliyat olan varmı??
cnm neden kabul etmesinki bende bu ayın 11'inde amelyat oluyorum şimdiden geçmiş olsun :1rolleyes:
Ben de fotoğrafları göremiyorum. Gören arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Albüme gidince orada yüzlerce sayfa var, nasıl buluyoruz? Hepsine tek tek bakarak mı? Arama yapmanın bir yolu olmalı..
kızlar albüme önden çekilmiş fotoğrafımıda ekledim görmek isteyenler bakabilir..
yalnız online olup görebilirsiniz çünkü albüm üyelere açık sadece...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?