Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Ben Prof. Fethi Orak'a oldum.
Bugün tam 2 hafta oldu ama bantlarımı bugün açtım daha. Zaten alçıyı açınca hemen şişiyo ya, o yuzden de bant koyuluyo sonra...
Senin iznin ne kadar ki? Şiş olsa da bişey olmaz, nasıl olsa inicek, çok takma bence...
Ben de 3 hafta almıştım izin, iyiki de almışım diyorum şimdi.. 2 hafta da yeter aslında ama bence kişiye göre ve burunda yapılıcak işe göre de farklılık gösteriyo bu işler. Bende mesela çok iş yapıldı..

Herneyse geçmiş olsun...Bende 20'sinden sonra olucam bi aksilik olmazsa.
Ama izmirde olmayabilir belki teyzemin yanına gidicem. Acaba uzakta ameliyat olmamın sakıncası olur mu? 1 hafta kalırım, sonra alçı çıktımı dönerim ama acaba doktora ihtiyacım olurmu ileriki günlerde??
Siz ne öneririsiniz...?

Bende öle düşünüyorum ama bölesi daha ekonomik olucak benim için:) Gerçekten iyi bir doktormuş da.
Yani uzaktan yürüyemezmi, doktorun kontroller falan yapması gerekiyor mu illa yüzyüze?
Yoksa burdan da sorabilirim ben rahatlıkla sıkıntılarımı..

benim bugun 1 hafta oldu..çok şükür memnunum...sana ve diger ameliyat olacaklara tavsiyem yasadıkları yerde ameliyat olmaları çünkü sürekli kontoller var ve ameliyat olunca daha iyi anlayacaksın internetten yada telefondan bir sorun olunca danışmak yeterli değil...ben de senin gbi düşünüyodum çok kontrole gitmem diye ama ameliyat olduktan sonra anlıyosun

merhaba arkadaşlar.burunlarınızdan memnunmusunuz bende ameliyat olmayı düşünüyorum ama cesaret edemiyorum..

Sen İstanbul' hangi Dr için gelmeyi düşünüyosrsun canım?

Nur ben ist.a gitmiycem. Zonguldak'ta Orhan Babuccu doçent..Ona olabilirim. Aslında çok tanındık bir doktor olmadığı için tereddütteyim fakat teyzem ve burdan bi arkdaşa sordum ki çok iyi bir doktor olduğunu söylediler. Olan arkdştan da fotolarını istedim daha göremedim ama yakın zamanda görmeyi umuyorum.
İzmir'den zonguldak :) baya bi arasıda var yani..
Bakalım aslında bana farketmez 2 haftada kalabilirim. Devamlıda irtibat kurabilirim de aynen bende uzaktan zor olacağını düşünüyorum..
Bakalım hayırlısı..

Hımm anladım canm... Bilmem ki aslında 3 hafta falan kalbileceksen pek sorun olmaz... Karar senin Allah yardımsın olsun...

cnm neden kabul etmesinki bende bu ayın 11'inde amelyat oluyorum şimdiden geçmiş olsun :1rolleyes:

benim iznim 4 hafta canım. inşallah şişliklerim iner 4 haftada

kızlar albüme önden çekilmiş fotoğrafımıda ekledim görmek isteyenler bakabilir..
yalnız online olup görebilirsiniz çünkü albüm üyelere açık sadece...

online olmama rağmen göremedim fotoğraflarınıbenneyaptımki
bu arada bişi soracam izmirde kbb uzmanı Enis Alpin Güneri hakkında bilgisi olan ameliyat olan varmı??

online olmama rağmen göremedim fotoğraflarınıbenneyaptımki
bu arada bişi soracam izmirde kbb uzmanı Enis Alpin Güneri hakkında bilgisi olan ameliyat olan varmı??

Merhaba; Ben hiç duymadım adını..nasıl iyi bi doktormuş mu?? Bu arada sende izmirde olucaksın başka doktor ismi var mı aklında?

cnm neden kabul etmesinki bende bu ayın 11'inde amelyat oluyorum şimdiden geçmiş olsun :1rolleyes:

Doktorlar yazın ameliyat yapmanın hiçbir sakıncasını görmüyorlar. Sadece deniz kumsal gibi yerlere gitmemeniz lazım çünkü oralar güneş ışınlarını daha da çok yansıtıyor. Anlayacağınız bu sene tatili unutmaktan başka negatif bir yanı yok yazın ameliyat olmanın.
Bazı doktorlar güneşe çıkma süresini daha kısa tutuyorlar ama ben riske atmayı düşünmüyorum çünkü kalıcı lekeler olabiliyormuş.
Onun dışında evde klimanız varsa zaten çok rahat geçiyor. Özellikle de geceleri.

Ben de fotoğrafları göremiyorum. Gören arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Albüme gidince orada yüzlerce sayfa var, nasıl buluyoruz? Hepsine tek tek bakarak mı? Arama yapmanın bir yolu olmalı..

kızlar albüme önden çekilmiş fotoğrafımıda ekledim görmek isteyenler bakabilir..
yalnız online olup görebilirsiniz çünkü albüm üyelere açık sadece...

cnm albümün linkini yazarsan aslında göremeyenler de bu şekilde bakabilir belki. bilmiorm bi fikir sadece. bu arada ben online'ım baktım profiline ama göremiorm.

Ben görüyorum kızlar..Arkadaşlar direk üyeyim'in profiline gidip bakın, yani yüzlerce sayfa var falan diyen arkdşlara sölüyorum..

'Estetik ameliyat olmak isteyenlerin dikkatine' başlığı altında Lalin adlı arkadaşımızın koyduğu bu linki gördüm ve gözden kaçırmış olabilecekler için buraya ekledim. Ben kaçırmışım mesela.
Birsürü fotoğraf var, hatta ameliyattan sonra gün gün. Yukarıdaki başlıktan Lalin'in yazdığı mesaja da ulaşabilirsiniz.
Teşekkürler lalin.

http://www.makemeheal.com/pictures/index.php

Link baya güzelmiş..Teşekkürler..Ama ben burda güzel bi burun göremedim..Valla bizim doktorlarımız gerçekten çok güzel iş çıkarıyolarmış onu anladım...Bu sitede hep güzel burunlar görüyorum çünkü..

Meraba arkadaşlar.Dün ameliyat oldum.Başarılı bi ameliyat geçirdim.Ağrım sızım olmadı.Hatta morluk falanda yok.Devamlı buz koyuyorum.Alçım çarşamba çıkıcak.Alçıdan görebildiğim kadarıyla burcnumun ucu kalkık geldi.Ama burnumun ucundan yukarı çıkan bi bandajda var.Oda biraz kaldırıyo olabilirmi?Ne dersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…