merabalar.haftaya cumartesi onepde burun ameliyatı olucam.biraz korkuyorum.dokdorum naci çelik.daha önce olanlar tecrübelerini paylaşırlarsa sevinirima.s.
bambamcım yeni fotolarını ekleyebilir misin baktıkça bakasım geliyor ve cesaretleniyorum
benimde amelıyatım nacı celık le onumuzdekı haftaiçi ... gece yatarken cok düşünmeye basladım acaba nasıl gececek diye ...allah hepimize sabır versin ... dilerim herkes istediğine kavusur ... burda olan arkadaslar var ama artık foruma sık gırmiyorlar ama amelıyatlarının iyi gectıklerını soyluyorlardı ... belki sende bakmıssındır buyuk ıhtımalle nacı beyın yaptıgı burunlara ben gayet basarılı buldum ... hastaya yaklasımı zaten cok iyi o tartısılmaz ... yarın gidip tetkiklerimi vercem ... ... dolcissimo nickli arkadasımızda su anad amelıyat oluyor olabilir galıba bugundu onun amelıyatı ankara onep te..allah yardımcısı olsun ...
ameliyattan sonraki durumunuda yazarsan çok sevinirim.benimde amelıyatım nacı celık le onumuzdekı haftaiçi ... gece yatarken cok düşünmeye basladım acaba nasıl gececek diye ...allah hepimize sabır versin ... dilerim herkes istediğine kavusur ... burda olan arkadaslar var ama artık foruma sık gırmiyorlar ama amelıyatlarının iyi gectıklerını soyluyorlardı ... belki sende bakmıssındır buyuk ıhtımalle nacı beyın yaptıgı burunlara ben gayet basarılı buldum ... hastaya yaklasımı zaten cok iyi o tartısılmaz ... yarın gidip tetkiklerimi vercem ... ... dolcissimo nickli arkadasımızda su anad amelıyat oluyor olabilir galıba bugundu onun amelıyatı ankara onep te..allah yardımcısı olsun ...
Haftaya Türkiyeye dogru yola çikiyorum insallah. Direk randevumu alip ameliyat olmak istiyorum artik bende.
Kizlar sizler ameliyat öncesi durumu ailenize nasil açiklayip, ikna ettiniz?
Ben hala nasi anlatmam gerektigini bilmiyorum da :/ Oooff anlamicaklarindan çok korkuyorum..
hayırlısı olsun canım. doktora karar verdin mi. kimi düşünüyorsun.
ne zor işmiş bu yaaa. doktor seçene kadar zor günler geçiriyoruz zaten. ameliyat günü belli olunca da acaba nasıl olacak korkusu başlıyor değil mi ync?
umarım herşey çok yolunda gider. hiç sorunsuz geçirirsin ameliyatı da sonrasını da. iyi haberlerini bekliyoruz:1hug:
Haftaya Türkiyeye dogru yola çikiyorum insallah. Direk randevumu alip ameliyat olmak istiyorum artik bende.
Kizlar sizler ameliyat öncesi durumu ailenize nasil açiklayip, ikna ettiniz?
Ben hala nasi anlatmam gerektigini bilmiyorum da :/ Oooff anlamicaklarindan çok korkuyorum..
inş... en zor kısmı beklemek ve sonucun nasıl olacagı cok yoruyor beni...ilk amelıyatım kötü gectiği için insan cok korkuyor ... sayılı saatlerım kaldı ve acaba olmasam mı diye de soruyorum ama olmam lazım ...su an narkozu verseler de amelıyattan sonra uyansam ... allah benim ve olacakların yardımcısı olsun ... ama olmak zorunda değilseniz bırakın böylede yasıyorsunuz ve easında bu kafanda takıntı oldugu için olacam diyosun ama öle bir sey yok halbuki ya bundan kötü olursa ? 25 yaşındayım ve benim hayatımdaki en büyük hatam oldu bu ama ıyi gecseydi böle demezdim heralde ama ama ama ...
ameliyattan sonraki durumunuda yazarsan çok sevinirim.
kızlar bu benim 19.günümdeki resmim bugün 21.günüm ucu hala şiş
tatlım ya gerçekten çok teşekkür ederim :1hug:..sanada çook geçmiş olsun bekleyelim bakalım.. senin burnunda benim çok çok hoşuma gidiyo daha öncede belirtmiştim zaten, gittikçe de güzelleşiyo harika oluyo valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?