Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Ben de aynen öyle düşünüyorum. Tabi ki revizyon ameliyatı olur, daha komplike bir durum olur ve fiyatı etkiler. Ve elbette ki serbest piyasada her doktor istediği fiyatı da verir beğenmeyen onu seçmez. Ben sadece aynı doktorun çok absürd fark atmasını anlamıyorum ve onaylamıyorum. Ve forumda çok var bu tür durumlar, sıkı pazarlıkla yarı yarıya düşen rakamlar. Bu durumda pazarlık yapamayan cezalandırılıyor mu? Ya da daha zengin olan? Ya da daha zengin görünen?

Benim ameliyatım sonuçta oldu bitti ve aynı doktora olan diğer arkadaşlarla yakın para ödedim, ayrıca fazla bile ödemiş olsam doktorumu ben o civarda fiyat aldığını bilerek seçtim. Ama dediğim gibi başka doktorlarla ilgili okuduklarım beni düşündürdü..

Seçim yapacak arkadaşlara bol şans diliyorum ve ne olursa olsun içinize sinen bir doktor bulun diyorum. En önemlisi bu.

merabalar.haftaya cumartesi onepde burun ameliyatı olucam.biraz korkuyorum.dokdorum naci çelik.daha önce olanlar tecrübelerini paylaşırlarsa sevinirima.s.

benimde amelıyatım nacı celık le onumuzdekı haftaiçi ... gece yatarken cok düşünmeye basladım acaba nasıl gececek diye ...allah hepimize sabır versin ... dilerim herkes istediğine kavusur ... burda olan arkadaslar var ama artık foruma sık gırmiyorlar ama amelıyatlarının iyi gectıklerını soyluyorlardı ... belki sende bakmıssındır buyuk ıhtımalle nacı beyın yaptıgı burunlara ben gayet basarılı buldum ... hastaya yaklasımı zaten cok iyi o tartısılmaz ... yarın gidip tetkiklerimi vercem ... ... dolcissimo nickli arkadasımızda su anad amelıyat oluyor olabilir galıba bugundu onun amelıyatı ankara onep te..allah yardımcısı olsun ...

ne zor işmiş bu yaaa. doktor seçene kadar zor günler geçiriyoruz zaten. ameliyat günü belli olunca da acaba nasıl olacak korkusu başlıyor değil mi ync?

umarım herşey çok yolunda gider. hiç sorunsuz geçirirsin ameliyatı da sonrasını da. iyi haberlerini bekliyoruz:1hug:

2.5 sene önce ben ve kardeşim estetik olduk. ameliyat sonrası hiç ağrım olmadı göz altında hafif denecek kada morluk oldu oda 1 hafta içinde geçti. alçı alınana kadar bayağı bi korkmuştum çirkin olacak endişesi ile ama doktorumun ellerine sağlık. kimse anlamıyor estetik olduğumu:)

ameliyattan sonraki durumunuda yazarsan çok sevinirim.

Haftaya Türkiyeye dogru yola çikiyorum insallah. Direk randevumu alip ameliyat olmak istiyorum artik bende.

Kizlar sizler ameliyat öncesi durumu ailenize nasil açiklayip, ikna ettiniz?
Ben hala nasi anlatmam gerektigini bilmiyorum da :/ Oooff anlamicaklarindan çok korkuyorum..

hayırlısı olsun canım. doktora karar verdin mi. kimi düşünüyorsun.

inş... en zor kısmı beklemek ve sonucun nasıl olacagı cok yoruyor beni...ilk amelıyatım kötü gectiği için insan cok korkuyor ... sayılı saatlerım kaldı ve acaba olmasam mı diye de soruyorum ama olmam lazım ...su an narkozu verseler de amelıyattan sonra uyansam ... allah benim ve olacakların yardımcısı olsun ... ama olmak zorunda değilseniz bırakın böylede yasıyorsunuz ve easında bu kafanda takıntı oldugu için olacam diyosun ama öle bir sey yok halbuki ya bundan kötü olursa ? 25 yaşındayım ve benim hayatımdaki en büyük hatam oldu bu ama ıyi gecseydi böle demezdim heralde ama ama ama ...

yaklaşık 1-2 ay evvelden nefes almanla alakalı problemler varmış gibi sinyaller ver:))estetiği 2. planda en son '' üf el atmışken kemik yapısı değişicekken ameliyata bi estetik cerahıda sokayım'' ayağına yat:))) ya da gerek bile yok ister istemez kemik yapısının değişiceği müdahalelerde estetik cerahı şart oluyo,,,

ben 3 sene önce yaptırdım,ailem bu tarz tercihlerime pek karışan bi aile değil o yüzden o konuda zorlanmadım,gayet başarılı da geçti ameliyatım ama çok pişmanım şu an,herkes eski burnumun daha güzel olduğunu söylüyor , estetikten sonra tanıştığım insanlar (bilhassa sevgili kapsamında yer alanlarşutarafagitti) iltifat ederken gözlerden sonra ilk burnumu hoş buluyolar ama daha önce tanıyanlar eski burnuma kıyasla bunu beğenmediklerini söylüyolar,ameliyat stresini,tamponlar çıkarılırken tansiyonumun düşmesini,ilk 1 hafta ağrısı sızısını,cebimden çıkan parayı da hesaba katınca pişman oluyorum,eğer ciddi anlamda bi bozukluk yoksa ufak tefek komplekslere takmayın kafanızı,ünlülerede bakınca yamuk ağız,eğri burunla binlerce erkeğin hayranı olduğu bir sürü kadın var,mühim olan yüzünüzde sırıtmaması,julia robertsın ağzınının benim yüzüme konduğunu düşünemiyorum mesela:))ama kadının yüzünde ne kadar hoş duruyo,merly steep gibi yüz hatlarının muntazamlıktan gayet uzak olup-ta o asil havası ve kıyafet seçimleriyle en muntazam kadın burnunun bile yüzündeki tüm havayı bozucağı kadınlarda var,,aynaya iyice bakıp bu kadınlardan biri olup olmadığınızı iyice analiz edin bıçak altına yatmadan önce:)))

Sevgili ync,
durumuna çok üzüldüm, inşallah sonunda herşey gönlüne göre olur ve bu yaşadıklarına değer.
Eğer doktoruna güvendiysen, ki güvenmişsindir onu seçtiğine göre, gönlünü ferah tut ve rahat olmaya çalış. Doktorlarımız artık o kadar başarılı ve tecrübeli ki...

evet canım. ucundaki şişliğin belli oluyor. ama güzel olmuş burnun gerçekten. şişlikler indikten sonra harika görüneceğine eminim..

kızlar bu benim 19.günümdeki resmim bugün 21.günüm ucu hala şiş

cnm cok beğendim ben :) cok guzel olmuş gerçekten. ucunda benm de hala şişlik var. 1.5 ay geçti. en geç ucu geçiyormuş. ama kavisini ve seklini fln cok beğendim güle güle kullan cnmcmmm. yüzüne cok güzel oturmuş yerimseniben geçmiş olsun cok. a.s.
sabretme kısmı gerçekten zormuş benm de hala daha gerginlik hissi oluyor burnumda ucunda özellikle. biran önce geçsin hepsi istiorm.

Son düzenleme:
Ben göremedim fotoları Çok geçmiş olsun üyeyim..En kısa zamanda iyileşmen ve dilediğin burna kavuşman dileğimle :)

:1hug::1hug: senin de harika bence daha da guzel olacak zaten hepimiz memnun kalırız iisalla. sabır diorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…