- 19 Temmuz 2018
- 152
- 118
- 53
- Konu Sahibi meltem1993
-
Zargana burunlu olsanız da öyle konuşmamalıydı... Çok ayıp etmiş.Arkadaşlar sevgilim bana, ciddi bir şekilde burnunu aslında ameliyat yaptırsan daha güzel olur, ucu da eğik duruyor, zamanla daha da kötü olur. Hem et de vardır belki burnunda gibi şeyler söyledi. İnsan sevdiğinin kusurlarını bu şekilde söyler mi? Bana ben alınmam böyle şeylerden sen neden alınıyorsun, birbirimize açık olalım ne olacak. Sende söyle kusurlarımı ne var bunda dedi. Gerçekten çok alındım, ayıp değil mi yaptığı?
Şimdi özür diliyor.
Hem beni sevdiğini hissedebiliyorum.
Söylerken de kırılacağımı düşünememiş. Bu zamana kadar çok sevgilisi olan, karı kız peşinde koşan biri değil. Yani belki nasıl davranacağını bilmiyor. Bilemiyorum...
Hayır,et vardır bilmemne diye bahane de buluyo ayıUzun burun, kisa boy, fazla kilolar...vs. bunlar kusur degil, bizi biz yapan farkliliklar. Asil sorun bunlari kusur goren beyinlerde. Sevgilin cok kafasina taktiysa istedigi gibi burnu olan bir kadinla sevgili olsun.
Benim eşimin burnu çok çirkindirArkadaşlar sevgilim bana, ciddi bir şekilde burnunu aslında ameliyat yaptırsan daha güzel olur, ucu da eğik duruyor, zamanla daha da kötü olur. Hem et de vardır belki burnunda gibi şeyler söyledi. İnsan sevdiğinin kusurlarını bu şekilde söyler mi? Bana ben alınmam böyle şeylerden sen neden alınıyorsun, birbirimize açık olalım ne olacak. Sende söyle kusurlarımı ne var bunda dedi. Gerçekten çok alındım, ayıp değil mi yaptığı?
Şimdi özür diliyor.
Hem beni sevdiğini hissedebiliyorum.
Söylerken de kırılacağımı düşünememiş. Bu zamana kadar çok sevgilisi olan, karı kız peşinde koşan biri değil. Yani belki nasıl davranacağını bilmiyor. Bilemiyorum...
Guya sevgilisini dusunuyorHayır,et vardır bilmemne diye bahane de buluyo ayı
Yanlış anlama ben seni düşünüyorum aşkım. Yani et olabilir burnunda o yüzden şey ettiydim. İyyh sırf bu samimiyetsizlik ten ayrılırdım. Ayrıca şahsen ben bademcik ameliyatı bile olamam çok korkarım.Guya sevgilisini dusunuyor
Benim eşimin burnu tamamen eğri büğrü yamuk kemik kalmamış artık ameliyat bile oldu düzelmedi biz tanıştıktan sonra yüzüstü düştü o zaman 2 3 aylık sevgiliydik düzelmedi hala daha yamuk umrumdada değil yamuk olmadığı zamanında gördüm gözüme tuhaf geldi ilk Sonraa alıştım gitti evlendim de 7 senedir makaraya bile vuruyoruz yamuk burunlu diye ama düzelmeyecek biliyorum kırmak istemiyorum rahatsızda olmuyorum oda farkında sadece burnu çok savunmasız sürekli hapşuruyor oda rahatsız yapacak şey yok böyle söylemek ayıp, değil mi ya ben söyleyemezdim nitekim demedim evlendim de
Takıntı mı acaba onda ki kendinden kalmasevgilimin burnu da estetik bu arada :) o yüzden öneriyor. yaptırabilirsin kolay bir şey aslında dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?