Burun ameliyatı ol dedi.

Ben bu lafı yutmam 2 3 ay bekleyip aaaa yüzünün şurasında ne var aaaa bacakların erkeğe göre çok ince Aaaa senin saçların 30 na kalmaz dölülür diye diye onu çökertirdim bak bakalım bidaha kusur buluyomu. Çok sevgilisi olmayan erkekler malesed böyle oluyo ama kötülüğünden dememiştir

Evet kabul ediyor, hata yaptım. Bu düünyada kırmak istediğim en son kişisin dedi.
Söylemiş daha kırılacak ne kaldı ki seni tanımış sevmiş öyleymiş sonra dan olmamış ki ayrıca olsada sen rahatsız olmadıktan sonra çok önemi yok bence kim ne derse desin kendi estetik olmuş güzelmi olmuş yani

Bana da kötü niyetli gelmedi. Burun gerçekten insani çok değiştiriyor. Bence bizi biz yapan bir özellik de değil. Ben de gıdı dan aşırı rahatsız olurum eşimin çıkıyor ve söylüyorum kilo alınca gidin çıkıyor kötü duruyir diye. Ben de mükemmel değilim kilo vermeye çalışıyorum yani insan sevdiğinden beklentisini bence söyleyebilir. Bu sevgisizlik değil.

Evet o da sizin demek istediğinizi söylüyor. Ve kendisi hiç şekilci biri değildir.

Sonuçta sizinle sevgili olurken burnunuz aynıydı değil mi? Çıkma teklif ederken görmemiş mi?

Burun ameliyatı basit bir operasyon değil, hem aylarca toparlanma süreciniz olacak hem de devlet karşılamadığı için binlerce lira cebinizden çıkacak. Gerçekten ihtiyaç için yaptıranlar bile uzun uzun düşünüyor bekliyor.

Vallahi burnunuzla kabul ediyorsa etsin etmiyorsa kendisi bilir.

Valla benim herif de burnunu yaptırmış önceki hali de güzel şimdiki hali de güzel iz de kalmış hiç dikkatimi çekmiyor adamın burnuyla evlenmedim sonuçta. İlerde daha kötü olur yok et var demesi begenmediğini belli etmiş ki edebilirde ama bu şekilde olmaz ilerde hepimiz yaşlanıcaz oramız buramız kırışcak ilerde nine dede olıcaz diye ajda pekkan gibi mi olalım keşke daha farklı ifade etseymiş kendini.

Seni sevseburnunu.daha sevgiliyken dert etmezdi
Gülü seven dikenine katlanır bence ondan hızlıca uzaklaş acaba kendisi bulunmaz hint kumaşımi

İnsan severken karsisindakinin kalbini sever ama gözüne de güzel gelsin ister. Olabilecek birseyken neden olmasın ki? Ben burnundan memnun olmayan bütün insanların estetik yaptırmasından yanayım sebebi de kesinlikle çok farkettiriyor ve insanı mutlu ediyor. Ya hu burnunu yaptıran bütün arkadaşlarım resmen güzellikte fark atti. Bu kadar bariz birşey. Ben destekliyorum :)) ayrıca insanin en yakınında olan kusuru hatayı söyleyecek ki hayatımızda onları duzeltelim ve daha iyi insnalar olalım (maddi ve manevi anlamda)

Aslında o i

Ama ben burnumdan memnunum :) Ve doğal olmasından yanayım. O da öyle söylemişti...

Erkekler maalesef direkt aklına geleni söylüyor. Bizim gibi ince düşünemiyorlar. Geçen gün şort giydim. Lazere gittim önceden senede bir defa da temizlik amaçlı giderim. Bacaklarımın üst tarafında tek tük ayva tüyler kaldı. Onu da lazer görmüyor. Ancak iğneli yaptırabilirim. Geçen gün nişanlımla oturuyorduk. Bana "şortun biraz kısa sanki "dedi. Bacaklarıma dikkatli bakınca bende belki tüyleri görmüştür diye düşünerek Bak hayatım bacaklarımda ayva tüyler var demiş bulundum. "Benimki şaşırmış bir şekilde aşkım bu ne böyle bu tüy değil bildiğin kıl" dedibozuldum ama çok belli etmedim. Gerçekten dediği şekilde olsa ben kıla tüye çok takığımdır. Dediği gibi olsa, ben öyle ne şort giyerim ne etek

gercekten seven insan boyle patavatsiz konusmuyor

bi ara erkek arkadasimla bulusmustum gec kaldigim icin acele ettim ve baya terlemistim sarilmak istedi dedim ter kokuyorum baya sarilmayalim
o da ‘kokmuyosun hem kokuyo bile olsan ben sana ter kokuyosun dememki’ dedi bence olmasi gereken bu her insan ayni degil belki ama ne demek burnunu yaptir ne kadar bayiliyolar karsisindaki kadinlarin orasiyla burasiyla oynamaya oyun hamuru sanki

Kendi de ameliyat olduğu için ilgisini çekiyordur bence o yüzden söylemiştir. Ben de mesela gözlerimi çizdirdim arada eşime de derim acaba senin de mi çizdirsek diye. Sevmediğim veya beğenmediğim için değik eğer memnun değilse cesaretlendirmek için. Siz de memnun olduğunuzu söylersiniz konu kapanır. Sürekli burnuna estetik yaptır demiyorsa tabi.

Erkekler bizim kadar hassas olmuyor bu konularda ne yazık ki. Daha düz bakıyorlar, söylemek istedikleri şeyi pat diye söylüyorlar üzer miyim kırar mıyım diye düşünmeksizin.

Ben de sizin yerinizde olsam evet kırılırdım, ayıp etmiş. Ama kafama takacak kadar da etkilemesine izin vermezdim beni bu durumun. Eğer sevgisinden eminsem, şekilci olmadığını biliyorsam çok da sorun etmezdim. Burnum, kilom, kolum, bacağım diye sevmemeli bir insan beni. Yorumunu söyler o ayrı ama dediğim gibi bu konuda erkeklere kompleks bakmamak lazım

Sevgisinden eminim, hatta sevgimi sorgulama lütfen der.
Kırıldım mı evet, ama gönlümü almak için de dil dökmesi sinir olması beni mutlu da etti.

Sevgisinden eminim, hatta sevgimi sorgulama lütfen der.
Kırıldım mı evet, ama gönlümü almak için de dil dökmesi sinir olması beni mutlu da etti.
Çok da takılmayın o zaman, bu yaptığının sizi üzdüğünü bilsin, farkında olsun ve bundan sonra ona göre davransın. Sorun çıkmayacaktır bu konuda daha

Bende de estetik sayılabilecek operasyonlar var. Mesela diş eğriliği tedavisi ile lazer epilasyon. Bunlar da estetik kaygı ile yapılan işler...

Bana söylense ben de kırılırdim açıkçası. Benim burnum güzeldir ama mesela boyum kısa... ki buna estetik ameliyat da care değil.

Bu şekilde söylense cidden gücüme gider. Ve bana olan sevgisinden endişeye düşerim.

Bilemiyorum. Çok kırıldım sizin adınıza

Versin ameliyat parasını sende ol :)
Kendine bakmıyor kimse
En mükemmeli istiyor işte

Bence sevgiyle ilgisi yok patavatsız oluyor bazı erkekler
Seninki paravatsız değil
Ben konu sahibinin sevgilisini kötü niyetli görmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…