- 15 Mart 2019
- 2.138
- 2.652
- 133
- Konu Sahibi meltem1993
-
Söylemiş daha kırılacak ne kaldı ki seni tanımış sevmiş öyleymiş sonra dan olmamış ki ayrıca olsada sen rahatsız olmadıktan sonra çok önemi yok bence kim ne derse desin kendi estetik olmuş güzelmi olmuş yaniEvet kabul ediyor, hata yaptım. Bu düünyada kırmak istediğim en son kişisin dedi.
Bana da kötü niyetli gelmedi. Burun gerçekten insani çok değiştiriyor. Bence bizi biz yapan bir özellik de değil. Ben de gıdı dan aşırı rahatsız olurum eşimin çıkıyor ve söylüyorum kilo alınca gidin çıkıyor kötü duruyir diye. Ben de mükemmel değilim kilo vermeye çalışıyorum yani insan sevdiğinden beklentisini bence söyleyebilir. Bu sevgisizlik değil.
İnsan severken karsisindakinin kalbini sever ama gözüne de güzel gelsin ister. Olabilecek birseyken neden olmasın ki? Ben burnundan memnun olmayan bütün insanların estetik yaptırmasından yanayım sebebi de kesinlikle çok farkettiriyor ve insanı mutlu ediyor. Ya hu burnunu yaptıran bütün arkadaşlarım resmen güzellikte fark atti. Bu kadar bariz birşey. Ben destekliyorum :)) ayrıca insanin en yakınında olan kusuru hatayı söyleyecek ki hayatımızda onları duzeltelim ve daha iyi insnalar olalım (maddi ve manevi anlamda)
Erkekler maalesef direkt aklına geleni söylüyor. Bizim gibi ince düşünemiyorlar. Geçen gün şort giydim. Lazere gittim önceden senede bir defa da temizlik amaçlı giderim. Bacaklarımın üst tarafında tek tük ayva tüyler kaldı. Onu da lazer görmüyor. Ancak iğneli yaptırabilirim. Geçen gün nişanlımla oturuyorduk. Bana "şortun biraz kısa sanki "dedi. Bacaklarıma dikkatli bakınca bende belki tüyleri görmüştür diye düşünerek Bak hayatım bacaklarımda ayva tüyler var demiş bulundumArkadaşlar sevgilim bana, ciddi bir şekilde burnunu aslında ameliyat yaptırsan daha güzel olur, ucu da eğik duruyor, zamanla daha da kötü olur. Hem et de vardır belki burnunda gibi şeyler söyledi. İnsan sevdiğinin kusurlarını bu şekilde söyler mi? Bana ben alınmam böyle şeylerden sen neden alınıyorsun, birbirimize açık olalım ne olacak. Sende söyle kusurlarımı ne var bunda dedi. Gerçekten çok alındım, ayıp değil mi yaptığı?
Şimdi özür diliyor.
Hem beni sevdiğini hissedebiliyorum.
Söylerken de kırılacağımı düşünememiş. Bu zamana kadar çok sevgilisi olan, karı kız peşinde koşan biri değil. Yani belki nasıl davranacağını bilmiyor. Bilemiyorum...
Erkekler bizim kadar hassas olmuyor bu konularda ne yazık ki. Daha düz bakıyorlar, söylemek istedikleri şeyi pat diye söylüyorlar üzer miyim kırar mıyım diye düşünmeksizin.
Ben de sizin yerinizde olsam evet kırılırdım, ayıp etmiş. Ama kafama takacak kadar da etkilemesine izin vermezdim beni bu durumun. Eğer sevgisinden eminsem, şekilci olmadığını biliyorsam çok da sorun etmezdim. Burnum, kilom, kolum, bacağım diye sevmemeli bir insan beni. Yorumunu söyler o ayrı ama dediğim gibi bu konuda erkeklere kompleks bakmamak lazım
Çok da takılmayın o zaman, bu yaptığının sizi üzdüğünü bilsin, farkında olsun ve bundan sonra ona göre davransın. Sorun çıkmayacaktır bu konuda dahaSevgisinden eminim, hatta sevgimi sorgulama lütfen der.
Kırıldım mı evet, ama gönlümü almak için de dil dökmesi sinir olması beni mutlu da etti.
Bence sevgiyle ilgisi yok patavatsız oluyor bazı erkeklergercekten seven insan boyle patavatsiz konusmuyor
bi ara erkek arkadasimla bulusmustum gec kaldigim icin acele ettim ve baya terlemistim sarilmak istedi dedim ter kokuyorum baya sarilmayalim
o da ‘kokmuyosun hem kokuyo bile olsan ben sana ter kokuyosun dememki’ dedi bence olmasi gereken bu her insan ayni degil belki ama ne demek burnunu yaptir ne kadar bayiliyolar karsisindaki kadinlarin orasiyla burasiyla oynamaya oyun hamuru sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?