Burun ameliyatı ol dedi.

Ahaha balım benim ki de dalga geçer burnumla hatta ona diyorum evlenirsek ilk işim estetik yaptırmak olacak senden alcam parasını. Bende estetik fikrine soğuk bakan biri değilim. Mesela ramazanda çok zayıflamıştı adama iskelet diyordum alındığı belliydi ama o da bana burnuna bak diyor şimdi ben o zayıf diye onu bırakacak mıyım hayır tabiki ya da benim burnumda kemer var diye o beni bırakır mı tabiki hayır üstelik büyük kemerli bir burnumda yok ama adam söylüyor işte. ilişkide olur öyle şeyler çok takma hatta dürüstlük iyidir ne istediğini bilen adam istediğini söyleyen adam daha iyidir. Eğer siz böyle mutluysanız ben böyleyim begenmiyorsan git dersin şaka ile karışık ha yok sizde düşünüyorsanız birlikte para koyup yapılır çokta zor bisey değil.

sanırım sevgilinizin altın orana sahip bir yüzü var bunu diyenden biblo gibi yüz göz burun beklerim siz rahatsız olmadıktan sonra ona mı düşmüş yaptırıver demek sanki çok kolay bir operasyon siz haklısınız

Sosyal medyada tabi ki nerdeyse ameliyatsız burun kalmadi. Haliyle özenmiş olabilir öküz. Sahsen böyle bir insanla beraber olmayı tercih etmem. Kimse ona bir yerime estetik yaptırsam mi diye sormadi

Belki burun takıntısı vardır. Benim eşimde var. İnsanlarda öncelikle buruna bakıyo. Burnun güzel olmasaydı söylerdim sana diyo. Değişik işte

Bence sevgiyle ilgisi yok patavatsız oluyor bazı erkekler
Seninki paravatsız değil
Ben konu sahibinin sevgilisini kötü niyetli görmedim
oyle ama burnunu yaptir demek baska bi boyut sonra yaglarini aldir botoks yap bilmemne de diyecek yani seven insanin gozune gelmiyorki bunlar sen o kadini tanidiginda sevgili oldugunda da burnu boyleydi ne degisti

sevgilimin burnu da estetik bu arada :) o yüzden öneriyor. yaptırabilirsin kolay bir şey aslında dedi
şimdi "göz var izan var" diye bi laf varya.. burada yorum yapan bir çok arkadaşın abarttığını düşünüyorum, hele ki bu yorumunuzu okuduktan sonra.. Yani benim eşimin de burnu estetikliydi biz birlikte olmadan önce yaptırmış.. Benim de burnum hem yamuktu (göz var izan var), hem de nefes problemim vardı.. Arada estetik konusu açılınca çok korktuğumu söylerdim ama memnuniyetsizliğimi de söylerdim.. O da görünüm olarak harika bi burnum olmasa da bana yakıştığını söylerdi, abarttığım kadar kötü olmadığını söylerdi (ama dürüsttü yani güzel burnun var demezdi) yine de sağlığım için yaptırmam gerektiğini ikimiz de biliyorduk ve beni cesaretlendirdi,kendi doktoruna götürdü ve burnumu yaptırdım. Çok da memnunum. Bunda alınacak bişey de yok bence.. Hele ki kaba bi şekilde söylenmiyorsa ayrılacak bişey hiç yok

Beni de kemerli burnum var. Ben de arada yaptırsam mı derim eşime bö yle güzelmişim. Hani iç güzellik diyenlerden ben de seviyorum burnumu öyle öyle güzel hissediyorum, özgüvenli oluyorum.

Benim eşim de izin vermiyor izin verse yaptırcam da.. Sevgilin nezaket bilmez biriymiş

Evet insan sevditinde de kusur bulabilir gözümüz kör değil ama insan sevdigini kusurlariyla da sever. Ama böyle pat diye söylenmez. Görgüsüz.

Ben bi nezaketsizlik goremedim hakaret etmemiş neticede. Fikrini kendine saklasa daha iyiymis. Bence yaptirma bana kus geldi birbirinin ayni tipler gormekten. Cirkin bi burunla da güzel olabilir bi insan, veya guzel bi burunla güzel olunmayabilir. Belli bi giderin varsa hic riske atma. Cogu kötü oluyor çünkü.

Bugün senin burnunu beğenmeyen yarın hamilelik kilolarını vs beğenmez. Bu kiloları ver yağ var sana yakışmıyor der bacım...

Evet yaşamayan anlamaz sizi çok acıtır. Ama cidden bilmediğinden yapıyor. Zamanla öğretirsiniz siz ona. İlk başlarda bir kaç kırıklığınız olacak tabi. Yazanlarda olmuş karşı atağa geç sende birkaç kez yarala. Saçları çok önemli mesela o zaman empati yapmayı öğrenir.

Bi bayana en son söylenecek söz

Esim de 2 defa burun estetigi oldu. Benim de burnumda oynayip bak sana da soyle boyle burun yaptirabiliriz gibi seyler soyluyordu. Bende ciddi ciddi dinleyip hic de alinmiyordum. Bana cok anormal gelmedi acikcasi.

Kısacası sana değiş demiş. Bu ister saç rengini değiştirme olsun ister estetik olsun. Belki düşünemedi ama evet ayıp etmiş

Sevgilin terazi burcu mu??
Valla benimki dişlerden giriyor nerelerden çıkıyor ama ben kendimi olduğum haliyle çok beğeniyorum. Bence çok güzel bir kadınım. O yüzden hiç oralı olmuyorum, gözlerimi deviriyorum,susuyor :) o da zaten beğenmediğini belirtmek için değil yapı olarak her an eleştiride bulunmaya hazır, mükemmeliyetçi bir insan olduğu için, kendince iyiliğimi düşündüğü için ve onun yaşadığı yerde nezaketen yalan söylemek diye bir şeyin varlığından haberdar olmadıkları için söylüyor.
Eskiden uyuz olurdum, hatta araya ayrılıklar falan da girdi ama şimdi onu çok iyi taniyorum. Aslında iyilim için söyledigini biliyorum.
Misal ben gözümü kısıp gelen otobüsü okumaya çalışırken, ya da yaz sicaginda gözlük takarken 'lens alsana madem gözün bozuk' diyor ama kendinin de lensi var. Bunun daha pratik olacağını düşündüğü için söylüyor. Ya da ben ağız dolusu gülerken 'neden tel taktirmiyorsun?' diyor ama aslında kendi dişine de tel taktirmis. Ergenliği telli geçmiş,hala diş arkası teli takıyor. Yani kendince iyiliğimi istiyor. Ya da kaliteli kozmetik ürünleri kullanmam konusunda dırdır ediyor (benim cildim pamuk gibidir,ergenken bile sivilcem olmazdı), çünkü kendi cildi çok problemli ve her gün ayin yapar gibi onbeş dakika cilt bakımı yapıyor:) aslinda benim cildim de bozulmasın diye , onemsediginden kendince bir öneride bulunuyor. Güneş kremi de aynı şekilde. Ben sadece koyulasmak için krem sürerim. O ise aşırı sarışın. Güneş kremi sürmediği zaman domates kirmizisi gezmek zorunda. Ve güneşsiz yerde yaşadığı için alışkın değil,cildi hemen kabarır falan. O yüzden krem dirdiri yapar ama aslında benim iyiliğim için.
Bunu fark ettiğiğimden beri ben uyuz olmayı bıraktım.
Anladım ki aslında beğenmediğinden değil yararlı olacağından konuşuyor (ha, sussa daha mutlu olurum ama , napacan)
Senin adam da böyle mi acaba? Yani seni beğenmediğinden mi söylemiş yoksa senin için daha sağlıklı olur diye bir öneride mi bulunmuş??
Öneride bulunmak için söylediyse 'ben böyle iyiyim' de, geç.

Bununla evlensen, hamile kalip kilo alsan falan neler der bu sana. Kilolari bir an önce ver ver diye basinin etini yer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…