- Konu Sahibi meltem1993
-
Ahaha balım benim ki de dalga geçer burnumla hatta ona diyorum evlenirsek ilk işim estetik yaptırmak olacak senden alcam parasını. Bende estetik fikrine soğuk bakan biri değilim. Mesela ramazanda çok zayıflamıştı adama iskelet diyordum alındığı belliydi ama o da bana burnuna bak diyor şimdi ben o zayıf diye onu bırakacak mıyım hayır tabiki ya da benim burnumda kemer var diye o beni bırakır mı tabiki hayır üstelik büyük kemerli bir burnumda yok ama adam söylüyor işte. ilişkide olur öyle şeyler çok takma hatta dürüstlük iyidir ne istediğini bilen adam istediğini söyleyen adam daha iyidir. Eğer siz böyle mutluysanız ben böyleyim begenmiyorsan git dersin şaka ile karışık ha yok sizde düşünüyorsanız birlikte para koyup yapılır çokta zor bisey değil.Arkadaşlar sevgilim bana, ciddi bir şekilde burnunu aslında ameliyat yaptırsan daha güzel olur, ucu da eğik duruyor, zamanla daha da kötü olur. Hem et de vardır belki burnunda gibi şeyler söyledi. İnsan sevdiğinin kusurlarını bu şekilde söyler mi? Bana ben alınmam böyle şeylerden sen neden alınıyorsun, birbirimize açık olalım ne olacak. Sende söyle kusurlarımı ne var bunda dedi. Gerçekten çok alındım, ayıp değil mi yaptığı?
Şimdi özür diliyor.
Hem beni sevdiğini hissedebiliyorum.
Söylerken de kırılacağımı düşünememiş. Bu zamana kadar çok sevgilisi olan, karı kız peşinde koşan biri değil. Yani belki nasıl davranacağını bilmiyor. Bilemiyorum...
Belki burun takıntısı vardır. Benim eşimde var. İnsanlarda öncelikle buruna bakıyo. Burnun güzel olmasaydı söylerdim sana diyo. Değişik işteArkadaşlar sevgilim bana, ciddi bir şekilde burnunu aslında ameliyat yaptırsan daha güzel olur, ucu da eğik duruyor, zamanla daha da kötü olur. Hem et de vardır belki burnunda gibi şeyler söyledi. İnsan sevdiğinin kusurlarını bu şekilde söyler mi? Bana ben alınmam böyle şeylerden sen neden alınıyorsun, birbirimize açık olalım ne olacak. Sende söyle kusurlarımı ne var bunda dedi. Gerçekten çok alındım, ayıp değil mi yaptığı?
Şimdi özür diliyor.
Söylerken de kırılacağımı düşünememiş. Bu zamana kadar çok sevgilisi olan, karı kız peşinde koşan biri değil. Yani belki nasıl davranacağını bilmiyor. Bilemiyorum...
oyle ama burnunu yaptir demek baska bi boyut sonra yaglarini aldir botoks yap bilmemne de diyecek yani seven insanin gozune gelmiyorki bunlar sen o kadini tanidiginda sevgili oldugunda da burnu boyleydi ne degistiBence sevgiyle ilgisi yok patavatsız oluyor bazı erkekler
Seninki paravatsız değil
Ben konu sahibinin sevgilisini kötü niyetli görmedim
şimdi "göz var izan var" diye bi laf varya.. burada yorum yapan bir çok arkadaşın abarttığını düşünüyorum, hele ki bu yorumunuzu okuduktan sonra.. Yani benim eşimin de burnu estetikliydi biz birlikte olmadan önce yaptırmış.. Benim de burnum hem yamuktu (göz var izan var), hem de nefes problemim vardı.. Arada estetik konusu açılınca çok korktuğumu söylerdim ama memnuniyetsizliğimi de söylerdim.. O da görünüm olarak harika bi burnum olmasa da bana yakıştığını söylerdi, abarttığım kadar kötü olmadığını söylerdi (ama dürüsttü yani güzel burnun var demezdi) yine de sağlığım için yaptırmam gerektiğini ikimiz de biliyorduk ve beni cesaretlendirdi,kendi doktoruna götürdü ve burnumu yaptırdım. Çok da memnunum. Bunda alınacak bişey de yok bence.. Hele ki kaba bi şekilde söylenmiyorsa ayrılacak bişey hiç yoksevgilimin burnu da estetik bu arada :) o yüzden öneriyor. yaptırabilirsin kolay bir şey aslında dedi
Beni de kemerli burnum var. Ben de arada yaptırsam mı derim eşimeBenim de burnum kemerli, önden de yamuk görünüyor :) 12 senedir beraberiz eşimle hiç estetik ol demedi dese çok kızarım sonuçta tanıştığımızda da böyleydi beni böyle sevdi. ben ona şuranı yaptır buranı yaptır demiyorum. Hepimizin kusuru var. Ben rahatsız oluyorum bazen yaptırsam mı acaba diyorum ama cesaret edemiyorum. Ben böyle de güzelim diye avutuyorum kendimi
Arkadaşlar sevgilim bana, ciddi bir şekilde burnunu aslında ameliyat yaptırsan daha güzel olur, ucu da eğik duruyor, zamanla daha da kötü olur. Hem et de vardır belki burnunda gibi şeyler söyledi. İnsan sevdiğinin kusurlarını bu şekilde söyler mi? Bana ben alınmam böyle şeylerden sen neden alınıyorsun, birbirimize açık olalım ne olacak. Sende söyle kusurlarımı ne var bunda dedi. Gerçekten çok alındım, ayıp değil mi yaptığı?
Şimdi özür diliyor.
Valla ben aşığım :)Sen de beyin ameliyatı ol deşeydin kendisi brad pitt mi ?
Bi bayana en son söylenecek sözArkadaşlar sevgilim bana, ciddi bir şekilde burnunu aslında ameliyat yaptırsan daha güzel olur, ucu da eğik duruyor, zamanla daha da kötü olur. Hem et de vardır belki burnunda gibi şeyler söyledi. İnsan sevdiğinin kusurlarını bu şekilde söyler mi? Bana ben alınmam böyle şeylerden sen neden alınıyorsun, birbirimize açık olalım ne olacak. Sende söyle kusurlarımı ne var bunda dedi. Gerçekten çok alındım, ayıp değil mi yaptığı?
Şimdi özür diliyor.
Sevgilin terazi burcu mu??Arkadaşlar sevgilim bana, ciddi bir şekilde burnunu aslında ameliyat yaptırsan daha güzel olur, ucu da eğik duruyor, zamanla daha da kötü olur. Hem et de vardır belki burnunda gibi şeyler söyledi. İnsan sevdiğinin kusurlarını bu şekilde söyler mi? Bana ben alınmam böyle şeylerden sen neden alınıyorsun, birbirimize açık olalım ne olacak. Sende söyle kusurlarımı ne var bunda dedi. Gerçekten çok alındım, ayıp değil mi yaptığı?
Şimdi özür diliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?