Burun ameliyatı ol dedi.

Bununla evlensen, hamile kalip kilo alsan falan neler der bu sana. Kilolari bir an önce ver ver diye basinin etini yer.
Zaten zayıf biri değilim :) hatta kilolu olman daha çok hoşuma gidiyor diyor acaba beni üzmemek için mi :)

Sevgilin terazi burcu mu??
Valla benimki dişlerden giriyor nerelerden çıkıyor ama ben kendimi olduğum haliyle çok beğeniyorum. Bence çok güzel bir kadınım. O yüzden hiç oralı olmuyorum, gözlerimi deviriyorum,susuyor :) o da zaten beğenmediğini belirtmek için değil yapı olarak her an eleştiride bulunmaya hazır, mükemmeliyetçi bir insan olduğu için, kendince iyiliğimi düşündüğü için ve onun yaşadığı yerde nezaketen yalan söylemek diye bir şeyin varlığından haberdar olmadıkları için söylüyor.
Eskiden uyuz olurdum, hatta araya ayrılıklar falan da girdi ama şimdi onu çok iyi taniyorum. Aslında iyilim için söyledigini biliyorum.
Misal ben gözümü kısıp gelen otobüsü okumaya çalışırken, ya da yaz sicaginda gözlük takarken 'lens alsana madem gözün bozuk' diyor ama kendinin de lensi var. Bunun daha pratik olacağını düşündüğü için söylüyor. Ya da ben ağız dolusu gülerken 'neden tel taktirmiyorsun?' diyor ama aslında kendi dişine de tel taktirmis. Ergenliği telli geçmiş,hala diş arkası teli takıyor. Yani kendince iyiliğimi istiyor. Ya da kaliteli kozmetik ürünleri kullanmam konusunda dırdır ediyor (benim cildim pamuk gibidir,ergenken bile sivilcem olmazdı), çünkü kendi cildi çok problemli ve her gün ayin yapar gibi onbeş dakika cilt bakımı yapıyor:) aslinda benim cildim de bozulmasın diye , onemsediginden kendince bir öneride bulunuyor. Güneş kremi de aynı şekilde. Ben sadece koyulasmak için krem sürerim. O ise aşırı sarışın. Güneş kremi sürmediği zaman domates kirmizisi gezmek zorunda. Ve güneşsiz yerde yaşadığı için alışkın değil,cildi hemen kabarır falan. O yüzden krem dirdiri yapar ama aslında benim iyiliğim için.
Bunu fark ettiğiğimden beri ben uyuz olmayı bıraktım.
Anladım ki aslında beğenmediğinden değil yararlı olacağından konuşuyor (ha, sussa daha mutlu olurum ama , napacan😂)
Senin adam da böyle mi acaba? Yani seni beğenmediğinden mi söylemiş yoksa senin için daha sağlıklı olur diye bir öneride mi bulunmuş??
Öneride bulunmak için söylediyse 'ben böyle iyiyim' de, geç.
Burcu boğa.
Benim alınacağımı düşünememiş. Kendi olduğu için normal bir şey gibi geliyormuş.

Zaten zayıf biri değilim :) hatta kilolu olman daha çok hoşuma gidiyor diyor acaba beni üzmemek için mi :)
Bu seferde zayiflasan laf eder mi acaba. Hahah ben çozemedim erkek arkadasini. Sen kendini nasil begeniyorsan öyle devam et aldirma soylediklerine, çok sinirini bozarsa işte kapi dersin :D

Bu seferde zayiflasan laf eder mi acaba. Hahah ben çozemedim erkek arkadasini. Sen kendini nasil begeniyorsan öyle devam et aldirma soylediklerine, çok sinirini bozarsa işte kapi dersin :KK70:
Evet valla ya :) ama en önemli şey niyet.
Özür diledi hata olduğunu kabullendi.

Burcu boğa.
Benim alınacağımı düşünememiş. Kendi olduğu için normal bir şey gibi geliyormuş.
Boğa terazinin uyuşuk halidir zaten ya, ikisi de venüse bağlı. Venüs de güzellik, estetik algıyı yöneten gezegen diye bilinir.
Bence kötü niyetten dememiş.
Özrünü de dilemis, uzatmaya gerek yok bence ya.
Sen kendini olduğun halde seviyorsan 'yoo karakteristik bence, değişsin istemem burnum' de , geç.
Çok alınganlık bana özgüven düşüklüğü gibi geliyor acikcasi

Boğa terazinin uyuşuk halidir zaten ya, ikisi de venüse bağlı. Venüs de güzellik, estetik algıyı yöneten gezegen diye bilinir.
Bence kötü niyetten dememiş.
Özrünü de dilemis, uzatmaya gerek yok bence ya.
Sen kendini olduğun halde seviyorsan 'yoo karakteristik bence, değişsin istemem burnum' de , geç.
Çok alınganlık bana özgüven düşüklüğü gibi geliyor acikcasi
Benim burcum Aslan :) nasıl olur anlaşır mıyız He :)

Ben derim eşime ya burnumu mu yaptırsam dudağımı mı yaptırsam biraz da gögüs derim 😁
O da sen ne ugrssıp duruyorsun kendinle diye kzıar bana 😁
Bu açıdan bakacağım için konunuza direk sevgili olacak şahsa yardırmak isterdim ama neyse tutiyiiimmmm dilimi 😁

Ben derim eşime ya burnumu mu yaptırsam dudağımı mı yaptırsam biraz da gögüs derim 😁
O da sen ne ugrssıp duruyorsun kendinle diye kzıar bana 😁
Bu açıdan bakacağım için konunuza direk sevgili olacak şahsa yardırmak isterdim ama neyse tutiyiiimmmm dilimi 😁
Hahaha içinizden geleni söyleyin :) haketti

Sende beyin ameliyatı ol deseydin..
Konuyu okumadım başlığı gördüm ..Sinir oldum

Sizin burnunuzdan ona ne? Ayrıca bu kadar gözüne batıyorsa ve ameliyat ol diyorsa ben burda sevgi göremiyorum. Cok patavatsiz birisi. Zaten bundan sonra yanında diken üstünde durursunuz

Sevgilin seni sevmiyor, birini sevmeyi seviyor sadece..Sen de bu yüzden sana gösterdiği ilgiyi aşk sanıyorsun ve kafan karışıyor.

Arkadaş da yazmış ilk mesajda..Kaşımız,gözümüz,burnunuz, boyumuz posumuzdaki farklılıklar bizi biz yapan özellikler..Öbür türlü hepimiz aynı tornodan çıkmış gibi görünürdük zaten.

Ayrıl ve seni gerçekten seven senin de sevdiğin biriyle birlikte ol..Sana aşk diye sunulan oyunlara kanma.

Hiç kimse manken veya ünlüler gibi değil ne vücudumuz öyle ne yüzümüz. Erkek arkadaşınız beğendiği biriyle ilişkiye başlasaymis. Ha diyince ameliyat olunmuyor onun da bir sürü riskleri var.
Mesela öyle düşününce benim de burun estetiği olmam gerek göğüs estetiği de. Birbirimize bu gözle baksak kusurlarımız bitmez.

kendj burnunda da estetik varsa burun takintili olmasi muhtemel. acikcasi ben beni begenmedigini yanina yakistiramadigini filan dusunurdum ayni sey basima gelse.

Benim burnumda kemer var Ben cok yaptirmak istiyorum esim izin vermiyo tam tersi.ben böyle burun severim diyo insan sevdiğini guzel görür bence.ama belki dusunememistir yasi kucuk falansa. Cokta uzatmayın bu kez sizin takıntılı vr ozguvensz oldugunuzu düşünür brn burnuma bayılıyorum diyin bitsin gitsin

Arkadaşlar sevgilim bana, ciddi bir şekilde burnunu aslında ameliyat yaptırsan daha güzel olur, ucu da eğik duruyor, zamanla daha da kötü olur. Hem et de vardır belki burnunda gibi şeyler söyledi. İnsan sevdiğinin kusurlarını bu şekilde söyler mi? Bana ben alınmam böyle şeylerden sen neden alınıyorsun, birbirimize açık olalım ne olacak. Sende söyle kusurlarımı ne var bunda dedi. Gerçekten çok alındım, ayıp değil mi yaptığı?
Şimdi özür diliyor.
Hem beni sevdiğini hissedebiliyorum.
Söylerken de kırılacağımı düşünememiş. Bu zamana kadar çok sevgilisi olan, karı kız peşinde koşan biri değil. Yani belki nasıl davranacağını bilmiyor. Bilemiyorum...
Benim görüştüğm biri vardı. Kendisi kekemeydi. Ve kekemeligin de tedavisi var o yüzden bende nazikçe teklif etmistm. Ama onu kötü düşündüğüm.icin degil belki skzknde sevgiliniz daha güzel olablrsnz diye demiştir blmyrm üzülmeyin ya :/

Sevmeyince ve hatta fiziksel olarak beğenmeyince böyle oluyor...Bence bundan sana yar olmaz uzak dur

Back
X