Burun ameliyatı ol dedi.

şimdi "göz var izan var" diye bi laf varya.. burada yorum yapan bir çok arkadaşın abarttığını düşünüyorum, hele ki bu yorumunuzu okuduktan sonra.. Yani benim eşimin de burnu estetikliydi biz birlikte olmadan önce yaptırmış.. Benim de burnum hem yamuktu (göz var izan var), hem de nefes problemim vardı.. Arada estetik konusu açılınca çok korktuğumu söylerdim ama memnuniyetsizliğimi de söylerdim.. O da görünüm olarak harika bi burnum olmasa da bana yakıştığını söylerdi, abarttığım kadar kötü olmadığını söylerdi (ama dürüsttü yani güzel burnun var demezdi) yine de sağlığım için yaptırmam gerektiğini ikimiz de biliyorduk ve beni cesaretlendirdi,kendi doktoruna götürdü ve burnumu yaptırdım. Çok da memnunum. Bunda alınacak bişey de yok bence.. Hele ki kaba bi şekilde söylenmiyorsa ayrılacak bişey hiç yok :KK66:
Yazdıklarınıza katılmakta beraber hamilelik takvimi takıldı gözüme. Bi konunuz vardı yanlış hatırlamıyorsam anne olamamakla ilgili. Çok sevindim tebrik ederim. Sağlıkla kucağınıza alın

ne var bunda insan sevdiğine de fikrini söyleyemeyecekse..
her şeye böyle alınırsanız ilişkinize duvarlar örersiniz, hoş görmeyi, birbirinizle dalga geçmeyi, samimi olmayı deneyin

Arkadaşlar sevgilim bana, ciddi bir şekilde burnunu aslında ameliyat yaptırsan daha güzel olur, ucu da eğik duruyor, zamanla daha da kötü olur. Hem et de vardır belki burnunda gibi şeyler söyledi. İnsan sevdiğinin kusurlarını bu şekilde söyler mi? Bana ben alınmam böyle şeylerden sen neden alınıyorsun, birbirimize açık olalım ne olacak. Sende söyle kusurlarımı ne var bunda dedi. Gerçekten çok alındım, ayıp değil mi yaptığı?
Şimdi özür diliyor.
Hem beni sevdiğini hissedebiliyorum.
Söylerken de kırılacağımı düşünememiş. Bu zamana kadar çok sevgilisi olan, karı kız peşinde koşan biri değil. Yani belki nasıl davranacağını bilmiyor. Bilemiyorum...
Bence kusur bulman gereken yerini biliyorsun :KK53:
Gelişine vur gitsin acıma:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Arkadaşlar sevgilim bana, ciddi bir şekilde burnunu aslında ameliyat yaptırsan daha güzel olur, ucu da eğik duruyor, zamanla daha da kötü olur. Hem et de vardır belki burnunda gibi şeyler söyledi. İnsan sevdiğinin kusurlarını bu şekilde söyler mi? Bana ben alınmam böyle şeylerden sen neden alınıyorsun, birbirimize açık olalım ne olacak. Sende söyle kusurlarımı ne var bunda dedi. Gerçekten çok alındım, ayıp değil mi yaptığı?
Şimdi özür diliyor.
Söylerken de kırılacağımı düşünememiş. Bu zamana kadar çok sevgilisi olan, karı kız peşinde koşan biri değil. Yani belki nasıl davranacağını bilmiyor. Bilemiyorum...
Su zamana kadar sevgilisi olmadıysa boşboğaz olduğundandır

Sevgilin terazi burcu mu??
Valla benimki dişlerden giriyor nerelerden çıkıyor ama ben kendimi olduğum haliyle çok beğeniyorum. Bence çok güzel bir kadınım. O yüzden hiç oralı olmuyorum, gözlerimi deviriyorum,susuyor :) o da zaten beğenmediğini belirtmek için değil yapı olarak her an eleştiride bulunmaya hazır, mükemmeliyetçi bir insan olduğu için, kendince iyiliğimi düşündüğü için ve onun yaşadığı yerde nezaketen yalan söylemek diye bir şeyin varlığından haberdar olmadıkları için söylüyor.
Eskiden uyuz olurdum, hatta araya ayrılıklar falan da girdi ama şimdi onu çok iyi taniyorum. Aslında iyilim için söyledigini biliyorum.
Misal ben gözümü kısıp gelen otobüsü okumaya çalışırken, ya da yaz sicaginda gözlük takarken 'lens alsana madem gözün bozuk' diyor ama kendinin de lensi var. Bunun daha pratik olacağını düşündüğü için söylüyor. Ya da ben ağız dolusu gülerken 'neden tel taktirmiyorsun?' diyor ama aslında kendi dişine de tel taktirmis. Ergenliği telli geçmiş,hala diş arkası teli takıyor. Yani kendince iyiliğimi istiyor. Ya da kaliteli kozmetik ürünleri kullanmam konusunda dırdır ediyor (benim cildim pamuk gibidir,ergenken bile sivilcem olmazdı), çünkü kendi cildi çok problemli ve her gün ayin yapar gibi onbeş dakika cilt bakımı yapıyor:) aslinda benim cildim de bozulmasın diye , onemsediginden kendince bir öneride bulunuyor. Güneş kremi de aynı şekilde. Ben sadece koyulasmak için krem sürerim. O ise aşırı sarışın. Güneş kremi sürmediği zaman domates kirmizisi gezmek zorunda. Ve güneşsiz yerde yaşadığı için alışkın değil,cildi hemen kabarır falan. O yüzden krem dirdiri yapar ama aslında benim iyiliğim için.
Bunu fark ettiğiğimden beri ben uyuz olmayı bıraktım.
Anladım ki aslında beğenmediğinden değil yararlı olacağından konuşuyor (ha, sussa daha mutlu olurum ama , napacan😂)
Senin adam da böyle mi acaba? Yani seni beğenmediğinden mi söylemiş yoksa senin için daha sağlıklı olur diye bir öneride mi bulunmuş??
Öneride bulunmak için söylediyse 'ben böyle iyiyim' de, geç.

ahanda ben ve kocam :KK70:
bir ara sakal yapti arkadas, sakal bakim cantasi tasir olduk yanimizda,
bana da surekli onu yao bunu yap diye durtukler, hic orali olmam,
bazen gunume denk geliyor, bakim yapasim geliyor, sagolsun yardim ediyor her konuda benden daha iyi anliyor bu islerden :nazar:

sanirim bu tarz bir konuda da bu tarz bir yorum yapabilirdi.
Huyunu bildigim icin aynen cok uzerine dusunmezdim ben de.

İki defa burun ameliyatı oldum ve gerçekten güzelleştim ,asıl olma sebebim horlamamdı ama birden artık bütün fotoğraflarda kendimi beğenmeye başladım. Evet zorlu bi süreç ama hem horlama açısından hem güzellik açısından değdi.

Şeklini beğenmiyorsanız kendiniz için yaptırın ama bu karar tamamen size ait,vıttırı zıttırı sizi manipüle etmesine izin vermeyin.

Sizi gerçekten sevseydi burnunuz ona fındık burun gibi görünürdü

Şimdi özür diliyor.
Ben olsam ayrılırdım cunku evlensenız vs sen kilo aldıgında yok şöylesin yok böylesin gibi yorumlarda bulunan tip belli

Ayıp tabi. Bir de söylerken kırılacagini düşünemedim mi diyor? Teşekkür mü edecektin ki ya da aaa evet çok iyi düşünmüşsun canım ben hemen gidip bir koşu ameliyat olup geleyim falan mı diyecektin?

Biri vardı benimle flört etmeye çalışan, içimden burnunu yaptirsa taş gibi çocuk olurmuş aslında diye geçirmiştim ama öyle çok anlık bi şeydi aslında sorun burun değildi yani taş gibi olsa da olmazdı onunla. Şimdi ben bu çocuğa bunu söylediğimi asla düşünemiyorum kaldı ki dış kapının dış mandalı biri, seninse sevgilin söylüyor bunu. Kızıp kizmayacagini da gayet biliyordu seni zarfladi belki tamam dersin diye hiç safa yatmasın. Beğenmiyorsa buyursun paşam yol orada benim bile sinirim bozuldu Allah sana kolaylık versin

Ben olsam ayrılırdım cunku evlensenız vs sen kilo aldıgında yok şöylesin yok böylesin gibi yorumlarda bulunan tip belli
Aynen öyle ben de ayrılırdım sanırım. Bir de ben alınmam sen neden alınıyorsun birbirimize açık olalım demiş haspam. Konu sahibi kusura bakmasın ama hiç sevmediğim insan tipi bu, enerji emici. Siz ona gidin deyin bakalım penisin biraz daha büyük olsa daha güzel olurmus aslında diye bakalım alınıyor mu alınmıyor mu

Yazdıklarınıza katılmakta beraber hamilelik takvimi takıldı gözüme. Bi konunuz vardı yanlış hatırlamıyorsam anne olamamakla ilgili. Çok sevindim tebrik ederim. Sağlıkla kucağınıza alın
Yaa evt nasıl hatırladınızz çok eskiydi konum :KK57::KK57: en kısa zamanda konuyu güncelleyeceğim, bebeğimiz bize sürpriz yaptı :KK36: :KK36: resmen bi mucize oldu umutlarımı kaybedeli çook olmuştu.. Herşey gerçekten nasip kısmet, biz ne düşünsek ne yapsak ne yapmasak da herşey olacağına varıyormuş.. Bu kadar kaderci konuştuğuma inanamıyorum ama hayat işte :oops::oops: Çok teşekkürler bu arada amin :dua::dua:

İnsanlar sevgilileriyle açık olmalı da bu açık olmak değil.Sizi bu şekilde görüp beğenen adam bugün burun der,yarın dudak,ertesi yıl saç rengini değiştir der,bu uzar gider.Çünkü sınırı yok bu şekilde biteceğinin.Siz onun için bir şeyler yaptıkça da kendinize daha az saygı duyacaksınız.
Bence yapılacak şey belli.Sevgilim bir kere bile olsun bana böyle bir şey söyleyemez,birbirimizle her konuda dalga geçeriz ama ''bence burun estetiği yaptır'' gibi bir şeyi ağzından çıkamaz,onun haddi değil çünkü ve farkında.Estetiği insan kendisi istemeli,aynaya baktığında ''ben bunu değiştirmek istiyorum'' demeli,yoksa ''ne oldu bana ya'' diye krizlere bile girebilirsiniz,o çok bilmiş sevgiliniz de bir halt edemez o duruma.
Ayrılın gitsin.Değmez vakit kaybettiğinize böyle biriyle.

Ben de boğa burcuyum. Güzelliğe, dış görünüme aşırı düşkün oluyoruz. Kendimizle de uğraşmayı seviyoruz biraz. Daha iyisi olacaksa ve insanlar kendini iyi hissedecekse estetik yaptırmalı. Ama sevgilinizin söyleyiş tarzı ve üslubu hoş değil. Kendi totosu biraz kalkmış da olabilir.

Sevgilinizi kendi dış görünüşünden vurursanız çökertirsiniz. Bir de dış görünüşünüzle ilgili ne söylerse söylesin, umurunuzda değil gibi davranıp özgüveniniz tavanda gözükürseniz gene çöker amacına ulaşamaz. Erkekler saçlarına çok önem verir. Saçlarından ve sakllarından vurun.

bu bence sadece burun meselesi de değil.

sizi olduğunuz gibi seven bir insan değil. muhtemelen etrafında burnu güzel sevgilisi, eşi olan tipler var. onlardan utanıyor.

buna tamam deseniz göğüslerim küçük mü? Evlenince beğenecek mi hayal kırıklığına mı uğrayacak endişeniz başlayacak.. (burada öyle bir konu vardı. nişanlısı hayal kırıklığına uğramış göğüslerine elleyince.)

Az bir kilo almak, az bir deforme olmak sizi korkutacak, mutsuz olacaksınız. hep onun gözünden kendinizi eleştireceksiniz. psikolojiniz bozulacak. Beğenmezse.. karşınızda bir kadın otursa eşiniz ona bakınca burnunun güzel olduğunu mu düşünüyor? Benim burnumla mı kıyaslıyor diyeceksiniz.. dipsiz kuyu. böyle böyle başlıyor bu işler.

bu bence sadece burun meselesi de değil.

sizi olduğunuz gibi seven bir insan değil. muhtemelen etrafında burnu güzel sevgilisi, eşi olan tipler var. onlardan utanıyor.

buna tamam deseniz göğüslerim küçük mü? Evlenince beğenecek mi hayal kırıklığına mı uğrayacak endişeniz başlayacak.. (burada öyle bir konu vardı. nişanlısı hayal kırıklığına uğramış göğüslerine elleyince.)

Az bir kilo almak, az bir deforme olmak sizi korkutacak, mutsuz olacaksınız. hep onun gözünden kendinizi eleştireceksiniz. psikolojiniz bozulacak. Beğenmezse.. karşınızda bir kadın otursa eşiniz ona bakınca burnunun güzel olduğunu mu düşünüyor? Benim burnumla mı kıyaslıyor diyeceksiniz.. dipsiz kuyu. böyle böyle başlıyor bu işler.
Yok canım o kadar da değil...
Kendime güveniyorum, o beğenmezse de beğenmesin. Zorla tutmuyorum, hemen gidebilir yalvaracak halim yok.

Değiştirmeye çalışmak sevgi olmuyor her anlamda bunu yapmamalı ciddi olarak uyar ve böyle beklentilerin varsa yolun açık olsun de niyeti kötü değilse toparlar kendini yok görselciyse zaten kurtulmuş olursun

Benim görüştüğm biri vardı. Kendisi kekemeydi. Ve kekemeligin de tedavisi var o yüzden bende nazikçe teklif etmistm. Ama onu kötü düşündüğüm.icin degil belki skzknde sevgiliniz daha güzel olablrsnz diye demiştir blmyrm üzülmeyin ya :/
Başına gelmeyen bilmez kekemeleğin çaresi yok!!! Çok biliyorsunuz!! Geçici hepsi lütfen emin olmadan konuşmayın

Burnunuzu yaptirip terk edin 🤣 saka saka insan sevince cidden hic kusur gormuyor. Biraz ukalaca geldi bana sevgilinizin soyledigi.

Back
X