Burun Ameliyatı Oldum !

11.gün dısarı cıkıp gezmiştim ama çok yormadım kendimi eve erken gitmeye çalıştım.şuan 16.günüm oldu fakat hala daha yorgun hissediyorum.görsellik olarak 8-9.gün sonra makyajla gayet iyiydim.ama bedenen sorarsan hala daha bitkin hissediyorum bu arada ağır işte çalışıyorum.
Burnum çok hassas.soğukta üşüyor.sızlıyor.burnu temizlemesi falan filan.şişliğin inmesini beklemek vs.
Hepsi ayrı dert vallahi
Sabırla bekliyorum bakalım
Herkes süreci farklı yaşıyor belki sen 5.gün işe bile dönersin bazıları 3.günden calısmaya baslıyor...
Benim süreç zorlu geçti.burnumun yanlarındada dikişler var ve onlarında geçmesini bekleyeceğim malesef sabırla...
Anladım canım Allah yardımcın olsun inşallah tez zamanda iyilesirsin bakalım benim nasıl olucak :(

Evettttt bugün 8.günüm saat 5 bucuk gibi alçım çıktı.Dikişlerimin bir kısmı alındı.Diğer kısmı Pazartesi yine aynı saatlerde alınacak.
Kendi görüşlerim
küçük şirin burnum olmuş fakat önü çok çok çok çok şişik.adeta top gibi.doktor 1-2 aya şeklini göstermeye başlayacağını söyledi.kalın deriliyim.ameliyatım zor geçti.burnumn yanlarından yukarı doğruda dikişler mevcut.
Memnun muyum ?
Şuanda evet memnunum.Fotoğrafları atacağım zaten.Çok ucuz bir fiyata ameliyat oldugum için korkuyordum fakat iyikide yapmışım cesaret edip.Çokta para dökmeye gerek yok doktora güvenin yeter.
Memnun olmadığım nokta?
Burnumun ucunun dehşet şiş olması.Fakat sabırla beklemem gerekiyor.Bekleyip göreceğiz hep beraber.Buradan her ay güncelleme yapmaya devam edeceğim herkese fikir olsun diye :)

Eki Görüntüle 2104738 Eki Görüntüle 2104739 Eki Görüntüle 2104740 ALÇIM ÇIKARKEN VE BANTLI HALİM.

Eki Görüntüle 2104741 Eki Görüntüle 2104743 Eki Görüntüle 2104744 AMELİYAT ÖNCESİ.

Merhaba bende çarşamba ameliyat oldum bu perşembe dikişlerim ve alçım alınacak tamponlarım 3. Gün çıkartıldı ama dikiş aldırmaktan korkuyorum senin nasıl geçti merak ediyorum tecrübeni ☺️

Merhaba bende çarşamba ameliyat oldum bu perşembe dikişlerim ve alçım alınacak tamponlarım 3. Gün çıkartıldı ama dikiş aldırmaktan korkuyorum senin nasıl geçti merak ediyorum tecrübeni ☺️

iç dikişleri alırken acıdı ama uyusturucu sprey sıkıyor acıyor ama anlık acı alındıktan sonra geçiyor düşünme çok dert etmeyeye çalış anı yaşa rahat bırak kendini

Merhaba,çok geçmiş olsun.Burnunuzdaki şişlikler inince harika bir burnunuz olacak.İnşallah bir an önce atlatırsınız bu süreci :KK39:Benim de bugün 6.günüm.Gerçekten ameliyat sonrası süreç çok daha zormuş gizlikiz22 gizlikiz22

Merhaba,çok geçmiş olsun.Burnunuzdaki şişlikler inince harika bir burnunuz olacak.İnşallah bir an önce atlatırsınız bu süreci :KK39:Benim de bugün 6.günüm.Gerçekten ameliyat sonrası süreç çok daha zormuş gizlikiz22 gizlikiz22

bademcik ameliyatı oldum yaklaşık 4 gündür de onun acısını yaşıyorum.çekecek çilem varmış.25.günüm ama bu kadar tahlihsizlik olur ... geçmiş olsun sanada canım umarmı kolayca atltırsın

öncelikle geçmiş olsun bademcik ameliyatın için de. Gökalp beyin hastalarını takip ediyorum :D bende ameliyat oldum burun ucundaki sislik aynı senin gibiydi 21. gunden sonra kanatlarım indi ve burun ucum sis kaldı cok kotu bir goruntum oldu bu beni cok yıprattı ama sabrediyorum cok yavas iniyor. 1. ayımı bugun doldurdum birkac gun içinde kontrole gidicem. Gokalp bey kontrol ederken sırt cok iyi olmus dedi. Gercekten sırt cok iyi oldu ama burun ucum cok oransızı odemli ve deliklerim eşit değil. Sende daraltma olmadı galiba ? Seninde benim basıma gelenler oldu mu ?

öncelikle geçmiş olsun bademcik ameliyatın için de. Gökalp beyin hastalarını takip ediyorum :KK70: bende ameliyat oldum burun ucundaki sislik aynı senin gibiydi 21. gunden sonra kanatlarım indi ve burun ucum sis kaldı cok kotu bir goruntum oldu bu beni cok yıprattı ama sabrediyorum cok yavas iniyor. 1. ayımı bugun doldurdum birkac gun içinde kontrole gidicem. Gokalp bey kontrol ederken sırt cok iyi olmus dedi. Gercekten sırt cok iyi oldu ama burun ucum cok oransızı odemli ve deliklerim eşit değil. Sende daraltma olmadı galiba ? Seninde benim basıma gelenler oldu mu ?

ay inanmıyorum bademcik ameliyatı oldum yazmısım.bademcik iltihabı oldum.doktor ameliyat gerekli dedi aklım oraya gitmiş.kullandığım antibiyotik antidepresan etkisinde.unutkanlık ve mahosluk yapıyor.gerçekten böyle bişi nasıl yazdım bilmiyorum :D

bana da sırt cok iyi olmus dedi.herkesin sırtını sağlam yapıyor galiba doktor :D burun uucum cok şiş.benim yanlardan yukarı doğruda kesi yapıldı baya ugrasıldı.daraltma oldu.ucu cok geniş etli yayvandı.
bende 9 martta gidicem kontrole 45 günlük kontrol olacak.aramızda 1 hafta falan vr ortalama galiba.
geçmiş olsun canım irtibatta kalalım süreçlerden birbirimiz haberdar edelim

Benimde burnum etli . Çarşamba günü gidicem bende kontrole . 1 Mart ayında kadar mutlaka gel dedi bende o güne aldım .burun deliklerimin çok asimetrik olmadı beni huzursuz ediyor ama ödem var onun için asimetrik diye düşünüyorum . Eski halime göre burun çok iyi ama öndeki ödem inmezse fotolarda hiç iyi cikmiyorjm

Benimde burnum etli . Çarşamba günü gidicem bende kontrole . 1 Mart ayında kadar mutlaka gel dedi bende o güne aldım .burun deliklerimin çok asimetrik olmadı beni huzursuz ediyor ama ödem var onun için asimetrik diye düşünüyorum . Eski halime göre burun çok iyi ama öndeki ödem inmezse fotolarda hiç iyi cikmiyorjm

bende fotoğraflarda çok çirkin çıkıyorum burnum hala kalkık geliyor bana.benim burun deliklerim güzel.fakat burnumun yanlarından yukarı doğruda dikişler olduğu için sanki burun bana ait değilmiş gibi hissediyorum.biri de sanki burnun sonradan eklenmiş sana gibi dedi.gerçekten önden öyle duruyor.kalkıklığından kaynaklı da böyle oluyor.

bu şekilde bir tuhaf kalkık duruyor.yeni halim bu 20 günlük bir foto.
WhatsApp Image 2018-02-12 at 15.59.04.webp

bu da eski halim.

IMG_3755.webp

Burnun kötü durmuyor ama sis hala belli bende eve gidince foto eklerim .

iltihaplı oldugum için sürekli burnumu temizliyorum her dakka bası malesef.bi tıkanıyo bi akıyo sırıl sırıl.şişlik arttı sanki bu birkaç gün.burna dokununca şişlikte oluyor of of.
bekliyorum canım foto

bende fotoğraflarda çok çirkin çıkıyorum burnum hala kalkık geliyor bana.benim burun deliklerim güzel.fakat burnumun yanlarından yukarı doğruda dikişler olduğu için sanki burun bana ait değilmiş gibi hissediyorum.biri de sanki burnun sonradan eklenmiş sana gibi dedi.gerçekten önden öyle duruyor.kalkıklığından kaynaklı da böyle oluyor.

bu şekilde bir tuhaf kalkık duruyor.yeni halim bu 20 günlük bir foto.
Eki Görüntüle 2113089

bu da eski halim.

Eki Görüntüle 2113092
Gayet yakışmış canım sadece kalkıklık ve şişlik var zaten 6 ayda tam oyuruyormuş benimki de şu an seninki gibi bana ait değilmiş gibi duruyor ama oturacak yerine

Benimde bu gün 14. Günüm. Şişlik bi artıyor bi iniyor. Ameliyat ve sonrası sürecin çok güzel geçti hiç ağrım sızım olmadı, 2. Gün yüzüm gözüm aşırı şişti ve morardı 3. Gün tamponlar çıktı. Doktordan eve gelene kadar yüzümün şişliği ve morluk geçmeye başladı 4. Gün hiç morluk yoktu. 5. Gün öyle güzel nefes almaya başladım ki artık güne çok dinç uyanıyorum. Harika başlıyorum. İyiki olmuşum korkulacak bişey yok. Tek sıkıntım masaj olayı ve ödemli burnum. Masaj yaparken ağrım oluyor. Ama yaptıktan sonra aşırı rahatlıyorum. Burnum şuan 3 boğum şeklinde. Burun ucum burun sırtı ve kaş arası olmak üzere şiş.. inş. Çabuk iner ödem. Ödem için önereceğiniz bişeyler yok mu

Benimde bu gün 14. Günüm. Şişlik bi artıyor bi iniyor. Ameliyat ve sonrası sürecin çok güzel geçti hiç ağrım sızım olmadı, 2. Gün yüzüm gözüm aşırı şişti ve morardı 3. Gün tamponlar çıktı. Doktordan eve gelene kadar yüzümün şişliği ve morluk geçmeye başladı 4. Gün hiç morluk yoktu. 5. Gün öyle güzel nefes almaya başladım ki artık güne çok dinç uyanıyorum. Harika başlıyorum. İyiki olmuşum korkulacak bişey yok. Tek sıkıntım masaj olayı ve ödemli burnum. Masaj yaparken ağrım oluyor. Ama yaptıktan sonra aşırı rahatlıyorum. Burnum şuan 3 boğum şeklinde. Burun ucum burun sırtı ve kaş arası olmak üzere şiş.. inş. Çabuk iner ödem. Ödem için önereceğiniz bişeyler yok mu
Ödeme en iyi gelen maydanoz suyu
Canım maydanoz suyu çok etkili nete bak zaten ilk olarak o çıkıyor ben içtim günde iki kere çok şükür ödem kalmadı çok az var suan

Back
X