Herkesin doktoru farkli yontemi var sanirim. Benim doktorum hic bahsetmedi. Sadece yikamami istedi 1 ay. Bir de masah yapmaya basladim artik. Masaj aklima geldikce yapiyorum. Yikamayi aksatiyorum. Bugun hic yapmadim mesela. Cok kafaya takmadan odaklanmadan burna ilerlemek lazim aslinda. Hep bir sorun bulunud yoksa.Burun sümkürme işini nasıl yapıyorsunuz? Bana dün doktorum yapmak zorundasın yoksa temizlenmez burnun dedi ama ben korkuyorum yapmaya hafif hafif yapıyorum ama tedirginim hep o yüzden tam olmuyo
Bende olmuyor. Cilt yapisiyla ilgilidir belki.Benim bazen cok geriliyor burnumun üstü sizdede oluyor mu ?
Temizleme jeli falan kullansan iyi gelir aslında ben cilt sabunu kullanıyorum sadece azaldı valla ama resmen deri değiştirdi burunKızlar bu siyah noktalar gittikçe artıyo nasıl kaç ay sonra temizleyebilicez kötü duruyor Ya
Gerilme kuruluktan olabilir amaBenim bazen cok geriliyor burnumun üstü sizdede oluyor mu ?
Kullanıyorum temizleme süngeri ile de yıkıyorum aslında ama gitmiyoTemizleme jeli falan kullansan iyi gelir aslında ben cilt sabunu kullanıyorum sadece azaldı valla ama resmen deri değiştirdi burun
Zamanla geçer bence çünkü benimde 20 gün sonra ancak deri yenilendiKullanıyorum temizleme süngeri ile de yıkıyorum aslında ama gitmiyo
Merhaba canım evet hepimiz oldukkızlar merhaba siz estetik mi oldunuz acaba ?
Kemiğe işlem yapılacaksa illa ki yaşarsın canımya bende normal burun eti kemik eğriliği ve sinüzit için olucam estetik olmucam sizin yaşadıklarınızı yaşarmıyım ?
Benimde kemik egriligi vardı onu düzelttirdim hem de estetik oldum,bence az çok yaşarsın belki bizimki kadar ağır olmaz tabi o sizin bunyenize bagli birazdaya bende normal burun eti kemik eğriliği ve sinüzit için olucam estetik olmucam sizin yaşadıklarınızı yaşarmıyım ?
Benimde kemik egriligi vardı onu düzelttirdim hem de estetik oldum,bence az çok yaşarsın belki bizimki kadar ağır olmaz tabi o sizin bunyenize bagli birazda
Canımm hiç korkma bir şekilde gelip geçiyor ki herkes aynı şiddette yaşamıyor bu durumları , belki seninki hafif geçicek hiç bilemeyiz ki. Ama hep şunu düşün sonrası çok güzel olcak diye kendini motive et. Estetik açısından demiyorum nefes kalitesi olarak okadar rahatlıyor ki insan. Evet baslarda o da zordu burun tıkanıp duruyordu ama zamanla geçiyor eskisinden de iyi oluyor. Doktoruna güveniyorsan hemen ol kurtul derim geçmiş olsun :)çok korkuyorum ya ben canım acayip tatlıama olmam da lazım gece ağzı açık uyuyorum nefes alamadığımdan ve de sabah yorgun kalkıyorum hep
İniyor canım bende 36. Gundeyim 20 günle fark varKızlar benim 20 gün falan oldu başlara göre indi ama hala kalkık geliyor ucu. 20. günden sonra inmeye devam eder mi kalkıklık.
Tamam canım teşekkürlerİniyor canım bende 36. Gundeyim 20 günle fark var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?