Burun ameliyatı sonrası burun temizliği

Burun sümkürme işini nasıl yapıyorsunuz? Bana dün doktorum yapmak zorundasın yoksa temizlenmez burnun dedi ama ben korkuyorum yapmaya hafif hafif yapıyorum ama tedirginim hep o yüzden tam olmuyo
Herkesin doktoru farkli yontemi var sanirim. Benim doktorum hic bahsetmedi. Sadece yikamami istedi 1 ay. Bir de masah yapmaya basladim artik. Masaj aklima geldikce yapiyorum. Yikamayi aksatiyorum. Bugun hic yapmadim mesela. Cok kafaya takmadan odaklanmadan burna ilerlemek lazim aslinda. Hep bir sorun bulunud yoksa.

Kızlar bu siyah noktalar gittikçe artıyo nasıl kaç ay sonra temizleyebilicez kötü duruyor Ya

Doktorum bioderma ya da la roche posay nin temizleme jelini tavsiye etmişti arkadaşlar hergün düzenli yıkamak lazım sanırım ama ben de başlamadım daha

ya bende normal burun eti kemik eğriliği ve sinüzit için olucam estetik olmucam sizin yaşadıklarınızı yaşarmıyım ?

ya bende normal burun eti kemik eğriliği ve sinüzit için olucam estetik olmucam sizin yaşadıklarınızı yaşarmıyım ?
Benimde kemik egriligi vardı onu düzelttirdim hem de estetik oldum,bence az çok yaşarsın belki bizimki kadar ağır olmaz tabi o sizin bunyenize bagli birazda

Benimde kemik egriligi vardı onu düzelttirdim hem de estetik oldum,bence az çok yaşarsın belki bizimki kadar ağır olmaz tabi o sizin bunyenize bagli birazda

çok korkuyorum ya ben canım acayip tatlı ama olmam da lazım gece ağzı açık uyuyorum nefes alamadığımdan ve de sabah yorgun kalkıyorum hep

çok korkuyorum ya ben canım acayip tatlı ama olmam da lazım gece ağzı açık uyuyorum nefes alamadığımdan ve de sabah yorgun kalkıyorum hep
Canımm hiç korkma bir şekilde gelip geçiyor ki herkes aynı şiddette yaşamıyor bu durumları , belki seninki hafif geçicek hiç bilemeyiz ki. Ama hep şunu düşün sonrası çok güzel olcak diye kendini motive et. Estetik açısından demiyorum nefes kalitesi olarak okadar rahatlıyor ki insan. Evet baslarda o da zordu burun tıkanıp duruyordu ama zamanla geçiyor eskisinden de iyi oluyor. Doktoruna güveniyorsan hemen ol kurtul derim geçmiş olsun :)

Kızlar benim 20 gün falan oldu başlara göre indi ama hala kalkık geliyor ucu. 20. günden sonra inmeye devam eder mi kalkıklık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…