Burun ameliyatı sonrası burun temizliği

Arkadaslar birsey sormak istiyorum burun derinizin üstünde belli belirsiz cizgi var mı yeni fark ettim ben de

Çizgilenme bende de var. Oluşan bu çizgilenmelerimiz deri tamamen oturduğu zaman düzelir diye düşünüyorum.

Çizgilenme bende de var. Oluşan bu çizgilenmelerimiz deri tamamen oturduğu zaman düzelir diye düşünüyorum.
Aynen canım aralıklı var birlaç gün öncefark ettim biraz üzüldüm ama kesilip biçilince de normaldir dedim düzelir sanırım üç ay olsa bir an önce

Kızlar nasılsınız ?
Bişeyi merak ettim,
Hani sıkılırızda elimizi sag yanaga yada sol yanaga koyarız ya öyle yapmanın buruna bi zararı olurmu sizce :)

Kızlar nasılsınız ?
Bişeyi merak ettim,
Hani sıkılırızda elimizi sag yanaga yada sol yanaga koyarız ya öyle yapmanın buruna bi zararı olurmu sizce :)
Pek iyi değilim sen nasılsın canım ama zararı olmaz bence uyurken bile ben bazen yan yatıyorum düz yatmak çok zor oluyo çünkü birde benim ödemler sanki arttı nefes almamı zorluyo özellikle sol taraf daha çok şişti gülle gibi normal midir ?

Kaçıncı gündesin sen peki şişlikler bazen artıp azalıo çünkü ama burnun üstünü temiz tut dün doktorum tam temizlemediğim için biraz fırçaladı şişlikler azalmaz dedi deri nefes almalıymış temizleyip bol krem sür dedi yani

Ben 15. Günümdeyim ve her sabah gece temizliyorum sizin ki kaçıncı günü

Valla benimde bi taraf şiş bi taraf indi

Aynen benim de bi taraf iyi bi taraf içi şiş ve tuhaf tuhaf şeyler oluyo şiş olan tarafta. Sanki sıkıştırıyolar gibi değişik bişey. Artık iyice darlandim yumruk atasım geliyo burnuma

Kaşıntı kıpırdanmalar fazlaca olmaya başladı zaten aynen zor dayanmak ama mecbur hâlâ yapsam da sümkürmekten korkuyorum nasıl bir euh halidir ki :)

Kaşıntı kıpırdanmalar fazlaca olmaya başladı zaten aynen zor dayanmak ama mecbur hâlâ yapsam da sümkürmekten korkuyorum nasıl bir euh halidir ki :)

Ya kaşıntı,kıpırdanma,sızlama,sanki içinde biseyler oluyo gibi bi his. Düşünmemeye çalışsam da beni rahatsız eden biseyler var işte. Burnum rahat değil yani.. ne zaman geçer bu onu çok merak ediyorum. Doktora söylediğimde pimpirikli muamelesi yapıyo artık ona da soramiyorum bişey. Kaldım öyle burnumla ortada. Dediğim gibi birgün iyice sinir olup burnuma bi tane geciricem diye korkuyorum.

Ypk yok hiç öyle düşünme pinpiriklilik bende de var her seyi takıyordum baslarda hala da acaba söyle mi böyle mi diyorum ama doktor dün üç ay gecsin bak daha da değişecek dedi inş bakalım gercekten zor birsey sonuçta kesildi biçildi kolay mı rahat nefes alamıyor musun

Gidiyo geliyo nefes, her dakika rahat nefes alamıyorum: (

Ben 16. gunundeyim. Temizligi hep aksatiyorum. Bugun hic yapmadim. Ama sorun yasamiyorum. Sislik kismen var fakat rahatsiz edici degil. Nefes almamda da sorun yok. Temizlik artik yapmasam olur heralde diyerek kendimce bisiler dusunur buluyorum. Cok sukur ya. Sorunsuz geciyor. Memnunum da bu halinden.

Kızlar burun üstünüzde siyah nokta oluştu mu çünkü bir hafta kapalı kaldı iyice yağlandı bende oluşmaya başladı bastıramıyoruz iyice yıkayamıyoruz da
Bende de var ya. Siyah nokta ve yaglanma. Simdilik evde oldugum icin ellesmiyorum ama ise baslamadan once bir piling dusunmuyor degilim. Bakalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…