Zaten çok güzelsiniz burnunuz da o güzelliğinize katılmış çok hoşDr. Talha Tanyeli Devlet Hastanesi'nde oldum kendisi KBB uzmanı
Çok teşekkür ederim güzel düşüncelerin için:) hepimiz çok güzel ve özeliz :)Zaten çok güzelsiniz burnunuz da o güzelliğinize katılmış çok hoş
Benim ki de çok şiş hele de burun ucu fenaKızlar burun içindeki şişlikleriniz ne durumda ?
Benim içi hala çok şiş
Kızlar burun içindeki şişlikleriniz ne durumda ?
Benim içi hala çok şiş
Evettt benimde cok şiş hissediyorumKızlar burun içindeki şişlikleriniz ne durumda ?
Benim içi hala çok şiş
Benimde oluşmaya başladı hatta sivilce bile çıktı ustundeKızlar burun üstünüzde siyah nokta oluştu mu çünkü bir hafta kapalı kaldı iyice yağlandı bende oluşmaya başladı bastıramıyoruz iyice yıkayamıyoruz da
Aynen Ya galiba uzun süre kapalı kaldı ve iyice yağlandıBenimde oluşmaya başladı hatta sivilce bile çıktı ustundetemizleme jeli ile yıkıyorum fakat fayda etmiyoo
Bende yavaş yavaş yapıyorum ama tamamen temiz olmuyo korkuyorum dediğin gibiBurun sümkürme işini nasıl yapıyorsunuz? Bana dün doktorum yapmak zorundasın yoksa temizlenmez burnun dedi ama ben korkuyorum yapmaya hafif hafif yapıyorum ama tedirginim hep o yüzden tam olmuyo
Ben baştan beri sümkürüyorum bu kadarda ufak tefek seylerle birşey olmaz diye düsünüyorum yada düsünmeye calısıyorum :)Burun sümkürme işini nasıl yapıyorsunuz? Bana dün doktorum yapmak zorundasın yoksa temizlenmez burnun dedi ama ben korkuyorum yapmaya hafif hafif yapıyorum ama tedirginim hep o yüzden tam olmuyo
Yüzünüzü nasıl yıkıyorsunuz peki ?
Ben baştan beri sümkürüyorum bu kadarda ufak tefek seylerle birşey olmaz diye düsünüyorum yada düsünmeye calısıyorum :)
Yapmaya calısıyorum ama tabi eskisi gibi olmuyor,Eskisi gibi kuvvetli yapabiliyor musun sümkürme hareketini? Ben yaparken resmen sümkürmeyi beceremiyor gibiyim korkudan:)
Ama doktor bana çok şiddetli sümkürme demişti o yüzden korkuyorum yüzümü de süngerle temizleme jeli sıkıp yavaş yavaş yıkıyorum en sona burnuma çok hafif değdirip duruluyorumYapmaya calısıyorum ama tabi eskisi gibi olmuyor,
Bende korkuyorum biraz ama sorun olsa doktor söylerdi.
Çizgi Yok da nasıl ama anlamadım benimki siyah nokta yüzünden pütür pütür olduArkadaslar birsey sormak istiyorum burun derinizin üstünde belli belirsiz cizgi var mı yeni fark ettim ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?