Burun ameliyatı sonrası burun temizliği

Kızlar burun içindeki şişlikleriniz ne durumda ?
Benim içi hala çok şiş

Kızlar burun üstünüzde siyah nokta oluştu mu çünkü bir hafta kapalı kaldı iyice yağlandı bende oluşmaya başladı bastıramıyoruz iyice yıkayamıyoruz da

Kızlar burun üstünüzde siyah nokta oluştu mu çünkü bir hafta kapalı kaldı iyice yağlandı bende oluşmaya başladı bastıramıyoruz iyice yıkayamıyoruz da
Benimde oluşmaya başladı hatta sivilce bile çıktı ustunde temizleme jeli ile yıkıyorum fakat fayda etmiyoo

Burun sümkürme işini nasıl yapıyorsunuz? Bana dün doktorum yapmak zorundasın yoksa temizlenmez burnun dedi ama ben korkuyorum yapmaya hafif hafif yapıyorum ama tedirginim hep o yüzden tam olmuyo

Buarada benim siyah noktalar da almış başını gitmiş durumda bi de pütür pütür. Bi siyah nokta bantı yapıştırsam öyle bi çıkmaya hazırlar kii

Burun sümkürme işini nasıl yapıyorsunuz? Bana dün doktorum yapmak zorundasın yoksa temizlenmez burnun dedi ama ben korkuyorum yapmaya hafif hafif yapıyorum ama tedirginim hep o yüzden tam olmuyo
Bende yavaş yavaş yapıyorum ama tamamen temiz olmuyo korkuyorum dediğin gibi

Ben baştan beri sümkürüyorum bu kadarda ufak tefek seylerle birşey olmaz diye düsünüyorum yada düsünmeye calısıyorum :)

Yüzünüzü nasıl yıkıyorsunuz peki ?

Temizleme jelini avcuma sıkıp köpürtüyorum önce alnıma sonra yanaklarima sürüyorum en son aşağıdan yukarı hafifçe masaj yapar gibi burnuma sürüyorum. En son yine nazik hareketlerle duruluyorum. Ama duşta daha kolay oluyor bunu yapmak, dustan akan suyla yüzdeki köpükleri temizlemek daha kolay oluyor.

Ben baştan beri sümkürüyorum bu kadarda ufak tefek seylerle birşey olmaz diye düsünüyorum yada düsünmeye calısıyorum :)

Eskisi gibi kuvvetli yapabiliyor musun sümkürme hareketini? Ben yaparken resmen sümkürmeyi beceremiyor gibiyim korkudan:)

Yapmaya calısıyorum ama tabi eskisi gibi olmuyor,
Bende korkuyorum biraz ama sorun olsa doktor söylerdi.
Ama doktor bana çok şiddetli sümkürme demişti o yüzden korkuyorum yüzümü de süngerle temizleme jeli sıkıp yavaş yavaş yıkıyorum en sona burnuma çok hafif değdirip duruluyorum

Arkadaslar birsey sormak istiyorum burun derinizin üstünde belli belirsiz cizgi var mı yeni fark ettim ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…