Çok teşekkür ederim, alçının içindeyken baya şiş duruyordu ama çıkınca şaşırdım küçücük olmuş :)Şiş olmasına rağmen gayet güzel duruyor :)
Çok teşekkür ederim,alışmaya çalısıyorum ona :) görsel de ekledim asağıya,yüzümun hepsini cekemedim,hala çok şişim çünku :)
Cok tesekkur ederim:) hayır,doktor bahsetmedi bile banttan,sadece odemli oldugunu ve fizyolojik damla kullanacağımı söyledi,spreyle vermedi ben daha farklı bekliyordum açıkçasıHayırlı olsun canım burnun harikaBant yapmadılar mı alçı çıkınca ?
Teşekkür ederimm:) hepimiz güzel gunlerde güle güle kullanalım burunlarımızı:)Burnun çok güzel görünüyor maşallahh..Güle güle kullan mı denir ne denir bilemedim :)
Cok tesekkur ederim:) hayır,doktor bahsetmedi bile banttan,sadece odemli oldugunu ve fizyolojik damla kullanacağımı söyledi,spreyle vermedi ben daha farklı bekliyordum açıkçası[/QUOTE
Sevindim ya bir hafta daha bantla durmak zorunda kalmayacaksınCok tesekkur ederim:) hayır,doktor bahsetmedi bile banttan,sadece odemli oldugunu ve fizyolojik damla kullanacağımı söyledi,spreyle vermedi ben daha farklı bekliyordum açıkçasıBenim de dün çıktı da bantla da bir hafta daha duracakmışım
Dikiş türü ne acaba,eriyense dökülmez orda kalır. Eriyen değilse doktorun alması lazım diye biliyorum ben yanlış hatırlamıyorsamArkadaşlar ben birşey daha sorucam. Bu iç ve dış dikişler ne zamana dökülüyor bilen var mı ?
Eriyen dikiş canım ne kadar zaman da erir ki dikişlere bişey olacak diye hiç rahat temizleyemiyorum daDikiş türü ne acaba,eriyense dökülmez orda kalır. Eriyen değilse doktorun alması lazım diye biliyorum ben yanlış hatırlamıyorsam
Bir iki hafta içinde bence erir :) net olarak bilmiyorum ama canim .Bende de dikişler var,onların kopması için baya bı çekilmesi lazım bu yüzden hiç korkma rahatça temizle :)Eri
Eriyen dikiş canım ne kadar zaman da erir ki dikişlere bişey olacak diye hiç rahat temizleyemiyorum da
Tamam madem canım çok sağol :)Bir iki hafta içinde bence erir :) net olarak bilmiyorum ama canim .Bende de dikişler var,onların kopması için baya bı çekilmesi lazım bu yüzden hiç korkma rahatça temizle :)
Rica ederim:)Tamam madem canım çok sağol :)
Burnun ince derilimiydi ?Çok teşekkür ederim,alışmaya çalısıyorum ona :) görsel de ekledim asağıya,yüzümun hepsini cekemedim,hala çok şişim çünku :)
TBurnun ince derilimiydi ?
Cok güzel, benim burun bayagı şiş
Benimde boyu küçüldüTesekkur ederim :) Hayır aksine biraz kalın deriliydi burnum. Benimki de şuan çok şiş aslında ama boyu küçüldüğü için bence belli olmuyor hatta okadar şiş ki dokunmaya gelmiyor sızlıyor. Ama emin ol birkaç hafta sonra hepimizin şişleri incek ve çok güzel olcak burunlarımız. Hatta birkaç gün sonra da,ne kadar hızlı iniyor diye konuşcaz:))
Şimdi sana hemen sisligini gösteren görsel atiyorum:))) benim kaviste sorun yok uç kisimlar cok ödemli. Bu arada suratım hala tam iylesmedu bu yüzden yine kırptım resmi:)Benimde boyu küçüldü
ama yinede şiş
Benimde o mesafe çok uzun ve hiç hareket ettiremiyorum,üst dudağım işlevsiz suan :) zamanla duzelcek heralde:)Benim de boyu küçüldü burnumun ama şuan patatese benziyo :)) Atelde ve ödemli olmasına rağmen burnum güzel olmuşa benziyo ama dudak üstüm çok gergin ve burun dudak mesafesi uzun duruyo. Bu
da biraz canımı sıkıyo..
Benimde o mesafe çok uzun ve hiç hareket ettiremiyorum,üst dudağım işlevsiz suan :) zamanla duzelcek heralde:)
Allah bize sabır versin valla, sağlam psikoloji istiyo bu ameliyat:))))Evet tam işlevsiz,domdurmuşlar gibi ifadesiz bir şekilde duruyo zavallıcık. :) Ahh şu zamanın nasıl önemli birsey olduğunu bu ameliyatta anladım. Zamanla geçecek elbet de sabırsız ve obsesif bir insanı kolayca bunalıma sokar bu ameliyat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?