Burun ameliyatı sonrası burun temizliği

Hayırlı olsun canım burnun harika Bant yapmadılar mı alçı çıkınca ?
Cok tesekkur ederim:) hayır,doktor bahsetmedi bile banttan,sadece odemli oldugunu ve fizyolojik damla kullanacağımı söyledi,spreyle vermedi ben daha farklı bekliyordum açıkçası

Olsun canım bantla durması daha iyi bence,şişmesini engelliyor diye duymuştum:) hem bant çıkınca eminim seninkide çok güzel durcak :)

Arkadaşlar ben birşey daha sorucam. Bu iç ve dış dikişler ne zamana dökülüyor bilen var mı ?

Arkadaşlar ben birşey daha sorucam. Bu iç ve dış dikişler ne zamana dökülüyor bilen var mı ?
Dikiş türü ne acaba,eriyense dökülmez orda kalır. Eriyen değilse doktorun alması lazım diye biliyorum ben yanlış hatırlamıyorsam

Eri

Eriyen dikiş canım ne kadar zaman da erir ki dikişlere bişey olacak diye hiç rahat temizleyemiyorum da
Bir iki hafta içinde bence erir :) net olarak bilmiyorum ama canim .Bende de dikişler var,onların kopması için baya bı çekilmesi lazım bu yüzden hiç korkma rahatça temizle :)

Benimde boyu küçüldü
ama yinede şiş

Benimde boyu küçüldü
ama yinede şiş
Şimdi sana hemen sisligini gösteren görsel atiyorum:))) benim kaviste sorun yok uç kisimlar cok ödemli. Bu arada suratım hala tam iylesmedu bu yüzden yine kırptım resmi:)

Eklentiler

• IMG_20180816_005634.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 255
Benim de boyu küçüldü burnumun ama şuan patatese benziyo :)) Atelde ve ödemli olmasına rağmen burnum güzel olmuşa benziyo ama dudak üstüm çok gergin ve burun dudak mesafesi uzun duruyo. Bu
da biraz canımı sıkıyo..

Benimde o mesafe çok uzun ve hiç hareket ettiremiyorum,üst dudağım işlevsiz suan :) zamanla duzelcek heralde:)

Benimde o mesafe çok uzun ve hiç hareket ettiremiyorum,üst dudağım işlevsiz suan :) zamanla duzelcek heralde:)

Evet tam işlevsiz,domdurmuşlar gibi ifadesiz bir şekilde duruyo zavallıcık. :) Ahh şu zamanın nasıl önemli birsey olduğunu bu ameliyatta anladım. Zamanla geçecek elbet de sabırsız ve obsesif bir insanı kolayca bunalıma sokar bu ameliyat

Allah bize sabır versin valla, sağlam psikoloji istiyo bu ameliyat:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…