Benim kalkıklık alçı içindeyken bile indi, ilk bir ay içinde de iniyor burun. Doktorum da demişti,ilk zamanlar kalkık olcak ama İncek diye :)Kızlar bu alçı çıkınca burundaki kalkıklık çok az iner mi ne dersiniz ? Ya da ödem geçince falan
Off iyi bari içim rahatladı ya biraz kalkık duruyor da moralim bozulmaya başlamıştı :)Benim kalkıklık alçı içindeyken bile indi, ilk bir ay içinde de iniyor burun. Doktorum da demişti,ilk zamanlar kalkık olcak ama İncek diye :)
Hiç moralini bozma,inicek :)Off iyi bari içim rahatladı ya biraz kalkık duruyor da moralim bozulmaya başlamıştı :)
Sağol canımHiç moralini bozma,inicek :)
Benim de aynı şekilde bugün 6. Günüm. Ön tarafları biraz pamuklu çubukla temizledim gerisi duruyor öyle zamanla açılacak artık mecburYaa burnumun deliğinim girişinde kanlar kurudu içerde de sanırım biraz kuruluk var tüm yolu tıkamış durumda(( Spreyler fısfıslar filan hiçbir fayda sağlamıyo, kuruyan kanlar yolları tıkadığı için onların ulaşmasını da engelliyo. Sizde durumlar nasıl? Ne çözüm buldunuz?
bende şuan tampon oldugu icin derinlere bişey yapamıyorum ama giriş kisminda sürekli kan oluyor topaklasiyor bende kulak cubugunu azcik ıslatıyorum sonra o kurumuş kanları vs. Yavaş yavaş yumusatiyorum temizliyorum sonra kremliyorum. Tabi çok içeriye doğru yapmıyorum canım hafifçe giriş kısmını temizliyorum. Bence sende denemelisin en azından bir kısmını böyle yapabilirsinYaa burnumun deliğinim girişinde kanlar kurudu içerde de sanırım biraz kuruluk var tüm yolu tıkamış durumda(( Spreyler fısfıslar filan hiçbir fayda sağlamıyo, kuruyan kanlar yolları tıkadığı için onların ulaşmasını da engelliyo. Sizde durumlar nasıl? Ne çözüm buldunuz?
Benimde valla ama insan temizlemeye bile korkuyor yaaa :) hiç rahat edemedim bende ahh o katmanlar yokmu bezdirdi bizi :)Yaptım da kulak çubuğuyla pek bi fayda sağlamadı.Cımbızla çekesim var tüm o katman olan kanları
Benim arkadaşım dediğiniz gibi kuruyan kanları cımbızla temizliyordu tabi ne kadar sağlıklı orası tartışılır ama denenmiş bir yöntem olarak söylemek istedimYaptım da kulak çubuğuyla pek bi fayda sağlamadı.Cımbızla çekesim var tüm o katman olan kanları
Doktorun yakınsa temizletebilirsin,Yaptım da kulak çubuğuyla pek bi fayda sağlamadı.Cımbızla çekesim var tüm o katman olan kanları
Doktorun yakınsa temizletebilirsin,
Ben girişteki kanları bile temizlemeye korkmuştum :)
Ben gitmiştim,Doktorum çok yakın 10 dklik mesafemde ama bunun için gidilir mi çekiniyorum. Çünkü ameliyat günümden beri whatsapptan hergün birşey sordum adama, bi bitmedin diyecek sonunda :)
Tamponlar çıktımı senin ?Doktorum çok yakın 10 dklik mesafemde ama bunun için gidilir mi çekiniyorum. Çünkü ameliyat günümden beri whatsapptan hergün birşey sordum adama, bi bitmedin diyecek sonunda :)
Tamponlar çıktımı senin ?
Ay çok geçmiş olsun neden öyle oldu ki çok şaşırdım. Şeklinden memnun olmanıza sevindim. Hayırlı olsun yeni burnunuzz :)Kızlar bugün tamponlarım çıktı. Öyle bir acıdıki,acıdan bayılmışım. Neden bende böyle oldu anlamadım ama sonuçtan memnunum. Burnum şiş haliyle bile aşşırı güzel duruyor,hiç beklediğim gibi olmadı :)
Çok teşekkür ederim,alışmaya çalısıyorum ona :) görsel de ekledim asağıya,yüzümun hepsini cekemedim,hala çok şişim çünku :)Ay çok geçmiş olsun neden öyle oldu ki çok şaşırdım. Şeklinden memnun olmanıza sevindim. Hayırlı olsun yeni burnunuzz :)
Şiş olmasına rağmen gayet güzel duruyor :)Çok teşekkür ederim,alışmaya çalısıyorum ona :) görsel de ekledim asağıya,yüzümun hepsini cekemedim,hala çok şişim çünku :)
Hayırlı olsun canım burnun harikaÇok teşekkür ederim,alışmaya çalısıyorum ona :) görsel de ekledim asağıya,yüzümun hepsini cekemedim,hala çok şişim çünku :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?