Burun ameliyatı sonrası burun temizliği

Yaa burnumun deliğinim girişinde kanlar kurudu içerde de sanırım biraz kuruluk var tüm yolu tıkamış durumda (( Spreyler fısfıslar filan hiçbir fayda sağlamıyo, kuruyan kanlar yolları tıkadığı için onların ulaşmasını da engelliyo. Sizde durumlar nasıl? Ne çözüm buldunuz?

Benim de aynı şekilde bugün 6. Günüm. Ön tarafları biraz pamuklu çubukla temizledim gerisi duruyor öyle zamanla açılacak artık mecbur

bende şuan tampon oldugu icin derinlere bişey yapamıyorum ama giriş kisminda sürekli kan oluyor topaklasiyor bende kulak cubugunu azcik ıslatıyorum sonra o kurumuş kanları vs. Yavaş yavaş yumusatiyorum temizliyorum sonra kremliyorum. Tabi çok içeriye doğru yapmıyorum canım hafifçe giriş kısmını temizliyorum. Bence sende denemelisin en azından bir kısmını böyle yapabilirsin

Yaptım da kulak çubuğuyla pek bi fayda sağlamadı.Cımbızla çekesim var tüm o katman olan kanları

Yaptım da kulak çubuğuyla pek bi fayda sağlamadı.Cımbızla çekesim var tüm o katman olan kanları
Benim arkadaşım dediğiniz gibi kuruyan kanları cımbızla temizliyordu tabi ne kadar sağlıklı orası tartışılır ama denenmiş bir yöntem olarak söylemek istedim Bence kremle yumuşatın azcık dayanabilirseniz hafif hafif oynata oynata kremle çıkarmaya çalışın çok da zevkli oluyo

Doktorun yakınsa temizletebilirsin,
Ben girişteki kanları bile temizlemeye korkmuştum :)

Doktorum çok yakın 10 dklik mesafemde ama bunun için gidilir mi çekiniyorum. Çünkü ameliyat günümden beri whatsapptan hergün birşey sordum adama, bi bitmedin diyecek sonunda :)

Doktorum çok yakın 10 dklik mesafemde ama bunun için gidilir mi çekiniyorum. Çünkü ameliyat günümden beri whatsapptan hergün birşey sordum adama, bi bitmedin diyecek sonunda :)
Ben gitmiştim,
Kendisi gel demişti ve bende cok soru sordum :)

Kızlar bugün tamponlarım çıktı. Öyle bir acıdıki,acıdan bayılmışım. Neden bende böyle oldu anlamadım ama sonuçtan memnunum. Burnum şiş haliyle bile aşşırı güzel duruyor,hiç beklediğim gibi olmadı :)

Ay çok geçmiş olsun neden öyle oldu ki çok şaşırdım. Şeklinden memnun olmanıza sevindim. Hayırlı olsun yeni burnunuzz :)

Ay çok geçmiş olsun neden öyle oldu ki çok şaşırdım. Şeklinden memnun olmanıza sevindim. Hayırlı olsun yeni burnunuzz :)
Çok teşekkür ederim,alışmaya çalısıyorum ona :) görsel de ekledim asağıya,yüzümun hepsini cekemedim,hala çok şişim çünku :)

Eklentiler

• IMG_20180815_170034.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 250
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…