dün ameliyat oldum ve bugünde tamponlar alındı ama burnumda hala tampon varmış gibi hissediyorum tıkandı bu durum normal mi acil yardım ? akıntı oluyor ama bir türlü açılmıyor burnum acele mi ediyorum nezaman geçebilir bu durum
eğer kabuklar varsa sabah akşam pamuklu çubukla bepanthene krem sürersen bence daha çabuk iyileşir ve daha çabuk rahatlarsın.
ben çok tıkandığı ve daraldığım zamanlar burnumu suyla yıkıyordum bi süre,doktorum bana okyanus suyu kullanma demişti atel alındıktan sonra o yüzden kullanmadım.
tam olarak neden o hareketi yaptığını anlamadım ama ben ellememeye gayret ediyordum çünkü sakın burnunu kurcalama demişti doktor,ama belki sana masaj vermiştir yani tam olarak anlamadım.
birde en ama en iğrenci yukarıdaki kabukları genzimi temizlerken ben yutmuştum ama o bile işe yarıyor.
dünyanın en iğrenç şeyi ama yapacak bişey yok.
benimde kemiğimde şişlik var ona da ödem dedi,zaten daha çok çok erken,benim burnumun ucu yamuk. ödem diyor. bastırma hareketi var ona yapmaya çalışıyorum, fazlada yapamıyorum korkuyorum zaten.
banyoda ılık suyla temizle,hafifçe sümkür rahatlarsın.bayağı söküp yumuşatıyor su.kızlar benim 45 gün fln oluyor ve burnum tıkalı. hatta konuşurken sanki nezle olmuşum gibi sesim çıkıyor. ucunda ödem çok fazla ondan olabilir mi acaba? bide ben burnumu şimdiye kadar hiç temizlemedim. başlarda bi iki defa doktor temizlemişti. acaba şimdi su fln çeksem burnuma sümkürsem bişey olur mu?
kızlar ben de ameliyat olalı 4 ayı geçti ama hala ara ara tıkanıklıklar oluyor. özellikle gece yatarken ve sabaha doğru aşırı tıkanıyor ve burnumdan nefes alamadığım için ağzım açık uyuyorum. bu da çok felaket bi ağız kuruluğuna neden oluyor. okyanus suyundan kaç şişe bitirdim sayısını hatırlamıyorum . burnuma sıktıktan belli bir süre sonra yine tıkanıklık devam ediyor. doktorumu aramaya cesaretim yok beni malatyaya çağıracak diye. gitmeyi gözüm kesmiyor. acaba aranızda benim gibi ameliyattan 4-5 ay geçmesine rağmen hala burun tıkanıklığı sorunu yaşayan var mı? ameliyat öncesinde hiç bir nefes sorunum yoktu sırf şekli yüzünden oldum. yani bu durum normal mi? :26:
bende 4 ayı gectı benımde sneın gıbı hala tıkanıyor,sanırım şimdı senın 1yıl oldu şimdı hala tıkalımı
tıkanıklık niye geçmiyoki allahalla ben zaten nefes alamadığım için deviasyon ameliyatıda olucam:44:
bende ameliyat olucam..estetik değil ama.sadece burnumdaki kıkırdak eğik ve nefes alamıyorum..bugünlerde olucam ama açıkcası biraz korkuyorum..tamponların acı verdiğini duydum:18: bu yüzden ameliyat olan var mıı ayrıca üniv için gidicem eylülün sonunda ozaman kadar gecer miii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?