burun ameliyatı sonrası burun tıkanıklığı???

eğer kabuklar varsa sabah akşam pamuklu çubukla bepanthene krem sürersen bence daha çabuk iyileşir ve daha çabuk rahatlarsın.
ben çok tıkandığı ve daraldığım zamanlar burnumu suyla yıkıyordum bi süre,doktorum bana okyanus suyu kullanma demişti atel alındıktan sonra o yüzden kullanmadım.
tam olarak neden o hareketi yaptığını anlamadım ama ben ellememeye gayret ediyordum çünkü sakın burnunu kurcalama demişti doktor,ama belki sana masaj vermiştir yani tam olarak anlamadım.
birde en ama en iğrenci yukarıdaki kabukları genzimi temizlerken ben yutmuştum ama o bile işe yarıyor.
dünyanın en iğrenç şeyi ama yapacak bişey yok.

canım sabret zamanla düzelicek bu durum..eğer burun açıldığında içi temizlendiğinde düzgün nefes alabiliyorsan bir sorun yok demektir.acele etme benim 15 gün oldu ameliyat olalı ama arada tıkanıp kendi kendi kendine açılıyor =)) alıştım ben..

Benimde 5.günüm kızlar 3gün sonra alçım alınıcak.Tamponum yoktu burnumun bi deliği açık dieri tıkalı.Doktor bana deniz suyuna gerek yok demişti ama kullansam mı bilmiyorum.Burnumun içi aynı semsert.Uçları kan pıhtısı.Dktora gidince temizlio zaten.Ama burnum açılınca burun derimi nasıl temizlicem bilmiyorum zaten cilidim sorunluydu.Nasıl bi bakım yaptınız alçınız çıkınca.

benim burnumun ucu yamuk. ödem diyor. bastırma hareketi var ona yapmaya çalışıyorum, fazlada yapamıyorum korkuyorum zaten.

benim burnumun ucu yamuk. ödem diyor. bastırma hareketi var ona yapmaya çalışıyorum, fazlada yapamıyorum korkuyorum zaten.
benimde kemiğimde şişlik var ona da ödem dedi,zaten daha çok çok erken,
mecbur en az 6 ay bekliycez.ama sana bastırma ve masaj vermişse daha yeni olduğu için bol bol bastır bence o zaman düzeldiğini okumuştum burada.

benımde tamponlarım bugun aldındı..sag tarafta deviasyon vardı su anda sag taraf kapalı resmen sol taraftan da cok az nefes alabılıyorum burnumda hala tampon var gıbı,bu benım canımı cok sıkmaya basladı...

bugün çıkardı doktor hem alçıyı hemde tamponu.çok şükür tıkanıklık olmadı hiç.ama burada görmedğim bişey war.onu paylaşmak istedim belkide ondan rahat geçiriorum.
doktorum bana ameliyattan sonra iki saatte bir kullanmam için tuzlu serum verdi.iki saat sonra serumdan şırıngaya su çekip hızla yarısını bir tarafa yarısını diğer tarafa sıktım.ve hala da devam edicekmişim.bu gerçekten işe yarıyo.

bugün çıkardı doktor hem alçıyı hemde tamponu.çok şükür tıkanıklık olmadı hiç.ama burada görmedğim bişey war.onu paylaşmak istedim belkide ondan rahat geçiriorum.
doktorum bana ameliyattan sonra iki saatte bir kullanmam için tuzlu serum verdi.iki saat sonra serumdan şırıngaya su çekip hızla yarısını bir tarafa yarısını diğer tarafa sıktım.ve hala da devam edicekmişim.bu gerçekten işe yarıyo.

bu gun 14. gun ara sıra burnum tam açıldı cok rahatladım acaba bundan sonra hızlı bir iyileşme içine girecekmiyim
cevap lütfen

ha bi şey daha bu gunlerde ddoktorum izne ayrıldı ulasamıyorum bana tuzlu suyu tavsiye etmişti acaba daha na kadar devam edeceğim

kızlar benim 45 gün fln oluyor ve burnum tıkalı. hatta konuşurken sanki nezle olmuşum gibi sesim çıkıyor. ucunda ödem çok fazla ondan olabilir mi acaba? bide ben burnumu şimdiye kadar hiç temizlemedim. başlarda bi iki defa doktor temizlemişti. acaba şimdi su fln çeksem burnuma sümkürsem bişey olur mu?

banyoda ılık suyla temizle,hafifçe sümkür rahatlarsın.bayağı söküp yumuşatıyor su.

bende 4 ayı gectı benımde sneın gıbı hala tıkanıyor,sanırım şimdı senın 1yıl oldu şimdı hala tıkalımı

tıkanıklık niye geçmiyoki allahalla ben zaten nefes alamadığım için deviasyon ameliyatıda olucam:44:

tampnlar cıkınca oyle bı nefes aldım kı hayatımda almamıştım..ama estteıkten dolayı burun ıcı şiş oluyor suan burnumun ıcı çok şiş onlar nefes almayı zorlaştırıyor ama tamamen ındıklerı zaman nefesde açılıyor ...

Bende 5.ay doldu, ve hala geceleri nefes alamiyorum. KBB doktoruna (amelyati yapmayan doktor) gittim ve muayeneden sonra herseyin yolunda gittigini söyledi... Herhalde burun kurulugu diye söyledi... Beni bu yanit yinede rahatlatti, cünkü demek ki amelyattan kaynaklanan bir sikinti degilmis...

bende ameliyat olucam..estetik değil ama.sadece burnumdaki kıkırdak eğik ve nefes alamıyorum..bugünlerde olucam ama açıkcası biraz korkuyorum..tamponların acı verdiğini duydum:18: bu yüzden ameliyat olan var mıı ayrıca üniv için gidicem eylülün sonunda ozaman kadar gecer miii

benim tamponu bugün aldılar biraz acıyo ama anlık geçiyo korkma cnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…