Ben burnumu ilk açtığım günden beri ‘Ben bu burnu tekrar yaptıracağım ‘ diyorum ama işler ciddiye binince aşırı korkmaya başladım. Doktorların ne diyeceğine,risk-fayda yorumlarına bağlı.Sömestr tatili için iki doktordan randevu aldım.Stresle bekliyorum.Üçüncüyü kesin olacak misin fshn?
İnşallah istedigin gibi olur.Ben burnumu ilk açtığım günden beri ‘Ben bu burnu tekrar yaptıracağım ‘ diyorum ama işler ciddiye binince aşırı korkmaya başladım. Doktorların ne diyeceğine,risk-fayda yorumlarına bağlı.Sömestr tatili için iki doktordan randevu aldım.Stresle bekliyorum.
Bilemiyorumİnşallah istedigin gibi olur.
3 ay çok erken 7'nci aya doğru biraz daha oturacak. Ben ilk 3 ay gülemiyordum bile. Gülüş yine 1 tik değişik ama ilk 3 ay gibi değilSizleri cok iyi anliyorum. Ben 3 ay once revizyon ameliyat oldum. 10 sene once ilk burun ameliyatimi olmustum cok guzeldi maalesef kanatlar coktu ve nefes problemi basladi. Revizyon ameliyat keske olmasaydim diyorum. Burnum kocaman, patatez gibi, hic bir sekil yok. Ilk ameliyatimda evet sislik vardi ama burnumun nasil olacagi az cok belliydi ve hic kafama takmamistim. Su an her acidan kotu, burnumun ucuna dokunmayin dedim ama kisaltmis. Columella alt kisim iceri girmis. Columellaya kikirdak koymus ve bu benim ust dudagimi asagi dogru itiyor ve en cok uzuldugum gulusum artik degisti. En cok begendigim gulusumdu ve doktor bunu benden aldi. Her gun uyandigimda ilk aklima gelen sey burnum ve pismanlik hissi. Bu duruma dustugume inanamiyorum, kabullenemiyorum. Cok uzgunum.
merhaba revizyon olmuşsunuz sanırım hangi doktora oldunuz ve sonucundan memnun musunuz sizinle daha önce konuşmuştuk hatırladığım kadarıyla birde revizyon olalı ne kadar süre geçti bilgi verebilir misinizBenim ilk ameliyattan önce gayet güzel minik bir burnum vardı kırıldı ve ameliyat olmak zorunda kaldım. İçinde dışında bir sürü sorun, içinde kemik koymamış alınmış, görüntü olarak mahvolmuş bir burunla kalakaldim. Üstelik o döneme göre yüksek bir meblaga ameliyat olmuştum. Maddi ve manevî olarak yıprandım yani. Bu durumun aklıma gelmediği, düşünmediğim tek bir günüm olmadı tamamen sağlık sorunları nedeniyle ameliyat olup berbat bir hale geldim. Eskiden tanıyan arkadaşlarım ne güzel burnun vardı bir şey mi oldu dediler o derece.
Baktım bu durum böyle gitmiyor her ne kadar aynada acı gerçekle yüzleşsem de aklımdan çıkarmaya ve düşünmemeye başladım çünkü değiştirecek imkanın yoksa üstünde düşünmenin de faydası olmuyor.
Tam dört yıl sonra tekrar ameliyat oldum sorunlarım büyük oranda düzeldi yani eskisine göre iyi ama muazzam bir burun yine değil yine sorunlar var. Ben bazı kişilerde bu ameliyatın olmadığını düşünüyorum bir şekilde yani şans mı diyim burunla mi alakali bilmiyorum ama olmayınca olmuyor. O yüzden şartlar ve imkanlar el verince yine ameliyat olursun soruna göre ama o şartlar oluşmadan düşünüp durmak ancak sana zarar verir.
Üç ay geçti Furkan Karaloğlu'na oldum yüzde yüz memnun değilim sorunlar var bana göre ama süreç içinde çok değiştiği için burnum genel bir konu güncellemiyorum biraz daha bekliycem. Sizi hatirladim benimle aynı sorununuz vardı sanırım.merhaba revizyon olmuşsunuz sanırım hangi doktora oldunuz ve sonucundan memnun musunuz sizinle daha önce konuşmuştuk hatırladığım kadarıyla birde revizyon olalı ne kadar süre geçti bilgi verebilir misiniz
merhaba ilk ameliyatınız ve revizyon ameliyatı doktorlarınızın ismi nedir, geçmiş olsun bu aradaSizleri cok iyi anliyorum. Ben 3 ay once revizyon ameliyat oldum. 10 sene once ilk burun ameliyatimi olmustum cok guzeldi maalesef kanatlar coktu ve nefes problemi basladi. Revizyon ameliyat keske olmasaydim diyorum. Burnum kocaman, patatez gibi, hic bir sekil yok. Ilk ameliyatimda evet sislik vardi ama burnumun nasil olacagi az cok belliydi ve hic kafama takmamistim. Su an her acidan kotu, burnumun ucuna dokunmayin dedim ama kisaltmis. Columella alt kisim iceri girmis. Columellaya kikirdak koymus ve bu benim ust dudagimi asagi dogru itiyor ve en cok uzuldugum gulusum artik degisti. En cok begendigim gulusumdu ve doktor bunu benden aldi. Her gun uyandigimda ilk aklima gelen sey burnum ve pismanlik hissi. Bu duruma dustugume inanamiyorum, kabullenemiyorum. Cok uzgunum.
Kanatlar coktuyse muhtemelen kikirdak koymustur ve iyilesmesi cok zaman aliyor bence…sislik olmasi normaldir gibime geliyor..insallah zamanla daha iyi olur..Sizleri cok iyi anliyorum. Ben 3 ay once revizyon ameliyat oldum. 10 sene once ilk burun ameliyatimi olmustum cok guzeldi maalesef kanatlar coktu ve nefes problemi basladi. Revizyon ameliyat keske olmasaydim diyorum. Burnum kocaman, patatez gibi, hic bir sekil yok. Ilk ameliyatimda evet sislik vardi ama burnumun nasil olacagi az cok belliydi ve hic kafama takmamistim. Su an her acidan kotu, burnumun ucuna dokunmayin dedim ama kisaltmis. Columella alt kisim iceri girmis. Columellaya kikirdak koymus ve bu benim ust dudagimi asagi dogru itiyor ve en cok uzuldugum gulusum artik degisti. En cok begendigim gulusumdu ve doktor bunu benden aldi. Her gun uyandigimda ilk aklima gelen sey burnum ve pismanlik hissi. Bu duruma dustugume inanamiyorum, kabullenemiyorum. Cok uzgunum.
Ayyy anlattığınız şeyin aynısı bende oluyo ama bana böyle bi bilgi vermedi aynı dediğiniz gibi gülemşyorum dudağımı baskılıyo ama her ameliyatta olur zamanla düzelir dedi çok korktum şuan 1 ay oldu hiç iyileşme yok hatta ben gülemiyorum bile değişmesini bırakın üste kalkmıyo hiçbi şekildeSizleri cok iyi anliyorum. Ben 3 ay once revizyon ameliyat oldum. 10 sene once ilk burun ameliyatimi olmustum cok guzeldi maalesef kanatlar coktu ve nefes problemi basladi. Revizyon ameliyat keske olmasaydim diyorum. Burnum kocaman, patatez gibi, hic bir sekil yok. Ilk ameliyatimda evet sislik vardi ama burnumun nasil olacagi az cok belliydi ve hic kafama takmamistim. Su an her acidan kotu, burnumun ucuna dokunmayin dedim ama kisaltmis. Columella alt kisim iceri girmis. Columellaya kikirdak koymus ve bu benim ust dudagimi asagi dogru itiyor ve en cok uzuldugum gulusum artik degisti. En cok begendigim gulusumdu ve doktor bunu benden aldi. Her gun uyandigimda ilk aklima gelen sey burnum ve pismanlik hissi. Bu duruma dustugume inanamiyorum, kabullenemiyorum. Cok uzgunum.
1 ay senin daha cok yeni, ben revizyon ameliyat oldum kaburga kikirdagi kullanildi. Ben istememe ragmen burun ucuma ve columellaya bile koymus!!Ayyy anlattığınız şeyin aynısı bende oluyo ama bana böyle bi bilgi vermedi aynı dediğiniz gibi gülemşyorum dudağımı baskılıyo ama her ameliyatta olur zamanla düzelir dedi çok korktum şuan 1 ay oldu hiç iyileşme yok hatta ben gülemiyorum bile değişmesini bırakın üste kalkmıyo hiçbi şekilde(((
Ilk ameliyatimi Dr Onur Erola olmustum, revizyon daha yeni oldugu icin ozelden yazabilirim.merhaba ilk ameliyatınız ve revizyon ameliyatı doktorlarınızın ismi nedir, geçmiş olsun bu arada
Banada yazarmısınız baktığım doktorlardan biriyse direkt eliyimIlk ameliyatimi Dr Onur Erola olmustum, revizyon daha yeni oldugu icin ozelden yazabilirim.
Merhaba bana da yazar mısınız1 ay senin daha cok yeni, ben revizyon ameliyat oldum kaburga kikirdagi kullanildi. Ben istememe ragmen burun ucuma ve columellaya bile koymus!!
Ayni durum bende.gecen cuma günü oldum ameliyat. Ilk dr burnumu kisalttigi icin kaburgadan ekleme yapildi.kendimi taniysmuyorum su an.dudaklar dis mesafesinib altina indi.gülüsüm degisti.burnum büyükSizleri cok iyi anliyorum. Ben 3 ay once revizyon ameliyat oldum. 10 sene once ilk burun ameliyatimi olmustum cok guzeldi maalesef kanatlar coktu ve nefes problemi basladi. Revizyon ameliyat keske olmasaydim diyorum. Burnum kocaman, patatez gibi, hic bir sekil yok. Ilk ameliyatimda evet sislik vardi ama burnumun nasil olacagi az cok belliydi ve hic kafama takmamistim. Su an her acidan kotu, burnumun ucuna dokunmayin dedim ama kisaltmis. Columella alt kisim iceri girmis. Columellaya kikirdak koymus ve bu benim ust dudagimi asagi dogru itiyor ve en cok uzuldugum gulusum artik degisti. En cok begendigim gulusumdu ve doktor bunu benden aldi. Her gun uyandigimda ilk aklima gelen sey burnum ve pismanlik hissi. Bu duruma dustugume inanamiyorum, kabullenemiyorum. Cok uzgunum.
peki mandal görünümünden tamamen kurtuldunuz mu bence en önemlisi buÜç ay geçti Furkan Karaloğlu'na oldum yüzde yüz memnun değilim sorunlar var bana göre ama süreç içinde çok değiştiği için burnum genel bir konu güncellemiyorum biraz daha bekliycem. Sizi hatirladim benimle aynı sorununuz vardı sanırım.
Evetpeki mandal görünümünden tamamen kurtuldunuz mu bence en önemlisi bu
çok sevindim sizin adınıza
Merhaba Onur Erol beye kaç sene önce olmuştunuz? Fiyatı neydi? Ve neden memnun kalmadınız acaba?Ilk ameliyatimi Dr Onur Erola olmustum, revizyon daha yeni oldugu icin ozelden yazabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?