Perpul Popüler Üye Kayıtlı Üye 12 Aralık 2018 1.428 2.034 133 14 Haziran 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi eifos #41 chocala .!.: Ben de Furkan Karaloğluna revizyon ameliyatı olmak istiyorum ücreti diğer doktorlardan biraz daha uygun.Rica etsem Perpul ameliyatınızla ilgili genel bilgi verebilir misiniz Genişletmek için tıkla... Tavsiye etmem kendi deneyimimden. Ama memnun kalan hastaları vardı benim konuştuğum.
chocala .!.: Ben de Furkan Karaloğluna revizyon ameliyatı olmak istiyorum ücreti diğer doktorlardan biraz daha uygun.Rica etsem Perpul ameliyatınızla ilgili genel bilgi verebilir misiniz Genişletmek için tıkla... Tavsiye etmem kendi deneyimimden. Ama memnun kalan hastaları vardı benim konuştuğum.
B Bebeksoo Üye Kayıtlı Üye 26 Şubat 2022 11 1 6 28 19 Temmuz 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi eifos #42 Merhabalar daha once sizinle konuşmuştuk revizyon olmayi dusunuyordunuz ne yaptiniz oldunuz mu ben hala olamadim da
Merhabalar daha once sizinle konuşmuştuk revizyon olmayi dusunuyordunuz ne yaptiniz oldunuz mu ben hala olamadim da
M Mahirgulum Üye Kayıtlı Üye 11 Ağustos 2023 12 0 6 41 22 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi eifos #43 Perpul .!.: Tavsiye etmem kendi deneyimimden. Ama memnun kalan hastaları vardı benim konuştuğum. Genişletmek için tıkla... Sizinki ilk ameliyatmiydi yoksa revizyonmu
Perpul .!.: Tavsiye etmem kendi deneyimimden. Ama memnun kalan hastaları vardı benim konuştuğum. Genişletmek için tıkla... Sizinki ilk ameliyatmiydi yoksa revizyonmu
Perpul Popüler Üye Kayıtlı Üye 12 Aralık 2018 1.428 2.034 133 25 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi eifos #44 Mahirgulum .!.: Sizinki ilk ameliyatmiydi yoksa revizyonmu Genişletmek için tıkla... Revizyon