10 bin üzeri mi ? Muhammet Dilber,Emre İlhan,Tevfik sözen bildiğim kadarıyla daha düşük fiyata yapıyor kendi doktorum Fatih dağdelen de aynı şekilde.. kim ki o 10 bin üzeri isteyen doktor :S
emre ilhan ve yakup avşara baktım 12bin falan yazıyordu burda, barış çakır da sanırım aynı şekilde. sen ne kadara yaptırdınn?
Ben bu cogu doktorlari aradim 1 hafta olmadi bile emre ilhan 7 bin tl istedi teyfik sozen 5bin istedi hersey dahil bence bi ara derim umarim yardimci olabilmisim ustelik bende yapicam ama suan kararsizim hangi doktor ama emre ilhan genelde cok bas ediyorlar bu arada esralorin burnuda hatika olmus :)
Insallah yaa bende cok.istiyorum zaten hic korku yok bende maddi durumuda hal ettim sayilir sira aile ikna etme vakti geldi 19'da istanbulda olcam
emre ilhan ve yakup avşara baktım 12bin falan yazıyordu burda, barış çakır da sanırım aynı şekilde. sen ne kadara yaptırdınn?
Ben emre beye oldum su anki fiyati ilk ameliyatinizsa 7000 tl ama revizyonsa 11000 12000 den basliyor yukari dogru cikiyor burnun durumuna gore
slmmm kızlaar benim burnum çok kemerli önden bakınca da geniş duruyor fotoraflarda yandan çıkınca da sinirim bozuluyor estetik yaptırmakk istiyorum ama nerde yaptırsam bilemedim eve yakın bir yerle konuştum 3000 Tl dediler ucuz geldi ama sağlıklı olur mu bilemedim naapsam kızlar yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?