Burun ameliyatından korkmayın!

• Konu Sahibi Konu Sahibi cle
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım amsajı tamponlar cıktıktan sonra mı verıyor doktor. Benımkı hıc bahsetmedı masajdan falan

tabiki sekerım ınsın sisler morartılar cekcem koycam ben de :) hem de nasıl yardımcı oldunuz

canım amsajı tamponlar cıktıktan sonra mı verıyor doktor. Benımkı hıc bahsetmedı masajdan falan

tamponlar çıkacak,alçı çıkacak bir de o bant gibi birşey var o da çıkınca önce hafif masaj veriyor, sonrasında da hamur gibi yoğur diyor :)) yani benimki öyle dedi zaten acısı da epey azalmış oluyor masaja başlandıgında :)

sagol canım... suan korkudan dokunamıyorum zaten :)

sagol canımmm vallahi el ense yapıyorum :)

bende rapordan istifade sağlam bir tatil yapmıştım bir de iki üç yastıkla başın yukarda uyu mutlaka, böylelikle ödemler oluşmadan aşağıya iniyor alçılı resimlermi de gördün albümümden, morarma ve şişme hiç yoktu inşallah seninki de çok rahat geçicek

aynen canim raporla ben de boyle rahatim:))senin kesinlikle cok iyi gozukuyo canm bnm de gozlerden asagiya indi suanda cenemde var:) cift yastik kullandm bnde ucgen sekilde dik yatmaya calisiyrm.cok sagol canim:*

aynen canim raporla ben de boyle rahatim:))senin kesinlikle cok iyi gozukuyo canm bnm de gozlerden asagiya indi suanda cenemde var:) cift yastik kullandm bnde ucgen sekilde dik yatmaya calisiyrm.cok sagol canim:*

rica ederim canım benim, dediğim gibi seninki daha bile güzel olcak inşallah :*

Kesinlikle bence de hiçbirşeyden korkmayın hiçbirşey yok. Bugün 6. günüm ne bir morluk ne bir şişlik yok. Hiç acı da çekmedim. En çok korktuğum tamponların çıkmasıydı onda da pıt diye çıktı hiç acımadı. Yeni nesil tamponlar çıkmıştım ameliyattan ilk çıktığım andan itibaren burnumdan nefes aldım bu tamponlar sayesinde

canım bugün estetik cerrahiye gidecektim uyuyakalmışım randevuma geç kaldım :) perşembe gideceğim inş bakalım ne diyecekler

Ameliyat sonrasi kalin giyinin bende donmustum...bu arada bugun tamponlarim alindi.5.gunundeyim.yuzumun gozumun sisi moru gitti bitti ama burnum cok buyuk merak ediyorum burnumun şişi nezaman iner .en son omu iniyor...

Ameliyat sonrasi kalin giyinin bende donmustum...bu arada bugun tamponlarim alindi.5.gunundeyim.yuzumun gozumun sisi moru gitti bitti ama burnum cok buyuk merak ediyorum burnumun şişi nezaman iner .en son omu iniyor...

en son burun iniyor aynen canım ama çok az şişlik kalabilir o da 6 aya kadar anca inermiş, özellikle burun ucunda şişlik olabiliyor ama o şişlik senin ve doktorun haricinde kimse tarafından kolay kolay anlaşılmaz :)

en son burun iniyor aynen canım ama çok az şişlik kalabilir o da 6 aya kadar anca inermiş, özellikle burun ucunda şişlik olabiliyor ama o şişlik senin ve doktorun haricinde kimse tarafından kolay kolay anlaşılmaz :)

Insallah boyle kalmaz.ama ucu inmesin istiyorum cunku ozellikle burun ucu kalkikligi istemistim.ūst ucu hafif bombeli buruna bayiliyorum.oylede tarif ettim doktoruma.cuma alcim cikiyo meraktayim acaba tarif ettgim gibi yaptimi diye....

Kizlar bende hep ameliyattan korkuyordum inanirmisiniz senelerce erteledim ve bugün cok sükür sizlerinde sayesinde cesaret edip randevu istedim.....saolun kizlar

suan tek korkum aceba istedigim sekildeki burnu tarif edebilecekmiyim :18:

Son düzenleme:
Insallah boyle kalmaz.ama ucu inmesin istiyorum cunku ozellikle burun ucu kalkikligi istemistim.ūst ucu hafif bombeli buruna bayiliyorum.oylede tarif ettim doktoruma.cuma alcim cikiyo meraktayim acaba tarif ettgim gibi yaptimi diye....

İnşallah istediğin gibi olur, hadi bakalım bende heyecanla bekliyorum alçın çıktıktan sonra fotolarını :)

Scarlett50 güzel haberler bildir bize inşallah :)

BU ARADA SİZLERE SORMAK İSTEDİĞİM BİR ŞEY VAR, KAFAMDA OLUŞMUŞ BİR SORU İŞARETİ. ŞİMDİ BENİM BURNUMUN UCUNA DOĞRU SERTLEŞMİŞ BİR ÖDEM VAR, DOKTOR DA BASTIRARAK MASAJ YAP DEDİ. ŞİMDİ BİZİM YANİ YENİ AMELİYAT OLANLARIN İLK 3 AY GÖZLÜK TAKMASI BİLE YASAKKEN YANİ O KADAR KOLAY ŞEKİLLENEBİLİYORKEN, BEN ÖDEMİN ÜSTÜNE BASTIRA BASTIRA MASAJ YAPARSAM YA HALA YUMUŞAK HALDE OLAN KIKIRDAK DOKUM ÖDEMDEN DOLAYI ÇUKURLAŞIRSA? ÖDEM GEÇTİĞİNDE DE O ÇUKURLUK HEPTEN GÜN IŞIĞINA ÇIKARSA? SİZ NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ?

off bende 3 şubatta olacam çok korkuyorum ya ameliyat sonrası o kusmalar sonra dikişler filan:44:

off bende 3 şubatta olacam çok korkuyorum ya ameliyat sonrası o kusmalar sonra dikişler filan:44:

dikişte bir sıkıntı yokki, kusma da bünyene göre değişir ben kusmadım ama ameliyattan ilk uyandıgımda mide ağrım ve aşırı bulantım vardı hayal meyal hatırlıyorum ancak o da çok kısa süreliydi geldi geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…