Yazdıklarını yeni gördüm ancak cevap yazabiliyorum, benim önerim öncelikle uzamana danışman, ama her zaman söylerim sağlıkla ilgili bi problemin yoksa ve gerçekten dışardan bakıldığında kusur görünmüyorsa doğal kalması. Ancak seni çok rahatsız ediyorsa ve sağlık sorunların da varsa hem kbb uzmanlarına görün görüşlerini al hem de estetik uzmanlarına derim. Onlar seni çok daha iyi yönlendirir burnunun yapısını görmeden bişey diyemedim :) Ama tecrübelerimizi diğer arkadaşlarla beraber elimizden geldiğince aktarıyoruz, ameliyat süreciyle ilgili soruların olursa burdayız yani :)
KIZLAR BENDE BİR ŞEY SORMAK İSTİYORUM, DOKTOR EPEY AĞIR BİR MASAJ VERDİ BANA, BURNUNU KENDİN ŞEKİLLENDİRCEKSİN DEDİ, DOKTORUNDAN BU ŞEKİLDE YORUM ALAN BAŞKA ARKADAŞ VAR MI ARANIZDA?
çok çok geçmiş olsun canım benim :) açtığım konuyla ve bütün arkadaşlarımızın da desteğiyle korkunu azaltabildiysek ve rahat girmeni sağlayabildiysek ne mutlu bize :) inşallah hızlıca iyileşirsin rahat geçer sürecin, fotolarını da bekliyoruzz
canım amsajı tamponlar cıktıktan sonra mı verıyor doktor. Benımkı hıc bahsetmedı masajdan falan
tamponlar çıkacak,alçı çıkacak bir de o bant gibi birşey var o da çıkınca önce hafif masaj veriyor, sonrasında da hamur gibi yoğur diyor :)) yani benimki öyle dedi zaten acısı da epey azalmış oluyor masaja başlandıgında :)
sagol canım... suan korkudan dokunamıyorum zaten :)
YOK yok şu an dokunma şu an sadece dinlenmeye odaklan canım :)
sagol canımmm vallahi el ense yapıyorum :)
bende rapordan istifade sağlam bir tatil yapmıştımbir de iki üç yastıkla başın yukarda uyu mutlaka, böylelikle ödemler oluşmadan aşağıya iniyor alçılı resimlermi de gördün albümümden, morarma ve şişme hiç yoktu inşallah seninki de çok rahat geçicek
aynen canim raporla ben de boyle rahatim:))senin kesinlikle cok iyi gozukuyo canm bnm de gozlerden asagiya indi suanda cenemde var:) cift yastik kullandm bnde ucgen sekilde dik yatmaya calisiyrm.cok sagol canim:*
Yazdıklarını yeni gördüm ancak cevap yazabiliyorum, benim önerim öncelikle uzamana danışman, ama her zaman söylerim sağlıkla ilgili bi problemin yoksa ve gerçekten dışardan bakıldığında kusur görünmüyorsa doğal kalması. Ancak seni çok rahatsız ediyorsa ve sağlık sorunların da varsa hem kbb uzmanlarına görün görüşlerini al hem de estetik uzmanlarına derim. Onlar seni çok daha iyi yönlendirir burnunun yapısını görmeden bişey diyemedim :) Ama tecrübelerimizi diğer arkadaşlarla beraber elimizden geldiğince aktarıyoruz, ameliyat süreciyle ilgili soruların olursa burdayız yani :)
KIZLAR BENDE BİR ŞEY SORMAK İSTİYORUM, DOKTOR EPEY AĞIR BİR MASAJ VERDİ BANA, BURNUNU KENDİN ŞEKİLLENDİRCEKSİN DEDİ, DOKTORUNDAN BU ŞEKİLDE YORUM ALAN BAŞKA ARKADAŞ VAR MI ARANIZDA?
canım bugün estetik cerrahiye gidecektim uyuyakalmışım randevuma geç kaldım :) perşembe gideceğim inş bakalım ne diyecekler
Ameliyat sonrasi kalin giyinin bende donmustum...bu arada bugun tamponlarim alindi.5.gunundeyim.yuzumun gozumun sisi moru gitti bitti ama burnum cok buyuk merak ediyorum burnumun şişi nezaman iner .en son omu iniyor...
Insallah boyle kalmaz.ama ucu inmesin istiyorum cunku ozellikle burun ucu kalkikligi istemistim.ūst ucu hafif bombeli buruna bayiliyorum.oylede tarif ettim doktoruma.cuma alcim cikiyo meraktayim acaba tarif ettgim gibi yaptimi diye....en son burun iniyor aynen canım ama çok az şişlik kalabilir o da 6 aya kadar anca inermiş, özellikle burun ucunda şişlik olabiliyor ama o şişlik senin ve doktorun haricinde kimse tarafından kolay kolay anlaşılmaz :)
Insallah boyle kalmaz.ama ucu inmesin istiyorum cunku ozellikle burun ucu kalkikligi istemistim.ūst ucu hafif bombeli buruna bayiliyorum.oylede tarif ettim doktoruma.cuma alcim cikiyo meraktayim acaba tarif ettgim gibi yaptimi diye....
off bende 3 şubatta olacam çok korkuyorum yaameliyat sonrası o kusmalar sonra dikişler filan:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?