Burun ameliyatından korkmayın!

• Konu Sahibi Konu Sahibi cle
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar selam bende mart ayında olacağım ancak narkoz sonrasından inanılmaz korkuyorum. resmen ameliyattan çok o uyanışa kilitlendim.

Bugün 3.gunum ve tamponlar alindi.nefes almak ne guzelmis yaa:) lokal istedim ben hemen eve gideyim diye:) simdi tek korkum o dikisler herkez alcim alinsin diye gun sayarken bende saymamaya calisiyorum o dikişler alinacak diye aciyacak diye

Benim tek korkum sonucta cikicak sekil. Dusundukce cok heyecanlaniyorum ya sonucu istedigim gibi olmazsaa

Bugün 3.gunum ve tamponlar alindi.nefes almak ne guzelmis yaa:) lokal istedim ben hemen eve gideyim diye:) simdi tek korkum o dikisler herkez alcim alinsin diye gun sayarken bende saymamaya calisiyorum o dikişler alinacak diye aciyacak diye

yok dikişlerin acısı saniyelik korkma :) daha önceden de dedim inanın kaç bıyık almak daha acılı... Lokal mı? Estetik dahil miydi peki?

Benim tek korkum sonucta cikicak sekil. Dusundukce cok heyecanlaniyorum ya sonucu istedigim gibi olmazsaa

kesinlikle katılıyorum. hoş yine de ameliyattan korkuyorum da ya da o süreçten epey bi ürküyorum da
ya bunca şeye rağmen istediğim olmazsa diye yedim bitirdim kendimi

yok dikişlerin acısı saniyelik korkma :) daha önceden de dedim inanın kaç bıyık almak daha acılı... Lokal mı? Estetik dahil miydi peki?

Evet canim estetikte dahildi.herşeyi gördüm duydum :) doktorum lokal den sonraki iyilesme süresinin daha hizli oldugunu ve kanamalar şişmelerin olmiyacagini söyledi gercektende oyle oldu ne morarma ne sislik yok bende.bu arada benim estetigimi kbb ci yapti

gelmiş geçmiş olsunn :)) aynen benimki de kbbyciydi, benimki genel anesteziydi ama hem doktorumun iyi oluşu hemde buz mücadelemle bende de morluk ve şişlik olmadı. Büyük geçmiş olsun. Resimlerin varsa görebilir miyim? :)

Cok tesekkurler bilgiler icin ben carsamba olucam gerginim biraz. Umarim rahat bi surec olur tamponfobik oldm daha ameliyat olmadan.agzimdan nasil nefes alicam diye korkuyorm biraz.burnumdan nefes alamayinca daralirmiyim diye dusunuyorm. Agrim olmasn sonu iyi olsun dayanicam. Operasyon sinuzitle beraber olucak.bi de burun ucum dik dr kemeri kaybolunca kalkik gibi gorunuck dedi. Iste o kalkiklik ne kadar olucak ben duz burun istiyorum. Bakalim pozitif seyler dusunuyorm mucize olmicak ama iyi olucak umarim

Arkadaslar narkozla alakalı ameliyattaki yaşadıklarınızı anlatabilir misiniz?

canım şuan alçılı çıkınca gösteririm:18:

Merhaba kızlar bugünlerde nefes alma sorunumu halletmek istiyorum aynı zamanda estetikte tamer beyi tanıyorum 2 sene önce kendisine gitmiştim başka hastanedeydi fiyatları makuldü ethicadaki fiyatları hakkında bana yardımcı olabilirmisiniz çok tşkler

Merhaba..2 gün önce Tamer hocaya ethicada ameliyat oldum.2500 tl 1 gece yatış ve 6 aylık muayeneler dahil..Nakit istiyorlar ama teklif ederseniz 1500 nakit 1000 karttan çektirebiliyorlar..Kesinlikle tavsiye ederim hem çok ilgili ve motive edici hem de gerçekten eli pratik.Bu ameliyatta en önemli olay kısa sürmesi..Ne kadar kısa sürerse iyileşme süreci o kadar hızlı oluyor ve tamer hoca gerçekten hızlı korkunuz olmasın..

Arkadaslar narkozla alakalı ameliyattaki yaşadıklarınızı anlatabilir misiniz?

Narkoz etkisi kişiye göre farklılık gösteriyor.Sigara alkol kullananlarda atması daha zor dedi doktorum. Ben sigarayı bırakalı 1 sene oldu. 2 gün önce ameliyat oldum ne kusma ne mide bulantısı ne de başdönmesi yaşamadım..

ben hiç sigara içmedim :) dilerim sıkıntısız bir ameliyat geçirebilirim sizin gibi bende

Randevu aldım pazartesiye tamer beyden bakalım ameliyat tarihini konuşcam umarım çok Zorlanmam bebeğim var ama böyle yaşamakta zor

Randevu aldım pazartesiye tamer beyden bakalım ameliyat tarihini konuşcam umarım çok Zorlanmam bebeğim var ama böyle yaşamakta zor

Yazdıklarınızı yeni gördüm, ben Tamer Beyden o kadar memnun kaldım ki allah ondan bin kere razı olsun. Hem eli pratik hemde dünya tatlısı bir insan ayrıca o kadar hafif atlattım ki süreci... Her giden memnun kalıyor ondan. Kontrolle her gittiğimde bile defalarca teşekkür ediyorum hala :)

Kısmetse yarın ameliyat oluyorum umarım herşey yolunda gider dualarınızı eksik etmeyin.ameliyattan sonra yaşadıklarımı paylaşırım bende tşkler bu paylaşımında bulunduğun için :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…