dikişte bir sıkıntı yokki, kusma da bünyene göre değişir ben kusmadım ama ameliyattan ilk uyandıgımda mide ağrım ve aşırı bulantım vardı hayal meyal hatırlıyorum ancak o da çok kısa süreliydi geldi geçti
Bugün 3.gunum ve tamponlar alindi.nefes almak ne guzelmis yaa:) lokal istedim ben hemen eve gideyim diye:) simdi tek korkum o dikislerherkez alcim alinsin diye gun sayarken bende saymamaya calisiyorum o dikişler alinacak diye aciyacak diye
Benim tek korkum sonucta cikicak sekil. Dusundukce cok heyecanlaniyorum ya sonucu istedigim gibi olmazsaa
dikişte bir sıkıntı yokki, kusma da bünyene göre değişir ben kusmadım ama ameliyattan ilk uyandıgımda mide ağrım ve aşırı bulantım vardı hayal meyal hatırlıyorum ancak o da çok kısa süreliydi geldi geçti
yok dikişlerin acısı saniyelik korkma :) daha önceden de dedim inanın kaç bıyık almak daha acılı... Lokal mı? Estetik dahil miydi peki?
Benim tek korkum sonucta cikicak sekil. Dusundukce cok heyecanlaniyorum ya sonucu istedigim gibi olmazsaa
Evet canim estetikte dahildi.herşeyi gördüm duydum :) doktorum lokal den sonraki iyilesme süresinin daha hizli oldugunu ve kanamalar şişmelerin olmiyacagini söyledi gercektende oyle oldu ne morarma ne sislik yok bende.bu arada benim estetigimi kbb ci yapti
cok guzel yazmıssın arkadasım agzına saglık... makyajla gırmeyın arkadaslar mumkunse hastaneye gıder gıtmez makyaj varsa ya da yoksa da temizleme jeli ile yuzunuzu temızleyın ..ben oyle yaptım ... göz cevrenızı falan kulak cubugu veya pamugu ılık suyla ıslatma yardımıyla temızleyebilirsniz ben oyle yapıyorum... ek olarak bunları soyleyeyım bir de kalın yünlü coraplar goturun yanınızda ben cok usumustum amelıyattan cıkınca :)
gelmiş geçmiş olsunn :)) aynen benimki de kbbyciydi, benimki genel anesteziydi ama hem doktorumun iyi oluşu hemde buz mücadelemle bende de morluk ve şişlik olmadı. Büyük geçmiş olsun. Resimlerin varsa görebilir miyim? :)
Merhaba kızlar bugünlerde nefes alma sorunumu halletmek istiyorum aynı zamanda estetikte tamer beyi tanıyorum 2 sene önce kendisine gitmiştim başka hastanedeydi fiyatları makuldü ethicadaki fiyatları hakkında bana yardımcı olabilirmisiniz çok tşkler
Arkadaslar narkozla alakalı ameliyattaki yaşadıklarınızı anlatabilir misiniz?
Narkoz etkisi kişiye göre farklılık gösteriyor.Sigara alkol kullananlarda atması daha zor dedi doktorum. Ben sigarayı bırakalı 1 sene oldu. 2 gün önce ameliyat oldum ne kusma ne mide bulantısı ne de başdönmesi yaşamadım..
İnşallah sizinki çok daha kolay olucaktır :) Şimdiden geçmişler olsun..ben hiç sigara içmedim :) dilerim sıkıntısız bir ameliyat geçirebilirim sizin gibi bende
Randevu aldım pazartesiye tamer beyden bakalım ameliyat tarihini konuşcam umarım çok Zorlanmam bebeğim var ama böyle yaşamakta zor
Yazdıklarınızı yeni gördüm, ben Tamer Beyden o kadar memnun kaldım ki allah ondan bin kere razı olsun. Hem eli pratik hemde dünya tatlısı bir insan ayrıca o kadar hafif atlattım ki süreci... Her giden memnun kalıyor ondan. Kontrolle her gittiğimde bile defalarca teşekkür ediyorum hala :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?