Burun ameliyatından korkmayın!

• Konu Sahibi Konu Sahibi cle
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kısmetse yarın ameliyat oluyorum umarım herşey yolunda gider dualarınızı eksik etmeyin.ameliyattan sonra yaşadıklarımı paylaşırım bende tşkler bu paylaşımında bulunduğun için :)))

Rica ederim ne demek :) İnşallah en hafif ve hızlı şekilde olup biter de iyileşme sürecine girersin, dualarım seninle, ameliyat sonrası mutlaka durumunu bildir, bir de Tamer hocam da söyler, buzu ihmal etme

Rica ederim ne demek :) İnşallah en hafif ve hızlı şekilde olup biter de iyileşme sürecine girersin, dualarım seninle, ameliyat sonrası mutlaka durumunu bildir, bir de Tamer hocam da söyler, buzu ihmal etme

nevşehir kapadokya hastanesindeki tamer kolay a mı oldunuz ameliyatı

Ameliyat oldum cnm 1saat 10dk sürmüş sonuç başarılı dendi ağrım yok şu tamponlar rahatsız ediyor sadece pazartesi çıkıcaklar kısmetse

Ameliyat oldum cnm 1saat 10dk sürmüş sonuç başarılı dendi ağrım yok şu tamponlar rahatsız ediyor sadece pazartesi çıkıcaklar kısmetse

gelmiş geçmiş olsun, tamponlar biraz rahatsız edebilir ama Tamer hocam bana tamponluyken de sprey önermişti

gelmiş geçmiş olsun, tamponlar biraz rahatsız edebilir ama Tamer hocam bana tamponluyken de sprey önermişti

Bende kullandım ama çok fayda etmedi neyse kurtuldum onlardan :)) bi sorum olcak canım bu dikişler alınan dikişlermi yoksa kendisi eriyen dikişmi eğer alınansa nekadar sonra alınıyor

Bende kullandım ama çok fayda etmedi neyse kurtuldum onlardan :)) bi sorum olcak canım bu dikişler alınan dikişlermi yoksa kendisi eriyen dikişmi eğer alınansa nekadar sonra alınıyor

İki burun deliğinin orta kısmında bulunan derideki dikişler (hani hafif burnunu kaldırdığında görebildiğin kısım) orasını 1-2 hafta sonrasında alıyorlar tam 1 hafta mı 2 mı hatırlayamadım :) ancak burnun içinde bulunan dikişler kendiliğinden düşüyor zamanla. gerçi benim ortasında bulunan dikişlerin bir kısmı da kendiliğinden düşmüştü :) şimdi nasılsın peki? ameliyat sonrası nasıl geçti?

Teşekkürler.ilk gün biraz baş ağrım oldu ertesigün şişlik ve morluk gözlerde oldu sürekli buz başım yukarıda yattım.aşağıya doğru indi dağalıyor morlukta . Dişlerim ağrıyor arada zor bi operasyon değil ama şu masajlar falan düşündürüyor burnum taş gibi nasıl olcak bilemiyorum .cumartesi alçım çıkıcak tamer bey ben yokum ilhan bey çıkarsın dedi acı olurmuki ?

benim de cumartesi kontrolüm olması gerekiyordu ama tamer beyin olmadığını öğrenince bir sonraki cumartesiye aldım randevumu :) tüh orda olsaydım görüşmüş de olurduk. yok korkma canım alçı çıkarken hiç acı olmuyor, dikişler çıkarken birazcık olabiliyor ama çok fazla değil ben daha önceden de söylemiştim inanki kaş bıyık almak daha fazla acı veriyor :)

:) kısmet canım haftayada gidicem kontrole çağırdı sanırım dikişleri alıcak .senin tam nekadar oldu yaptırdığın

3 ocakta yaptırmıştım iki ay oldu :)

Şişlik ne durumda dışardan anlıyorlarmı tanımayanlar yani :)) işlem neoldu benim komple değişti kemeri ,ucu ,burun delikleri içindeki et .3 ay sonra tatile gidicem resimlerde nasıl olurum acaba diye düşünüyorum

dışardan gören hiç kimse ameliyat olduğumu, işin içinde estetik olduğunu anlamıyor :) bende S deviasyonu, çift sıralı konka, dikine kemik parçası oluşumları ve en arkada da içi boş hava kesesi oluşumları vardı, fazla kemikler alındı, s deviasyonu düzeltildi bu arada kemerim vardı o da düzeltildi, etler küçültüldü. estetik açıdan ben yalnızca kemeri düzelttirdim onun dışında burun deliklerim, ucu, kalkıklığına falan müdahale edilmedi zaten burnum kendinden biraz kalkık. dolayısıyla kemer dışında başka bir görsel özelliğine dokunulmadığı için beni tanıyanlar bile farkı fazla anlayadı :) ikinci ayım, ucuna doğru ödem hala biraz var ama bunu yalnızca ben anlayabiliyorum bir de doktorum tabiki :) bir ara yeni foto çekip koyarım yeniden, ordan sende karar verirsin :)

Bana alınan kemikleri kıkırdakları verdi sanada verilmişmiydi :) Benim burun ucumdada düşüklük vardı oda düzeltildi bakalım alçı çıkınca ne görücem merak içindeyim.çocukluk burnumu gösterdim böyle olucak dedi. simamda değişiklik olmaz diye düşünüyorum.bende eklerim resmimi bakalım tamer hocamın eserine :)))

gelmiş geçmiş olsun tekrardan, umarım sonuç beklediğinden ve istediğinden de daha iyi olur :) yok bana vermedi kemikleri kıkırdakları falan ama iyiki de vermemiş :))) tamam dayanıklıyım dirençliyimdir ama ıhh yani görmek istemezdim o süreçte çok var mıydı kemik ve kıkırdak?

Büyüklü küçüklü 10 na yakın parçalar vardı saklıyorum gömücem sanırım :) bende herkese veriyor heralde diye düşünmüştüm dayanıklı değilimdir ama etkilenmedim şaşırdım kendime.güzel dileklerin için sağol canım

Bugün alçım alındı sonuç harika :)) kadınlar günü hediyesi oldu bana .

Sevgili cle burun ucuna dokunulmadan ameliyat olduğunu okudum. Ben de kesinlikle bu şekilde yaparlarsa ameliyat olmayı istiyorum. O yüzden senin forograflarını görmek isterim. Sağlıkla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…