Bugün alçım alındı sonuç harika :)) kadınlar günü hediyesi oldu bana .
Sevgili cle burun ucuna dokunulmadan ameliyat olduğunu okudum. Ben de kesinlikle bu şekilde yaparlarsa ameliyat olmayı istiyorum. O yüzden senin forograflarını görmek isterim. Sağlıkla...
Önce teşekkür ederim ilginize.
Gayet doğal ve de hoş duruyor burnunuz. Kemik mi vardı önceden?
Çok teşekkür ederim :) Kemik vardı yani kemer, s deviasyonu, çift sıralı konka (burun eti) ve arka kısımda oluşmuş içi boş hava kesesi, yok yoktu yani :) sağlık sorunlarından dolayı olmak zorunda kaldım, olmuşken estetik de aradan çıksın istedim. İlk albümde ameliyattan önceki haline ait bir fotoğrafım da var, bakabilirsiniz.
Rica ederim ne demek :)
O albümü görmemişim pardon. Yeni kullanmaya başladığım için forumu fazla bilgim yok.İlk halinizin fotografını da gördüm şimdi. Çok geçmiş olsun tekrar. Çok başarılı olmuş bence ameliyatınız. Yeniden söylüyorum ama çok doğal duruyor.
yarın ameliyat olucam hem estetik hemde burun eti daha önce ablamda oldu çok ağrılı olduğunu söylüyo ona sabaha kadar arğı kesici iğne vurmuşlardı şimdi bende aynı doktora olucam, amelyattan değilde çıktıktan sonraki o acıdan ve tampondan..
süpeer :) o zamaan resimlerini bekliyoruzz
Resmimi ekliycem pcden bakmam lazım onada pek fırsatım olmuyor canım bide sanırım msj sayım yeterli değil ben ekleyebiliyormuyum öyle olunca hiç bilmiyorum.
Masajları nezaman vermişti tamer bey bana gerek olmadığını söyledi acabs şimdilikmi hiçmi olmıycak sormadımda merakda ettim
gerek yok dediyse istediği sonucu masaja gerek kalmadan elde etmiştir :) bende sağa doğru eğrilik vardı masajla düzeldi, ne zaman vermişti hmm tam kaç gün sonrası hatırlamıyorum ama alçı çıkmıştı atel takıldıktan sonra başladı diye hatırlıyorum
Buna sevindim malum çocuğumla uğraşmaktan çok vakit kalmıyor bana :)) atel nedir bana alçıdan sonra bişey takmadı çok soru soruyorum kusura bakma cnmya
Rica ederim ne demek sorabilirsin tabi :) Sende estetik oldu mu? Ya da hangi işlemler yapıldı onu sorayım, atel çok da gerekli bir şey değil Tamer Bey atelı çıkarmaya gittiğimde söylemişti özellikle insanlar sana çarpmasın dikkat etsin diye bir önlemmiş tabi biraz destek etkisi de var. Atel beyaz bant burun sırtına yerleştirilen. Cocugun varsa aman dikkat cocukların yanlışlıkla çarpma olasılığı çok yüksekmiş :)
Resmimi ekliycem pcden bakmam lazım onada pek fırsatım olmuyor canım bide sanırım msj sayım yeterli değil ben ekleyebiliyormuyum öyle olunca hiç bilmiyorum.
Aynen, bende bu nedenle böyle bir başlık açmak istedim :) Ne kadar kişinin korkusunu bastırabilirse ne kadar insan hem ameliyat öncesi hem de sonrası rahat bir süreç geçirebilirse inan ki o kadar mutlu olacağım
çok teşekkürler verdiğiniz rahatlatıcı bilgilerden dolayı. bn de bir ay sora ameliyat olucam. ameliyat olduktan 3 ay sonrada düğünüm olucak. aslında wazgeçme asamasındayken okudum sizin yazınızı ve içim rahatladı.ameliyat çok istediğim bişe aslında ama 3 ay sonraki görüntü şansa kalıo kişiden kişiye deişio. size göre kısa bi süremi yoksa toparlarmı bu sürede burun keendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?