Nerede okuduğumu hatırlamıyorum ama burun estetiğinin başarılı olduğunu çevrenizdekiler bir değişiklik fark etmezlerse ya da "sende bir değişiklik var ama ne?" gibi cümlelerden anlarsınız yazıyordu.. ben de hep bu mntıkla hareket ettim ve dr.umla birlikte çok kavizli olmayan ve hatta neredeyse kavissiz ama daha küçük ve ince bir burun tasarladık ki iyi ki de öyle yapmışız. Kavisli burun hiç yakışmayacakmış yüzüme şimdi daha da iyi anlıyorum. Gerçekten arkadaşa katılıyorum hem büyük görgüsüzlük hem de insan olmaya yakışmayacak tavırlar bence..çok teşekkür ederim canım belkide hayalimdeki burun olmadığı için çok takıyorum belkide farkedilmemesi beni üzüyo..ama doğru diyosun benimde yüzüm uzun biraz belkide küçük bi burun yakışmazdı böylesi daha iyidir diyip kendimi avutacam işte..
Ne kadar oldu sizin ameliyat olalı? benim daha bugün 15. günüm ilk başlarda çok kalın ve sertti ve de eğri ama bugünlerde düzeliyor.Merhabalar,sayfada herkes sislik yamukluk asimetriden bahsetmis,zamanla duzeldigi soyleniyor ama, o yamuklugu burun altinda yasayan var mi aranizda,hani dikis atilan yerde,benimki cok kalin ve yamuk gorunuyor,neyseki insanlarin gorebildigi dikkat ceken bir nokta degil ama,umarim bu bolgede zamanla duzeliyordur... Fikri olan ?!
merhaba riri mutsuz olmana çok üzüldümŞekil aynı sadece sisler iniyor o kadar öyle şekil değişecek diye beklemeyin .
Ne kadar oldu sizin ameliyat olalı? benim daha bugün 15. günüm ilk başlarda çok kalın ve sertti ve de eğri ama bugünlerde düzeliyor.[/QUOTE
Benim 40.gunum,en basindan beri boyle hic degismedi,simdi o bolgenin tam adinida bilmiyorum ama burun deliklerinin arasiyla beraber simdi burun ucumda sola dogru yamuldu,duzelecegine bozuluyor galiba,daha odem var ama... tek umudum odemden kaynakli diye dusunmek ama moralim bozuluyor,birde cildim cok bozuldu yagli gozenekli oldu,sizin nasil ?
Öyle gelmesi normal uzun süreli şişlik olunca insan durumu kalıcı sanıyor ama 6 ay-1 sene arası gidecek. Çok kalın derili ise 2 seneyi bulurmuş. Yani ömür boyu o burunla yaşayıp nedense 2 sene bekleyemiyoruz :)) Bende de durum aynı üstelik benim burnumun üstünde bir de kambur var sanki o kemik hiç kırılmamış hala varmış gibi geliyor oysa sadece şişlik biliyorum.. İnsan psikolojisi takmamak lazımArkadaşlar merhaba, ben burun ameliyatı olalı 2.5 ay kadar oldu. Burnumun ucunda kocaman bir top var gibi duruyor ve burnum ciddi anlamda büyük geliyor gözüme. Arkadaşlarım eski burnumdan çok fark olmadığını söylüyolar. Doktorum 6. Aydan sonra şeklin ortaya çıkacağını söylüyor. Fakat bana hep böyle kalıcakmış gibi geliyor :/
Su anki durumu nasıl? 5 yıl sonrasında sıkıntı var mı?suan 3,5 ay oldu ama burnumun sıslıgı ınmedı hala bana ucu cok sıs gorunuo bazı zamanlar rahat nefes alamıorum bazen cok ıı nolcak 6. ayda bılemıorum umarım ucu ıncelır
Benim de ameliyat olalı 1 ay oldu ve burnum hala sert. Bu sertlik ne kadar surede geciyor?Valla benimki taş gibiydi su bile vuramiyordum müthiş bi sizi vardi. Bir aylik oldu burnum şuan. Ucu hala cok sert ama en azindan dokundugumda hareket ediyor. Yumuşamasi icin baya uzun bir zaman gerek sanırım.
Öyle gelmesi normal uzun süreli şişlik olunca insan durumu kalıcı sanıyor ama 6 ay-1 sene arası gidecek. Çok kalın derili ise 2 seneyi bulurmuş. Yani ömür boyu o burunla yaşayıp nedense 2 sene bekleyemiyoruz :)) Bende de durum aynı üstelik benim burnumun üstünde bir de kambur var sanki o kemik hiç kırılmamış hala varmış gibi geliyor oysa sadece şişlik biliyorum.. İnsan psikolojisi takmamak lazım
Bu arada bugün 3 kere ameliyat olmuş ve hala burnundan memnun olmayan bir tanıdığım çok beğendi burnumu çok doğal çok güzel usta ellerden çıkmış dedi. Ben de nasıl yani çok şiş şekilsiz kavis yok dedim. Güldü ve ben bu deneyimi 3 defa yaşadım sayısız tanıdığımın da yaşadığına şahit oldum inan bana şişliklerin altındaki burnu şu an görebiliyorum dedi ve tek tek şişlikler nerede gösterdi bana :) Moralim 10 üzerinden 1 milyon :))
Rica ederim canım. moral lazım olursa birbirimize moral motivasyon destek.. :)Sanırım sadece sabretmek gerekicek :) teşekkür ederim güzel cevabın için. Biraz olsun içim rahatladı :)
Canım çok acele ediyorsun daha 18. gün demişsin töbe bismillah ayol.. Rahat ol en azından 6 aylık dönemde özellikle ilk 1 ayı geçince ama yavaş yavaş şişliklerin inmeye başlayacak ve burnunun şekli yavaşça ortaya çıkacak.. 1 sene ile 2 sene arası; o da iyileşme hızına ve derinin ince/kalın olmasıyla alakalı; burnun tam olarak oturacak. Lütfen ama lütfen erken dönem ameliyat sonuçlarını dikkate alma ve acele etme canım olur mu? Aceleci olmanın manası yok. Rahat olmaya çalış kuzucumBende ameliyat oldum kemer vardı burnumda şimdi çıkıntı var sağ tarafta bugün 18. gunum biri bana yardımcı olsun lütfen
Cnm şişlik dgl asıl sorun cıkıntı varCanım çok acele ediyorsun daha 18. gün demişsin töbe bismillah ayol.. Rahat ol en azından 6 aylık dönemde özellikle ilk 1 ayı geçince ama yavaş yavaş şişliklerin inmeye başlayacak ve burnunun şekli yavaşça ortaya çıkacak.. 1 sene ile 2 sene arası; o da iyileşme hızına ve derinin ince/kalın olmasıyla alakalı; burnun tam olarak oturacak. Lütfen ama lütfen erken dönem ameliyat sonuçlarını dikkate alma ve acele etme canım olur mu? Aceleci olmanın manası yok. Rahat olmaya çalış kuzucum
3 ayı geçti burnum biraz toparladi eskisi gibi çok kötü değil yinede eskisinden iyi durumda değil . hala bile çok mutsuzum k.bakma geç cevap yazdığım için eskisi gibi takmamaya çalışıyorum akıl sağlığım için ama henüz işe gid bilecek seviyeye gelemedim malesef .Riri....senin problemler devam mi hala ? Kac gun oldu simdi ?
Erit ablacim çok haklısın her zaman sabır ve şükür lazim gerisini Allaha bırakmak gerek şuan kendimizi istediğimiz kadar hirpalayalim olanı değiştirecek güce sahip değiliz boşuna evham yapmaya gerek yok .Bu ameliyattan sonra serseri mayın tarlası gibi insan çare arıyor ve hata yapmaya çok müsait oluyor aslında panik yapmadan sadece sabırla beklemek gerek ben gereğinden çok buralara yazdım çaresizce çare arıyorsun ama bakıyorsun sacmalamaktan öteye gidememisin her zaman sakin ve bu konuları çok karıştırıp kafayı bulandirmamak lazim ablacim seviliyorsun :)Canım çok acele ediyorsun daha 18. gün demişsin töbe bismillah ayol.. Rahat ol en azından 6 aylık dönemde özellikle ilk 1 ayı geçince ama yavaş yavaş şişliklerin inmeye başlayacak ve burnunun şekli yavaşça ortaya çıkacak.. 1 sene ile 2 sene arası; o da iyileşme hızına ve derinin ince/kalın olmasıyla alakalı; burnun tam olarak oturacak. Lütfen ama lütfen erken dönem ameliyat sonuçlarını dikkate alma ve acele etme canım olur mu? Aceleci olmanın manası yok. Rahat olmaya çalış kuzucum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?