Bir senede epey kuculmus keske benimkide boyle kuculseBiraz kişinin ne istediğine bağlı olmakla beraber doktorun yeteneği bence.Mesela benim ilk ameliyatımda bikaç ay çok şeklinin çok güzel olmasına rağmen burun sırtından fazla kıkırdak alındığı için ödemler indikçe burun sırtı inceldi,çökme oldu ve uç kısım sarkmıştı.Ama revizyonda tam tersi oldu .Doktorum bana başında ne söylediyse öyle oldu.Ben kalkık ve kavisli bir burun istemiştim..İlk başlarda ödemlerden dolayı kavis belli olmuyordu ve uzun görünüyordu.. Ama doktorum tam olarak oturması ve gerçek şeklini almasının bir yılı bulabileceğini söylemişti.Dediği gibi ödemler indikçe inanılmaz değişti. 1 senem doldu ve şimdi tam istediğim gibi kavisli ve kalkık..Alttaki fotoğraftan zamanla ne kadar değiştiğini görebilirsiniz..Eki Görüntüle 1439517
ne kadar oldu sizin ameliyat olalı ?Bir senede epey kuculmus keske benimkide boyle kuculse
tam üç ay doldu ama yüzüme göre büyük duruyo şu haliyle küçülsün istiyorumne kadar oldu sizin ameliyat olalı ?
ne kadar oldu sizin ameliyat olalı ?
burnunuzda kavislenme oldumuiki hafta önce ameliyat oldum. Burnum büyük ve kemerliydi. Doğal bir burun istedim. Cok kavisli ve kalkik olması gibi bir talebim olmadı. Alçım bir hafta evvel , bantlar da bugün cikarildi. Kemerim gitmiş, burun kanatlarım küçültülmüş, bunlarda sorun yok ama burun sirtim biraz fazla duz geldi, ozellile profilden bakinca sanki burnum kaşlarimin altindan basliyor ve duz iniyor. Daha çok yeni biliyorum ama ogrenmek istiyorum burnun üst kismi sonradan kavisleniyor mu ? Sizin tecrubeniz ne yonde ? Tesekkurler
ne kadar oldu siz ameliyat olalı.bende sizin gibi doğal istedim üç ay oldu ameliyatıma.suan çok düz kalın ve uzun buluyorum .keske kavisli birazda kalkık olsaydı daha küçük görünürdü diyorumiki hafta önce ameliyat oldum. Burnum büyük ve kemerliydi. Doğal bir burun istedim. Cok kavisli ve kalkik olması gibi bir talebim olmadı. Alçım bir hafta evvel , bantlar da bugün cikarildi. Kemerim gitmiş, burun kanatlarım küçültülmüş, bunlarda sorun yok ama burun sirtim biraz fazla duz geldi, ozellile profilden bakinca sanki burnum kaşlarimin altindan basliyor ve duz iniyor. Daha çok yeni biliyorum ama ogrenmek istiyorum burnun üst kismi sonradan kavisleniyor mu ? Sizin tecrubeniz ne yonde ? Tesekkurler
Benim ameliyatımın üzerinden 1.5 sene geçti .Ama ben doğal istemedim aksine kavisli ve kalkık istemiştim.İlk aylarda benimde düzdü .1 sene içinde tam olarak oturdu şekli.Albümümden bakarsanız daha iyi anlarsınız zamanla değişimini :)ne kadar oldu siz ameliyat olalı.bende sizin gibi doğal istedim üç ay oldu ameliyatıma.suan çok düz kalın ve uzun buluyorum .keske kavisli birazda kalkık olsaydı daha küçük görünürdü diyorum
albümünüze nasıl bakıyorum bilmiyorum daha yeniyimBenim ameliyatımın üzerinden 1.5 sene geçti .Ama ben doğal istemedim aksine kavisli ve kalkık istemiştim.İlk aylarda benimde düzdü .1 sene içinde tam olarak oturdu şekli.Albümümden bakarsanız daha iyi anlarsınız zamanla değişimini :)
mutlaka küçülür ama daha çok erken biraz sabırBir senede epey kuculmus keske benimkide boyle kuculse
albüme baktım çok güzel gerçektenmutlaka küçülür ama daha çok erken biraz sabır
benim revizyon ameliyatımda kaburgamdan kıkırdak eklediği için daha uzun sürdü tabiki..ilk ameliyatla revizyon arası ne kadar sürdü
teşekkür ederim..zamanla sizinde çok daha güzel olacak ama biraz sabır gerektiriyor..albüme baktım çok güzel gerçekten
umarım öyle olurteşekkür ederim..zamanla sizinde çok daha güzel olacak ama biraz sabır gerektiriyor..
Revizyon ameliyatınızı kim yapmıştı pekiteşekkür ederim..zamanla sizinde çok daha güzel olacak ama biraz sabır gerektiriyor..
Emre İlhanRevizyon ameliyatınızı kim yapmıştı peki
arkadaslarrrrrrrrrrr bursadamıoldunuz ameliyatı bilgi nolurbenim revizyon ameliyatımda kaburgamdan kıkırdak eklediği için daha uzun sürdü tabiki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?