Burun epey kuculmus
Merhaba burnunuzdaki asimetrik görüntü geçti mi geçtiyse ne kadar sürede geçtimerhaba burun estetiği ve devilasyon yaptırdım. bugün ameliyat sonrası 8. günüm, burnumun uç kısmında sağ ve sol kanatları birbirinde farklı, biri daha şişkin diğeri daha normale yakın. farklı nortalarda şikinlikler daha fazla. asimetrik bir görüntü sezinliyorum. dün alçı çıkartıldıktan sonra komple şişti burnum. bunlar normal midir. özellikle asimetrik görüntüler siz de de oldumu?
Merhaba asimetrik görüntü geçti, hiç bir problemim kaldı çok şükür. İki ay ı tamamladıktan sonra çoğu gitti gibi birşey. Asıl 3. Ayı tamamlayınca şeklini aldı. Bende halimden memnunum. Doğal bir burun oldu. Çok küçük okka gibi bir burun değil. Düzgün ve kendime yakışır bir burun oldu. Benden sonra bir arkadaşım daha aynı doktor à ameliyat oldu. Oda halinden çok memnun. Ama şu bilinmelidir 3 ay kadar kesinlikle burun için yorum yapılmamalı. Her şey o kadar değişiyor ki uzuldukleriniz boş oluyor. Gerçekten azcık sabretmek lazimmisMerhaba burnunuzdaki asimetrik görüntü geçti mi geçtiyse ne kadar sürede geçti
Evet fotolarına baktım çok güzel maşallah. Benim ki de düzelir umarım su serptin yüreğime teşekkür ederimMerhaba asimetrik görüntü geçti, hiç bir problemim kaldı çok şükür. İki ay ı tamamladıktan sonra çoğu gitti gibi birşey. Asıl 3. Ayı tamamlayınca şeklini aldı. Bende halimden memnunum. Doğal bir burun oldu. Çok küçük okka gibi bir burun değil. Düzgün ve kendime yakışır bir burun oldu. Benden sonra bir arkadaşım daha aynı doktor à ameliyat oldu. Oda halinden çok memnun. Ama şu bilinmelidir 3 ay kadar kesinlikle burun için yorum yapılmamalı. Her şey o kadar değişiyor ki uzuldukleriniz boş oluyor. Gerçekten azcık sabretmek lazimmis
Hiç merak etme düzelecektir. Gönlünü rahat tuttu. Benim ki ne haldeydi inanamazdin. O burun böyle düzgün olduysa herkesin ki olur. Çok ağladığım gün olmuştu, ama yazık oldu göz yaşlarıma. Kesinlikle doktoru dinlemek lazım. Bize imkansız geliyor ama doktorun dediği oluyor. Eminim seninki de düzelecektir. Keyifli mutlu günler seni bekliyorrrrrEvet fotolarına baktım çok güzel maşallah. Benim ki de düzelir umarım su serptin yüreğime teşekkür ederim
Valla benimki taş gibiydi su bile vuramiyordum müthiş bi sizi vardi. Bir aylik oldu burnum şuan. Ucu hala cok sert ama en azindan dokundugumda hareket ediyor. Yumuşamasi icin baya uzun bir zaman gerek sanırım.kızlar burun ucu sertliğiniz kaldımı geçtiyse ne zaman geçti?
benim sızlama falan olmadı hiç ama hala sert hemde baya sert ben 2.ayımı doldurdumValla benimki taş gibiydi su bile vuramiyordum müthiş bi sizi vardi. Bir aylik oldu burnum şuan. Ucu hala cok sert ama en azindan dokundugumda hareket ediyor. Yumuşamasi icin baya uzun bir zaman gerek sanırım.
Hemen hemen aynı olur .ben bir şeyi merak ediyorum bilenler lütfen cevaplandırsın. hani ameliyat sonrası doktorumuz burnumuzun fotoğrafını çekiyor ya, iyileşme dönemi bittikten -ödemler, şişlikler vs geçtikten- sonra yani burnun son şeklini alması ameliyat sonrası çekilen fotoğrafla hemen hemen aynı oluyor değil mi? kalkıklık biraz inebiliyor onu biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?