Burun ameliyatından sonra 1 ay ile 6 ay arasındaki değişimler

nasıl bir yol izlediniz doktorunuz önce yapabiliceği burunun resmini vs gösterdimi ameliyattan önce

Merhaba burnunuzdaki asimetrik görüntü geçti mi geçtiyse ne kadar sürede geçti

Merhaba burnunuzdaki asimetrik görüntü geçti mi geçtiyse ne kadar sürede geçti
Merhaba asimetrik görüntü geçti, hiç bir problemim kaldı çok şükür. İki ay ı tamamladıktan sonra çoğu gitti gibi birşey. Asıl 3. Ayı tamamlayınca şeklini aldı. Bende halimden memnunum. Doğal bir burun oldu. Çok küçük okka gibi bir burun değil. Düzgün ve kendime yakışır bir burun oldu. Benden sonra bir arkadaşım daha aynı doktor à ameliyat oldu. Oda halinden çok memnun. Ama şu bilinmelidir 3 ay kadar kesinlikle burun için yorum yapılmamalı. Her şey o kadar değişiyor ki uzuldukleriniz boş oluyor. Gerçekten azcık sabretmek lazimmis

Evet fotolarına baktım çok güzel maşallah. Benim ki de düzelir umarım su serptin yüreğime teşekkür ederim

Evet fotolarına baktım çok güzel maşallah. Benim ki de düzelir umarım su serptin yüreğime teşekkür ederim
Hiç merak etme düzelecektir. Gönlünü rahat tuttu. Benim ki ne haldeydi inanamazdin. O burun böyle düzgün olduysa herkesin ki olur. Çok ağladığım gün olmuştu, ama yazık oldu göz yaşlarıma. Kesinlikle doktoru dinlemek lazım. Bize imkansız geliyor ama doktorun dediği oluyor. Eminim seninki de düzelecektir. Keyifli mutlu günler seni bekliyorrrrr

kızlar burun ucu sertliğiniz kaldımı geçtiyse ne zaman geçti?
Valla benimki taş gibiydi su bile vuramiyordum müthiş bi sizi vardi. Bir aylik oldu burnum şuan. Ucu hala cok sert ama en azindan dokundugumda hareket ediyor. Yumuşamasi icin baya uzun bir zaman gerek sanırım.

Valla benimki taş gibiydi su bile vuramiyordum müthiş bi sizi vardi. Bir aylik oldu burnum şuan. Ucu hala cok sert ama en azindan dokundugumda hareket ediyor. Yumuşamasi icin baya uzun bir zaman gerek sanırım.
benim sızlama falan olmadı hiç ama hala sert hemde baya sert ben 2.ayımı doldurdum

yarın devlet hastanesi Muhammet eren şimşeğe burun ameliyatı olucam ama o kadar korkuyorum ki anlatamam

1 ile 6 ay arasında gerçekten de çok fazla değişim oluyormuş. Diyorlardı ama inanmazdım. Yanı burnunuz 5.ayına geldiğinde bi kere artık kendi boyutunu almaya başlıyor yavaştan. Ondan önceki büyüklük hep şişlik.
Burnunuz çok kalkıksa korkmayın o burun iner ama düşükse işte (benimki gibi) o zaman malesef 6 ay geçse de düzelmiyor .

çok zormuş cok birkaç video izledim 2 3 günü alışverişe çıkan gezen insanlar var ama ben öyle olmadım cok zor bir ameliyatmış

Keşke masada kalsaydım da bu burun la yaşamak zorunda kalmasaydim o kadar mutsuz ve hayattan nefret ettim hiç bir şey Allahin verdiği gibi olmuyor kimse öyle kolay sanmasın yapmayın yapmayın çok büyük kusurlar yoksa girmeyin

ben bir şeyi merak ediyorum bilenler lütfen cevaplandırsın. hani ameliyat sonrası doktorumuz burnumuzun fotoğrafını çekiyor ya, iyileşme dönemi bittikten -ödemler, şişlikler vs geçtikten- sonra yani burnun son şeklini alması ameliyat sonrası çekilen fotoğrafla hemen hemen aynı oluyor değil mi? kalkıklık biraz inebiliyor onu biliyorum

Son düzenleme:
Şekil aynı sadece sisler iniyor o kadar öyle şekil değişecek diye beklemeyin .

Hemen hemen aynı olur .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…